משחק האמת והשקר!

slim girl

New member
שלי......

1. טסתי לבד להופעה של אמינם. 2. הזמן הכי קצר שהיה לי חבר - חצי יום....

lala182

New member
רק אני לא מצליחה לחשוב על כלום..?

אין לי בכלל רעיונות... חוצמזה שזה די קשה כי ברוב המקרים כולם לא מכירות את כולם... אבל סתם בשביל ההימורים סלים גירל אני מהמרת על חבר חצי יום דווקא הפוך על הפןך מהשם שלך... נ.ב אני לה לה ואני בת 17 בערך ואם אתם רוצות לדעת משהו תשאלו ואני מבטיחה לחשוב על משפטים מוצלחים... btw- שחר לא הבנתי מזה מין שלישי (אני יודעת אני יכולה להיות חסרת קליטה לפעמים...) ובנות כמה אתם בערך פה? הבנתי שיש 14 ו15 יש גם יותר? פחות? וזהו יום טוב לכן...

charmingirl

New member
אוקי.. אז הנכון הוא 2.

כן, כן. היינו פעם אחת בבת מצווה של בת דודה שלי והיה שם ליצן נורא נורא מפחיד. והוא כל הזמן התעלק עליי אז פחדתי ממנו. אני שנאתי אותו ועדיין שונאת אותו!!

*STARSHINE

New member
../images/Emo26.gif ומה אני? עז? ../images/Emo36.gif

ובכן.. א. רצתי עם חצאית בלי כלום מתחת בפארק השכונתי- ואז, בדחף בלתי נשלט, הורדתי גם אותה ורצתי עירום. (למה הייתי עם חצאית זה כבר סיפור אחר). ב. יצרתי בובת וודו של המורה שלי וניקבתי אותה מול עיני.. הממ.. המורה שלי. היפ! שחר.

slim girl

New member
חחחחחחח....... ענק אתה! ../images/Emo6.gif

מהמרת על החצאית!!!!!! ומקווה שאני צודקת!

*STARSHINE

New member
../images/Emo41.gif והתשובה היא... ../images/Emo41.gif

למרבה הפאדיחה.. א´? שחר, למה עשית את זה? גם אני שואל את עצמי. הכל התחיל מהתערבות מטופשת שאת תוכנה אני לא זוכר.. בכל אופן, כפי שהצלחתם להבין בוודאי- הפסדתי. על כן נאלצתי לרוץ עירום כמעט לחלוטין כשרק.. הממ.. חצאית מכסה את מבושיי. ובכן.. החלטתי פתאום שאם כבר אז כבר, וממילא אף אחד שם לא הכיר אותי ממש (חוץ משכנים שלי שעד היום אני לא יכול להסתכל עליהם בעיניים)- אז הורדתי גם את החצאית ורצתי עירום כביום היוולדי. נושא כאוב. שחר.

למעלה