עכבר (לא היה תמונה של עכבר :P) צמיד ברגל או ביד ?
T TaaaaaaaaaaL New member 1/10/07 #60 עכבר ../images/Emo54.gif (לא היה תמונה של עכבר ) צמיד ברגל או ביד ?
C crazysapir New member 1/10/07 #70 בטח שהסמל../images/Emo99.gif טוקיו הוטל ההופעה: תחת כיפת השמיים[תחשבו שיש מצב שירד דשם] או עם גג או משו כזה<?
בטח שהסמל../images/Emo99.gif טוקיו הוטל ההופעה: תחת כיפת השמיים[תחשבו שיש מצב שירד דשם] או עם גג או משו כזה<?
T TaaaaaaaaaaL New member 1/10/07 #71 תחת כיפת השמיים ! אם ירד גשם נראה אותם רטובים וזה נורא סקסי חח אמא או אבא ?! P
C crazysapir New member 1/10/07 #72 אבל הפן של ביל יהרסXDDDDDDDDDDD אבל זה יתאים סלטייל מונסון אמא או אבא? אממ אמֶבָא מה יותר מעפן: גיאומטריה או אלגברה?
אבל הפן של ביל יהרסXDDDDDDDDDDD אבל זה יתאים סלטייל מונסון אמא או אבא? אממ אמֶבָא מה יותר מעפן: גיאומטריה או אלגברה?
Y YuviR New member 1/10/07 #73 וואי זה קשה שניהם מעפנים++ אז נראה לי שאלגברה... איכס אני שונאת אלגברה וואי חח בדיוק חשבתי איזה מגניב זה יהיה אם פתאום באמצע מונסון ירד גשם אממ אוקיי ולשאלה שלי... המבורגר או פיצה?
וואי זה קשה שניהם מעפנים++ אז נראה לי שאלגברה... איכס אני שונאת אלגברה וואי חח בדיוק חשבתי איזה מגניב זה יהיה אם פתאום באמצע מונסון ירד גשם אממ אוקיי ולשאלה שלי... המבורגר או פיצה?
C crazysapir New member 1/10/07 #74 חחחחחח אמממ פיצה..וואו עכשיו שאני חושבת על זה כמה זמן לא אכלתי המבורגר:/ וטוב שכך>< מה היית מדעיפה להיות: גיטריסטית או סולנית
חחחחחח אמממ פיצה..וואו עכשיו שאני חושבת על זה כמה זמן לא אכלתי המבורגר:/ וטוב שכך>< מה היית מדעיפה להיות: גיטריסטית או סולנית
C crazysapir New member 1/10/07 #76 זה בנוי: אם בתור איקון אז אם משו לאכול אז ת' סלט ירקות או סלט פירות?
I Ich liebe T H New member 1/10/07 #77 ../images/Emo203.gifירקווווווווווווווווווווווווווווווווווות אהבה או חברות? (אומיגאד איזו שאלה מכשילה0____________________0)
../images/Emo203.gifירקווווווווווווווווווווווווווווווווווות אהבה או חברות? (אומיגאד איזו שאלה מכשילה0____________________0)
א אגנסקעXD New member 1/10/07 #80 התחלתי מפה..../images/Emo95.gif פשוט זה ממש קשה ככה... אז השאלה שלי היא...: מסיבת פיג'מות או סתם מסיבה..אצל משהוא..?
התחלתי מפה..../images/Emo95.gif פשוט זה ממש קשה ככה... אז השאלה שלי היא...: מסיבת פיג'מות או סתם מסיבה..אצל משהוא..?