משחק האמת והשקר!

sweet cherry

New member
טוב...

איין לי משהו מקורי במיוחד או משוגע, אבל אני ינסה: 1.מנהל בית הספר שלי היה מגיע לבית הספר באופנוע. 2.קפצתי בנג´י.

ƒ ploto

New member
המממ

1. יש לי אח בן 41 ואחות בת 39 2. התעלפתי פעם באמצא הכיתה שכתבתי על הלוח. גלית זת כמעט 15... מכרכור! מציירת כותבת. שומעת מוזיקה. עצובה. נעים להכיר!

slim girl

New member
טוף, אז הנכון לא נכון שלי, התוצאות:

אכן כן טסתי לבדי לפני שנה שהייתי בת 13 להופעה של אמינם!!!!!!1 היה מדהים! בקשר לאחרים שכתבו: אחת - שהמנהל שלה לבית ספר עם אופנוע - אמת. והשניה - שהיא היא התעלפה בכיתה.... hope i got it this time! peace out Slim girl.

~מיכל15~

New member
מה אמת ומה שקר-נחשו...

1. נתקתי בתוך אסלה בשירותים של ביה"ס 2. "נפלתי" לתוך מזרקה, עם בגדים לבנים. ובדיוק המורה שלי ראתה אותי

Vilia©

New member
אני מהמרת על....

2..ניראה לי..חחח תנחשו אתם: 1. ניתחתי ריאה ולב של חזיר באכזריות רבה. 2. בטיול שנתי נכנסתי "בטעות" לאחד מהכיתה שלי באמצע המקלחת. טלי

~מיכל15~

New member
תופים בבקשה ../images/Emo124.gif והתשובה היא:

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

~מיכל15~

New member
בהחלט יאק.. .ועכשיו הסיפור ../images/Emo63.gif

שהייתי בכיתה ז´ , לפני 3 שנים... היה לנו משמחק מטורף כזה שצריך לקפוץ על מכסי האסלות הסגרות , אני יודעת שזה נשמע מפגר מאוד אבל זה כיף... למרות שאחרי התקרית אני לא ינסה אפילו... מישהי שקפצה לפני כנראה "קצת" שברה את מכסה האסלה ... והתוצה הייתי שנפלתי פנימה.. הכוונה לרגלים.. ורגל אחת נתקע שם בתוך החור הזה , זה שזורמים לתוכו המים.. ולא יכלתי להוציא אותו, עזבו סיפור ארוך ביותר שסופו היה : מגף מעור הרוס רגל קפואה ושיחרור מיום לימודים מוסר השכל: לא לקפוץ עם מגפיים על אסלות -מיכל-

Black Cat15

New member
וואי... איכססססססס!!

אבל אני חייבת לציין שנקרעתי מצחוק... סורי...

*STARSHINE

New member
קרה לי פעם משהו דומה..

נשפך לי המון דבר "סופרגלו" על המכנסיים.. ואז כשניסיתי לנגב.. הממ.. די נדבקה לי היד.. וזה לא היה נראה טוב
.

liatshalom

New member
אוקי!!! בואו נראה אם תצליחו!!!???!!

המשפטים שלי הם: 1.אני אוהבת את זה מאחורה (מה לעשות, אני חרמנית...) 2.החבר הקודם שלי הוא הומו... אשמח לספר לכן.....

למעלה