משחק האמת והשקר!

Me¥tal

New member
משחק האמת והשקר! ../images/Emo88.gif

משתתפים: כולן! מטרה: להכיר אחת את השניה יותר טוב. איך משחקים: כל אחת אומרת שני משפטים. אחד אמיתי, ואחד שקרי. המטרה של בנות הפורום היא לנחש איזה מהמשפטים אמיתי. ככל שהמשפטים יהיו יותר מטורפים, ככה יהיה יותר מעניין וקשה לשחק במשחק. אז תתחילו! תהנו, עדי ומיטל.

!adidas

New member
טוף....

1. אני נורא אוהבת ללבוש חוטיני. 2. אני נורא אוהבת לעשן בנרגילה בטעם גלידה (יש כזה טעם!)

wildflower!

New member
נראה לי שהשני הוא הנכון......כי....

חוטיני זה לא נוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! ואני לא מכירה משהי אחת שאוהבת ללבוש את זה....חחחחח..

No Doubt

New member
לי נראה הנרגילה....

יותר נראה לי נרגילה כי כתבת בסוגריים שישי טעם כזה אז כנראה שאת יודעת על מה את מדברת.... בכל אופן שלי הם: א. אני לסבית ויש לי חברה ב. אני לא בתולה וצ´ילי מותק המספר שלי באיי סי הוא 112611580

Black Cat15

New member
נשמע נחמד...

המשפטים שלי הם: 1) פעם הטרדתי מורה שלי בטלפון 2) פעם אחד המורים שלי נדלק עליי נראו אם תנחשו...

No Doubt

New member
black cat

א. יש לך איי סי??? ב. הראשון הוא הנכון כי הוא נשמע יותר הגיוני אבל לפי מה שאני חושבת על מורים יכול להיות שהשני הוא נכון כי רוב המורים הם חרמנים נורא, במיוחד אצלנו בבי"ס שיש מורה אחד שכל החיים שלו בוהה בתחת ובחזה של הבנות

Sprite

New member
לגבי המורים...

נראה לי בכל בית ספר יש מורה או שניים כאלה...

Sprite

New member
המממממ....

1)היה לי חבר שמונה חודשים 2)אני לא בתולה

Me¥tal

New member
האמת והשקר שלי:

1. פעם הקאתי על מורה. 2. פעם נתקעתי על רכבת הרים.

No Doubt

New member
אההההה.....סיבכת אותי ../images/Emo4.gif

אני אלך על ההפוך משלי, כי אני הקאתי על הסגן מנהל שלנו (בטעות...) אז אני אומרת הרכבת

למעלה