משחק הדירוגים-הגמר הגדול- הזוכות

khzh120

New member
שלי.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מקום 6-נאימה-יצור בלתי מוגדר. אדריאן ניקול יוהאנה אווה-מתה עליה. דניאל-יפה מאוד ואישיות כובשת.

../images/Emo140.gif אהובתי מפורום בובווותתת :)

חחחח קרעת אותי מצחוק: נאימה- יצור בלתי מוגדר חחחחחחחחחחחעעע אפשר לסכם את זה ככה נאימה דומה ל----
(אני משתמש בו יותר מדי בזמן אחרון) ודניאלללללל
המלכה של התחרות... מה עם גלושש??? LOL

khzh120

New member
גלוש סבבה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

ונאימה באמת יצור חחחחחחחחח לא סובלת אותה.

מדרגת.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

6. דניאל~ לדעתי היא ממש לא יפה, ולא מיוחדת. כל תמונה שלה סתמית. 5. נאימה~ יש בה משהו מיוחד, אבל הוא לא בא לידי ביטוי והאדישות שלה מעצבנת. 4. ניקול~ בתוכנית התמונות שלה היו לא משהו, אחרי זה, ראיתי תמונות שלה אחרי התוכניות, הן היו הרבה יותר טובות ומיוחדות. 3. אדריאן~ ממש אהבתי אותה בתוכנית, היא הייתה מיוחדת ומגנישה, מה שהיא עשתה אחרי התוכנית קצת ביאס אותי. 2. אווה~ צריך בכלל להסביר?
1. יוהאנה~ יופי מדהים, תמונות מדהימות, הכל אצלה היה פשוט מושלם!

שלייי../images/Emo99.gif

מקום אחרון- מבחינתי אפשר היה לדלג... נאימה. הבחורה היא הדבר הכי מכוער שראיתי!! היא פשוט מזעזעת! יש לה גוף יפה וכמה תמונות עם נוכחות. אבל לזכות??? טוב נו זה די ברור שזה גימיק של טיירה לתת לבחורה הכי כונפה לזכות. עצוב. הבושה היחידה זה להכליל אותה ברשימה עם כמה מהזוכות פה..
מקום 5- אווה. גם סוג של גימיק. טופ מודל אין פה. רחוק מזה. אופי מדהים כמה תמונות חזקות הכל טוב ויפה. אבל... מעבר לגובה הפנים ממש לא מפצות עליו
ובאמת מתאים לה היות שחקנית או מתארחת בוידאו קלייפם או כל הדברים שהיא עושה שלא ממש קשוריטם לטופ מודליות מקום 4- יוהאנה- פעם יותר אהבתי אותה אבל היא משדרת כבדות ומבוגרותזה כל כך וחבל .. וברור ששאנון עדיפה. מה שכן יש לה פנים יפפיפיות. מקום 3 אדריאן. סבך הכל יש לה פוטנציאל הגוף הגובה... הבעיה שהיא לא מנצלת את זה כל כך וחבל .. וברור ששאנון עדיפה. מקום 2- ניקול - הבחרוה נולדה להיות טופ מודל. תמונות עוצרות נשימה ובגמר- יופי אלוהי. משדרת צעירות יופי ושילוב מושלם בין מסחריות להאיי פאשן. והקאוור שלה?? אחת מ-2 התמונות היפות אי פעם בתחרות. מקום 1 מה יש להגידדדדדדדדדדדדד??????????????????? הטופ מודל הכי יפה, מצליחה, מהממת, אלוהית מושלמת, גוף מושלם, פנים קטלניות. פשוט- מושלמתת..... 100%. הבחורה שהכי הדהימה אותי עם היופי שלה והעוצמות שלה בתחרות אי פעם. בחיים לא התמכרתי ליופי ככה... לא פלא שחידשו לה את החוזה בקוואר גירל. הטופ מודל האולטימטיבית!!!!!

