משחק הדירוגים המקום השני.

../images/Emo58.gif

בלחסס איכסה מלרוז הזאת אני לא מבין מה מוצאים בה לדעתי בעונה הזאת היו יותר טובות אבל זאת רק דעתי

NP16

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי רק קארי די יותר טובה. וגם זה לא ב-ה-מ-ו-ן. חוץ מהשבוע הראשון אני לא זוכר תמונה של מלרוז מתחת למושלמת. והגיע לה לזכות בכל אתגר כמעט שהיה. (משהו שנגיד לג'ואני האהובה עליי הכי הכי מעל העונות,לא^^) ויש לה יופי ביזארי,לא קל לחשוב שהיא נראית מעולה על ההתחלה, אבל היא מדהימה בעיניי פשוט בהכל. גם אם היא ביצ'ית פשוט כיף לי לראות אותה,ואפשר להתחבר אליה.

../images/Emo58.gif

יש מצב.... אני לא יודע אני לא קולט אותה ובדרך כלל אני אוהב את הביזאריות קארי די מלכה
בכלל עונה טובה ממש נהנתי לצפות בה אבל כמות ההדחות הלא מוצדקות בשמיים איי ג'יי והתאומות בעיקר מישל אחחח כואב הלב

אני פשוט מתעוור מהיופי של הבחורה האת דניאלללל

וקשה לי לאמין שהתמונה האלוהית הזאת היא הראשונה שלה.. אחרי המהפך... גאדד

נ.ב " הבחורה שהלביאות צדות"...

היוםםםםםםםםם! בשעה 18:40 כתוב בהוט שיש את הפרק של העונה ה-4 שהבנות מתחפשות לחיותת... אהההההה אריזה פרק נדיר. תאמת לא טרחתי לראות אף פרק מהש"ח של עונה 4 כי זאת עונה כזאת מכוערת אבל את הפרק של היום אין מצב שאני יפספסססס... תמונות בין החזקות בהיסטורייה... קיניה הפילה נאימה ה'ציטה ומישל הזברה וואוווווווו

khzh120

New member
יואו תודה שהזכרת לי ^^../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

חחח שכחתי שיש היום.. תודה :) אגב... הטופ מודל הבא, את מי הכי אהבת בעונה 4? אני את קיילן.. ומישל בתמונה של הזברה

מישל התמונה של הזברה מדהימהההההההה

ולא בדיוק אהבתי יותר מדי אבל אם כבר: את טיפאני בהתחלה ואחרי זה את בריטניייייייי ועכשיו את קינייה.!

khzh120

New member
חח כמוני :)../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

ואני אוהבת גם את קיילן שהיא לא הכי יפה בעולם אבל אני פשוט חולה עליה!

khzh120

New member
../images/Emo45.gifצודק../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

אבל בפרק שךל היום היא הייתה ממש יפה

האמת היא שבשיפוט היא נראתה טוב יחסית

ואני לא זוכר אם טיירה אמרה לה את זה פעם אבל אם לא אני יגיד: יש לה כל מיני פרצופים ילדותיים כאלה של ילדה ביישנית ומעצבנת שבהם תכלס היא נראת הכי מכוערת!!!

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

(ד"א, תמונה ממש יפה של דניאל^__^) 1. קיילן... היא פשוט אחת המדהימות. 2. ג'ואני. גם היא מושלמת, רק שמשום מה אני מעדיף את קיילן. 3. ניק. לא רעה בכלל^^ 4. מרסדס. פשוט סקסית. 5. יהיה... היא יפה אבל לא הכי טובה. 6. שאנון... מפחידה אותי

תודה התמונה של דניאל אדירה... וזה עוד הראשונה

שלה אתה קולט?? אחחח השלמות.. שאנון מפחידה? אלוהים ישמור... בוא נגיד שאותי קיילן מפחידה מאוד. שאנון אחת המקצועניות בכל העונות.

כאילו שים לי תמונה אחת.. רק אחת של קיילן

שהייתה מדהימה... כי אני משום מה לא זוכר כזאת. אני זוכר רק את הקאבר שלה שדי גורם לי צמרמורת...

למעלה