משחק החנונים עושה קאמבק

prefect

New member
ייצור של משחת נעליים (גוגל)

שאלה: טאוטולוגיה (ויקי): צירופי מלים שונות או דומות, החוזרות על אותה המשמעות השם של איזו יצירה מפורסמת של שנות השישים הוא בעצם טאוטולוגיה?

RichardSmith

New member
../images/Emo99.gif

אני מניח שאתה רומז ל Lucy in the sky with diamonds שזה טאוטולוגיה ל LSD. http://www.youtube.com/watch?v=DWhTAxxkHOY ולשאלה: היום לפני 17 שנה, נפלה חומת ברלין. זה מן הראוי לכבד את היום עם שיר אחד לזכר החומה (לפחות, אם יותר, מבורך).

prefect

New member
אני לא רומז, התשובה היא באמת

טאוטולוגיה ומה שאמרת לא. תקרא שוב את ההגדרה של טאוטולוגיה

prefect

New member
אין לי מושג מאיפה יש לך את הספרים:)

אבל בדיעבד תסכימי שאפשר היה להבין את התשובה בלי ספרים, בלי אינטרנט ועל סמך ידע כללי בסיסי למדי {רוב הספרים של קיפלינג הם על הודו, נאצים התחילו במלחמת עולם ב-39, מה הקשר בין הודו לנאצים} ? באמת יש לך את הספרים אגב?

RichardSmith

New member
DS הוא בחור.

אין ממש קשר בין הודו לגרמניה הנאצית... אילו יפן היתה מנצחת את סין... אז הם היו פולשים להודו. הודו נשלטה ע"י בריטניה מאז 1600~.

prefect

New member
הקשר בין הודו לגרמניה נאצית הוא

תשובה, כפי שכבר כתבת אותה. פשוט צריך לחשוב קצת כדי להגיע לכיוון הזה בכלל..

DirtySpirit

New member
היה אפשר ע"ס ידע כללי,

אבל זה קצת קשהX: בכל אופן, אמא שלי היא גננת והיא די אוספת ספרי ילדים :$ [וכן אני בן]

לא מדוייק

הם אמנם עשו לו ניתוח כדי להפסיק את הפעילות החשמלית באזור הזה, ( medial temporal lobe) אבל הבעייה שנוצרה בזיכרון היא בגלל שפגעו לו בהיפוקמפוס. ומה שהכי מעניין... שנפגע לו זכרון לטווח ארוך, אבל רק זכרון של עובדות, לא של פרוצדורות. (אחרי שיחה, כשיוצאים מהדלת וחוזרים, צריך להציג את עצמך שוב, כי הוא שכח שלפני שנייה הוא דיבר איתך. אבל הוא כן יכול ללמוד החלקה על הקרח למשל)

מתן4ל

New member
המ...

אני אקבל פלט של תוכנת מחשב כתשובה [אני אפילו אתלהב מזה שאתה יודע את המיקום המדוייק של זה
] אבל אני פתרתי את זה בדרך קצת יותר פשוטה...

למעלה