שילי:)

מקום אחרון:נאימה:אוקיי,האמת נאימה בהתחלה די אהבתי אותה(אוי לבושה)אבל(תמיד מגיע האבל)התחלתי לשנוא אותה מהתמונה של המזלות.היא מכוערת לאללה,לא פוטוגנית,בעלת אישיות מזכוכית ופנים של קוף אדם.אני לא מבינה איך נתנו לה לזכות.אפילו קיילן עדיפה אליה. מקום חמישי:יואנה.אני לא מאמינה שנתנו לה לזכות.היא כבדה ומבוגרת יש לה פנים יפות וזהו.היא דוגמנית והכל אבל ממש לא טופ מודל. מקום רביעי:אווה.אווה היא לא טופ מודל.יש לה אופי מדהים זה נכון וכמה תמונות די יפות אבל זה הקו.זה הגבול הדק.אין לה נוכחות ועם כבר היא תזכה בטופ בסט פרנד בגלל האופי המדהים שלה. מקום שלישי:אדריאן.לאדריאן יש פוטנציאל גבוה ופנים יפות.אני ממש אוהבת רק כדי שהיא תתחיל להבין גם איך להשתמש במה שיש לה.חוץ מזה היא ממש נועזת מקום שני:ניקול:):):):).אני פשוט מתה עליה,היא כל-כך יפה.יש לה יופי עוצר נשימה,היא מתוקה,צעירה,מהממת,פנים קטלניות ויופי אלוהי.אני מתה עליה:) מקום ראשון:דניאל!!!!!!!!!!!!!!!!!111.היא פשוט הטופ מודל האמיתית של העונה.היא מושלמת,יפה,מדהימה ובעלת אופי.דניאל תשברי רגל(רק על תשברי את האצבע הקטנה יותר אה??)

Nataly B

New member
אצלי:

האמת זה ממש קשה אבל: מקום 6: ניקול- אני ממש לא אהבתי אותה ולדעתי ניק הייתה צריכה לזכות. מקום 5: יואנה- היא יפה מאוד אבל היו כאלה שאהבתי יותר. מקום 4: אדריאן- אין לי ממש מה להגיד לגביה. מקום 3: דניאל- היו לה תמונות חזקות ומשהו באופי שלה נורא קליל וחמוד. מקום 2: אווה- כי היא דיווה
מקום 1: נאימה! - היא ממש מיוחדת ויש לה את היופי הזה שפשוט גורם לי להגיד וואו כשאני מסתכלת עלייה!

../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif זה פשוט../images/Emo5.gif

ותאמת חוץ מהטופ מודל הבאה אני לא רואה שום סדרה בטלויזיה זה פשוט מטורף!... רק כשיש את הדוגמניות הישראלי... אני מכור לסדרה הזאת ורק לה..! טלויזיה זה בזבוזזז

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo142.gif

מקום 1~ זוכת העונה השביעית ללא שום ספק
מקום 2~ אווה דה דיווה. מקום 3~ יואנה... היא ממש היי פשן^__^ מקום 4~ זוכת העונה השמינית כפרעליה^^ מקום 5~ ניקול... היו לה לא מעט תמונות יפות. מקום 6~ אדריאן... סבירה. מקום 7~ דניאל... אותה ההבעה תמיד. מקום 8~ נאימה... לא יפה בכלל. (אולי תעשה גם לאלה שהגיעו למקום הרביעי? זה יהיה נחמד
)

Black Jane

New member
בקצרה../images/Emo3.gif

דניאללללל ניקול נאימה אווה יוהאנה אדריאן 6. אדריאן. (היא פשוט הכי פחות לטעמי לעומת האחרות...) 5. נאימה. (היא על הגבול...) 4. יוהאנה. (יופי קלאסי שכזה...) 3. דניאל (היא פשוט יפהפייה, אפילו שההבעה דומה וזה) 2. ניקול (תגידו מה שתגידו, אני אהבתי!!) 1. אווה!!! (אופי, יופי, הכל. והיא גם לא שחצנית שזה בונוס!
)

למעלה