משחק הדירוגים-הגמר הגדול- הזוכות

דניאלללל../images/Emo47.gif

ממש כיף לי לראות שכולם מדרגים אותה נגיד מקום 2 בגלל שהיא יפייפיה ואת אווה מקום 1 כי יש לה אופי של דיווה... חחע אז מבחינתי דניאל ניצחה כפרעליההההההה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא אמרתי לפי מה דירגתי אותן

את איווה דירגתי דווקא בגלל היופי,ולא בגלל האופי.

את לא צריכה להגיד רואים

וזה ידוע שמדרגים את אווה בגלל האופי שלה ותסתכלי כולם רושמים- אווה הדיוה אווה דיווה.. פאק תתבגרו! דיווה? ממש מעניין שהיא דיווה פחחח היא פשוט רחוקה מלהיות טופ מודל או אפילו מודל. אבל היא לא מעניינת! נתרכז בשלמות של דניאל וביופי של ניקול
דניאללללללללללללללללללללל

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלהתבגר? XD

ואני לא רשמתי איווה הדיווה. אני רשמתי את הרשימה שלי לפי היופי נטו. נ ט ו וניקול נראית כמו באגס באני. אביטל,יש דרך כלשהי...אמ...להגיע לפשרה בנושא הזה אם את מבינה את כוונתי? :/

NP16

New member
אני כן קראתי לה.כי היא דיווה בלי קשר.

היא גם דיווה,(זה גם סוג של הרגל ישר להגיד עם אווה דיווה.)וגם הזוכה הכי טובה שיצאה מהתחרות הזאת ע"פ הדרך שהיא מצטלמת,נראית,וההליכה.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלאלאלאלא.

אתה שוב מבלבל בין יופי לאופי. איווה היא דיווה אבל היא ממש מכוערת. דנייאאאאאאאאלללללללליייייייי וניקוווווווללללללליייי וקייננננניייייייההההה הפילה המדהימה הן הכי מושלמות. הכי הכי! איווה ממש מכוערת!

NP16

New member
פחחחחחחח..אתת יכולה לקפוץ לי.

(הוא יחשוב שזה רציני.ש"התחכמנו")

כל מילה נכונה!!!../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

יו באלוהים חסכת לי הודעה LOL ...!! לקחת לי תמילים מהפה פשוט L:)) ובואו נסכם את זה בשפת הסימנים: דניאל
ניקול
אווה
ביחד עם נאימה... זהו. והדעות שלכם ממש

בסדר ניקול באגס באני חחחחעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעע פשוט -פאתט.. לוידע מה איתך באגס באני או לא היא מדגמנת במסלולים הכי גדולים בעולם ומוציאה את התמונות הכי יפות שבעולם.. ואני יעצור פה.... עדיף לכולם.... חעע...

תקשיבי חמודה! יש פשרה מאוד פשוטה

שנקראת שאת פשוט לא מגיבה להודעות שלי! לא את ולא ההוא מלמעלה
מובן? אני כמובן לא יגיב לדעות שלכם כי מעבר לזה שהם לא נכונות הם גם לא מעניינות אותי? מקובל? יופיייייייייייייייייייייייייייייייי מעכשיו יהיה ש=ק=טטטטטטטטטט@@@#$%^@!@#%&*)(

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתראה,אני לא יודעת מה איתך,

אבל אני די עושה מה שבא לי. אני מאוד מאוד עצמאית,כבר מגיל קטן,ומאוד מאוד מאוד עקשנית. לכן אם אני ארצה להגיב,אני אגיב.

למעלה