משחק הדירוגים המקום השני.

משחק הדירוגים המקום השני.../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

יאללההההההההה לדרג.. אבל הכי חשוב לפני- לשים משקפיים... להסתכל על התמונות ולדרג לפי היופי והפוטנציאל ולא לפי אם אתם אוהבים תשם של המתמודדת או לא LOL המתמודדות למי שלא זוכר........... שאנון המדהימה מרסדס יהיה קיילן ניק המושלמת ג'ואני

שלי--------------->>>../images/Emo99.gif

מקום 6- יהיה. עור דוחה, קטנה ומעצבנת ואין בה כלום!!! חוץ מחפירות על זה שהיא אתיופית אין לה שום תווי פנים מיוחדים שום יופי בולט לטובה. ולהביא אותה לגמר היה פשוט טעות. מקום 5- קיילן. המתמודדת שהכי שיעממה אותי בתולדות הטופ מודל. עוד לא נתקלתי בתופעה משעממת כמוה... מעבר לאופי השומם שלה התמונות שלה הרדימו אותי כל פעם מחדש. והקאבר גירל שלה היה אחד המכוערים אבר... פשוט חיון נוראי. מקום 4- ג'ואני. התלבטתי בינה לבין מרסדס אבל למרסדס היו פנים הרבה יותר מדהימות. חוץ מהתמונה שלה של הפרסומת הראשונה של קאבר גירל שהדהימה אותי השאר היו יחסית אותו דבר ואני רואה בה יופי אמריקאי טיפוסי. הגוף שלה מכשיל אותה... וגם הפה. אבל היא יחסית סבבה לגמרי. מקום 3- מרסדס.מדהימה מדהימה.... ואפשר לסכם את זה איך שג'ניס המלכה אמרה לה על התמונה של הזמרת L: "אם תגעי במשהו בפנים שלך אי פעם אני יבוא עד אלייך!!!" אכן פנים נדירות. מקום 2- שאנון. הבחורה אחת היפייפיות והיא ההגדרה המילונית לטופ מודל. מדהימהההההההההההה מכף רגל ועד לפנים. הגוף האתלטי הפנים היפייפיות... והתמונה שלה של הנחש קטלה אותי. אחת האהובות עליי אבררררררר. הטעות שאני בחיים לא יסלח לטיירה עליה שלא נתנה לה לזכות. כי אפילו עם ניק כבר השלמתי... מקום 1-
נו מה אפשר להגיד? כשהיופי נמצא מולך אי אפשר להתווכח.................. הבחורה הוציאה כמה מהתמונות הכי יפפיפות שהיו ויהיו בתוכנית. התמונה ההודית שלה שברה שיאי שלמות... פנים מיוחדות נדירות ...זיקית אמיתית... אלוהית. בכל עונה אחרת היא היתה זוכה בהליכה... אבל הם חיפשו את ניקול בעונה ההיא. לא נורא ניק מושלמתתתתתתת לנצח וזה יוכיח--->

mikmikonet

New member
אתה תמיד שונא את כל המושלמות.

קיילן משעממת? תמונות מרדימות? וג'ואני
?

NP16

New member
פאק כמעט כולן הפייבוריטיות שהיו לי ../images/Emo6.gif

אני מרגיש די רע לשתף איתך פעולה,אז אנשים אתם מצטרפים אליי כן? גם אני יודע שאני אקבל איזה הודעת "פחח" גדולה,אבל יאאלה. שמתי משקפיים,וזה לפי יופי בלבד.חוץ מיהיה כולן פה היו פייבוריטיות שלי,כולל מי שבעונה השביעית.(למרות שהיא ביחד עם הזוכה וזה,כמו מרסדס,אבל לא משנה) את שאנון אני לא מדרג כי אני לא מכיר אותה. אז 6.יהיה. אבל היא יפה מאד. כאן זה נהיה קשה: 4,5. ניק וקיילן. באמת שאין לי מושג את מי לשים אחת מעל השניה,שתיהן יפהפיות ופוטוגניות ביותר.איך הן לא זכו,לא ברור. 3.זה ממש בנקודות,מרסדס אהובתי. 2. מי שבעונה השביעית, היא פאקינג מלכה. 1.ג'ואני כמובן. אף אחת אצלי לא יכולה להשתוות אליה,מצטער

