משחק הדירוגים-הגמר הגדול- הזוכות

Yann Tiersen

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo60.gif

מקום שביעי אדריאן. לא כל כך אהבתי אותה.. מקום שישי נאימה. האמת שבזמן שהעונה שודרה דיי אהבתי אותה, אבל בגדול היא לא מדהימה בעיני. מקום חמישי יואנה. פנים מדהימות אבל גוף לא משהו.. מקום רביעי דניאל. אמ.. היא חמודה. הבעיה שלי איתה זה שהבעת הפנים שלה דומה בכל התמונות שלה.. אבל אהבתי מאוד את הגישה שלה לתחרות, ובכלל.. היא הייתה חמודה
מקום שלישי ניקול. הבעיה שלי איתה זהה לבעיה שלי עם דניאל. למה היא מקום מעל? פשוט.. יותר אהבתי את איך שהיא נראית
מקום שני אווה. אווה הדיווה, אחת ה-זוכות, חמודה, מצחיקה, יפיפיה.. ממש אהבתי אותה. מקום ראשון בלי ספק, הזוכה של העונה השביעית

../images/Emo99.gifהחלפתי שומר מסך בפלאפון!!!!

במקום התמונה של הפיל של קיניה ה100ממת שמתי את התגלמות היופי========> והגעתי למסקנה שיש לה את החיוך הכי יפה שראיתי... מאיר עולמות החיוך הזה
ניקול את מדהימה!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

1.אווה-מה יש להגיד?שלמות שבא למות!אחת הבחורות השחורות היפות ביותר שראיתי בחיי. 2.הזוכה של העונה ה7-פשוט To Die For!הייתי מתחת איתה! 3.אדריאן-בתוכנית הייתי פשוט מטורף עליה!מלכה!
4.הזוכה של העונה ה8-מכוערת מכוערת,אבל אחת המלכות! 5.דניאל-כבר קשה לי לשמוע עליה,אז באמת שאני לא יכול לכתוב עליה. 6.יואנה-פשוט קלאסית במלוא מובן המילה. 7.ניקול-אני הרבה יותר אוהב אותה אחרי התוכנית מאשר בזמן התוכנית שממש לא סבלתי אותה.התמונות שלה אחרי התחרות מהממות.אני לפעמים חושב שבאמת הגיע לה לזכות ולא לניק
8.נאימה-הזוכה הלא ראויה בהחלט.קיילין
.

למעלה