משחק המכללה כמעט מתחיל - פרולוג

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

קמילעעע

New member
שרון,אפ'פעם לא אהבה את היום הזה...

היום הזה, שלפני תחילת הלימודים! היא תמיד שנאה אותו! היא ידעה שהיום התקופה הטובה שלה נגמרת.. עכשיו כל מה שמצפה לה,זה מבחנים,לימודים.. היא ידעה שהכי רחוק שהיא תוכל לצאת זה לספריה... אבל בכל זאת, היא התלבשה יפה, התאפרה, ויצאה למסיבה.. כנאה לה,היא איחרה גם! אבל לא נורא, היא הגיע למסיבה.. וקלטה אותו, מרחוק,יושב ושותה כוסית.. הוא לא הסתכל עליה, אבל היא ידעה,שהשנה הזאת הולכת להיות יותר מעניינת מסתם מבחנים,ולימודים, הנה לה עוד מטרה! להשיג אותו.. היא שמעה מוזיקה, והלכה לכיוונה, היא תמיד הייתה בחורה מוזיקלית, כל שניה שהיא יכלה היא שמעה מוזיקה, היא גם ידעה לשיר לא רע, היא נכנסה, החדר היה חשוך, אורות צבעוניים דלקו, והשתוללו בכל מיני צורות, היא ראתה שכמה אנשים רוקדים להם, והשאר די שקטים.. היא אפ'פעם לא אהבה אנשים כאלה, היא כעסה על אנשים שלא יודעים להנות ולנצל את הרגע, היא הבחינה בכיסא, ושמה שם את התיק הקטן שהביאה עימה. ואז היא שמעה את השיר האהוב עליה מתנגן ברקע, היא יצאה לרחבה והתחילה לרקוד, היא ידעה שכולם מסתכלים עליה, אבל לא ממש אכפת לה לא היה כלום בראש באותו רגע רק השיר האהוב עליה הצלילים חדרו לה לנשמה.. היא פקחה את עיניה ושמה לב שכל מי שהיה בחדר הצטרף אליה... הם רקדו, השתוללו,התפרקו, ואז הגיע ריקוד סלואו, חלק מהאנשים שהיו שם התחלקו לזוגות ורקדו לצלילי המוזיקה, המראה הזה הזכיר לה את מה שקרה לפני שנה,היא הרגישה שהדמעות כבר מבצבצות אי שמה בזוית העין, היא נגבה מהר את העינים, היא לא רצתה להזכר בזה, ויצאה מן החדר היא הלכה לכיוון בלתי מזוהה, עם הראש למטה, ואז היא הרגישה חבטה, היא מצאה את עצמה על הרצפה, היא לא הבינה מה קרה, היא ראתה אותו, הם נתקלו אחד בשני, היא שמעה קול רך ונעים אומר"סליחה,את בסדר?" היא לא ידעה מה לענות, היא זכרה את המטרה שלה, להשיג אותו, היא ענתה בקול חלש"כן,תודה" המשך יבוא.. אני הולכת למדצ"ים ביי הא איזה דמויות גבריות יש פה? אני צריכה בכל זאת לתת לו שם!

noname202

New member
וכשכולם רקדו ונהנו במסיבה

קטי ישבה בשקט בחדרה ולמדה... דפיקה בדלת הפסיקה את הלמידה ואילצה אותה לקום ולפתוח את הדלת אל הרעש של המסיבה..

bernie92

New member
זה היה ברני,

חברה הטוב שהכירה אותו כמה שנים קודם לכן. [תשתפי פעולה
]

noname202

New member
"לבוא? לאן - למסיבה?"

אמרה לו"תעשה לי טובה...כולם שם סתם שיכורים, ויש הרבה רעש ובלגן ו..."

bernie92

New member
ברני קטע אותה.

את הרי יודעת שהמוזיקה הזו והאנשים האלה מבחילים אותי. המקום שלנו לא ביניהם. ברני לקח את ידה ו..

אליס ניגשה אל הדיג'י,

חמושה בחיוך מקסים, מבט מרמז ומשחק פלרטטני בשיער, בידה דיסק מוזיקה, נמאס לה מהרעשים שהמועדון הזה הכיל, הגיע הזמן לשמוע כאן משהו רציני... ציחקוק קטן, כמה מילים מכוונות היטב ומבטים מכוונים עוד יותר וזה הצליח, הוא שם את הדיסק שלה, ממלמל משהו כשהוא בוהה לה בחזה. המוזיקה השתנתה, כבדה יותר, איטית יותר, מתוחכמת יותר מסתם רעשים שחוזרים על עצמם, היא חזרה לרחבת הריקודים, תופסת את מבטם של מספר גברים ויוצאת לצוד מגעים.

T a M a R a 2

New member
אלכס כמה ועזבה את החדר עם המסכים

(מה אני אעשה שג'ימי נעלמה??
) והלכה לחדר עם המוזיקה הרועשת, למרות שעכשיו המוזיקה התחלפה למוזיקה נחמדה יותר. היא התיישבה ליד הבר ומילאה את גרונה במקשה אלכוהולי, כשהיא בוהה באנשים החולפים על פניה, כשהיא מחפשת את דונה, חברתה, אך לא מוצאה אותה. היא החליטה שהשנה תמצא אהבת אמת, לא משנה מה. היא החלה לבחון בעינייה את הבנים שישבו לאורך הבר, אחר כך את אלה שרקדו ושוב את אלה שלאורך הבר "יש כאן כמה אופציות נסבלות", חשבה לעצמה, ואז נזכרה במרצה: "וכשתמצא אהבת אמת, מה תעשה איתו?" חשבה בלבה, אך שוב השתנתה המוזיקה ואיתה מחשבתה של אלכס, שהזמינה עוד משקה אלכוהלי וחזרה לבהות באנשים הרוקדים ברחבת הריקודים, ולא שמה לב לגבר שהתיישב לידה.... (טוב אין לי רעיונות ממש מקוריים, מה לעשות?!
)

Dark Faerie

New member
"סתם, משהו עם קרובי משפחה"

אמרה ג'ימי. (מל"ד-מצטערת שנעלמתי, הייתי צריכה ללכת לאנשהו
) "רוצה לצאת לטיול בחוץ? משעמם פה" אמרה ג'ימי, שהמוזיקה הרועשת חזרה

למעלה