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif Easy

מקום 1-האחת והיחידיה.הבחורה המדהימה והאהובה עליי מכל העונות כולן-ג'ואני
מקום 2-קיילין המדהימה מקום 3-המקום השני של העונה ה7 מקום 4-ניק המדהימה מקום 5-שאנון המהממת שהתחבבה עליי במיוחד דווקא לאחר הסדרה מקום 6-המקום השני של העונה ה-8 מקום 7 ו8-מרסדס ויהיה.לא יכול להחליט בינהן. אני כנראה היחיד שלא אהב ולא יאהב את מרסדס.

דודצוק

New member
:O ../images/Emo58.gif

מקום 6 - נטשה? אתה אוהב את נטשה? אתה לא שונא את נטשה? :O

ברררר

New member
אמממ

קיילן- מקום ראשון ברוררר
יהיה- מקום שני ניק- מקום שלישי ג'ואני- מקום רביעי מרסדס- מקום חמישי שאנון- מקום אחרוןן

Nataly B

New member
זה קשה =\

אני אוהבת פה המון! 6- שאנון: אני פשוט לא זוכרת אותה. 5- יהיה: לא ממש אהבתי אותה. 4- מרסדס: היא ממש יפה! 3- ג'ואני: לא צריך להסביר למה, נכון? 2- ניק: אני עדיין בשוק שהיא לא זאת שזכתה :S 1- קיילן: מהממת!

רואים שאת לא זוכרת את שאנון!!

היא אחת הבחורות הכי מקצועיות שהיו בטופ מודל... הבחורה נולדה טופ מודל!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

שוב-לא ראיתי את העונה הראשונה 5-יהיה 4-מרסדס 3-ג'ואני 2-ניק 1-קיילן

efif1212

New member
ווואי זה קשה!

מקום 6- יהיה. הבחורה יפה, אבל אין משהו מיוחד בה. מקום 5- שאנון. מקום 4- מרסדס. כמה אהבתי אותה! מדהימה! מקום 3- ג'ואני- מלכה
מקום 2- ניק. אני חושבת שכולנו עדיין עם פה פעור מאז הגמר של עונה 5. לא יאומן שהיא לא זכתה. מקום 1- קיילן
בלי מילים מיותרות. האמת הייתי שמה את כולן (חוץ מיהיה) במקום 2, אחרי קיילן במקום הראשון. כולן מדהימות. זה היה ממש קשה!

ממש תופעה הקיילן הזאת חח

גם NATALY שמה אותה מקום 1 משום מה... כאילו היא לא היתה ממש מכוערת או משו אבל בחיים לא הייתי זוכר אותה בחיים.... ותדעי לך שכמה שאני חושב שניק הייתה אחת הבחורות הכי מדהימות בהיסטורייה לדעתי היא לא זכתה בגלל הקאבר גירל שלה.. כי של ניקול קרע אותה.. וחבל כי היא קרעה את ניקול כל התוכנית אבל הקאבר של ניקול היה צעיר ומדהים בול מה שהם חיפשו ושל ניק יצא מוזר קצת. שאנון זה הפספוס הכי גדול של התוכנית לדעתייייייי כי לא רק שהיא אחת היפייפיות גם המתחרה שלה- אדריאן בעעעעעעע פשוט דוחה וגמלית

Nataly B

New member
קיילן, ניק וג'ואני היה לי קשה לדרג.

צריך איזה שאלון לשים שנכיר שמות למה קשה לי לפנות אל אנשים =\

שלי

1 ג'ואני
2 שאנון 3 יהיה 4 קיילן 5 ניק 6 מרסדס 7 מקום שני של עונה 8 8 מקום שני של עונה 7 זוועתית :S

למעלה