משחק הדירוגים המקום השני.

Manga136

New member
למען האמת, ../images/Emo142.gif

היא הייתה סבירה מאוד לפני המהפך לדעתי, ודווקא אחריו היא הדהימה אותי מאוד^^ כפרעליה ועל כולנו

Manga136

New member
עם העונות הבאות. ../images/Emo142.gif

מקום 8: שאנון. מקום 7: מקום 2 של עונה 8. לא ממש יפה. מקום 6: יהיה. מקום 5: ניק. מקום 4: מרסדס. מקום 3: מקום 2 של עונה 7. מדהימה. מקום 2: ג'ואני. מקום 1: קיילן.

Yann Tiersen

New member
../images/Emo184.gif

שאנון פשוט כי לא ממש ראיתי את עונה 1, וגם היא לא הכי מדהימה בעיני. יהיה היא יפה, אבל מעצבנת. ועור פנים נורא, ממה שזכור לי.. ניק האמת שאהבתי את ניקול יותר ממנה.. *בורחת ממטר האבנים הנזרקות לעברי* קיילן הכי מתוקה בעולם
מרסדס עד העונה השישית היא הייתה אהובתי הנצחית, היפיפיה מכל העונות, ואני עדיין חושבת שהיא מדהימה ומתוקה ויפיפיה, אבל האחת והיחידה, המקום הראשון, האהובה עליי מכל העונות, היא ללא ספק..
ג'ואני
המושלמת

ככל שהזמן עובר אני מסכים שניקול מדהימה

ועד כמה שניק מדהימה הגיע לניקול לזכות. קאבר גירל מחרפן
ברמה מעל כל מה שהיה לפניו. וכן יותר משל ניק. הזכיות הכי מוצדקות" ניקול יואנה וכמובן.... איך לא ?? האלוהית דניאלייי

NP16

New member
זה התמונה הכי יפה של ניקול :

אבל יש בה משהו ילדותי כזה אפילו פה:/ וגם האישיות שלה ככה.. הקאבר גירל של אווה זה הדבר הכי מושלם בעולם..וגם של אמנדה היה מדהים יותר משל ניקול. מתי שחשבתי שניקול נראתה יותר טוב מניק,זה בהחלט באיחוד.

איכססססססססססססססס אחת התמונות המכוערות

שלה התמונה שלה ששניתה לי תדעה עליה הייתה זאת: לפניה די שנאתי אותה ואחריה כבר לא יכולתי להתעלם מהפוטנציאל. טופ מודל אמיתית ויפייפיה. ועד כאן ניגמרו ההגבות שלי אליך כי זה נראה כאילו אתה בכוח מנסה לעצבן אותי. אתה רחוק מזה...

וגם זאת ברשימת אחת התמונות הכי יפות בהיסטוריה

כמה שהיא פשוטה ובלי רעש וצלצולים היא משדרת יופי טהור..

למעלה