משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
משחק המכללה - פרק ב'

אוקיי, אני רוצה לנסות להריץ פה משהו (אולי לפי הפעלתנות של חבר'ה פה, דברים ירוצו, בד"כ חלק ממשחקי הפורום נידונים לכישלון) מצורף, קישור לטיזר של המשחק. הרקע: שנת הלימודים נפתחת במכללה דמיונית במזרח ארה"ב. למכללה קוראים פורט איסטשור, והיא סמוכה לעיר הגדולה איסטשור, שנמצאת ממש על האוקיינוס האטלנטי, כשקנדה היא במרחק נסיעה קצרצר. דמויות השחקן: כל שחקן יוצר לעצמו דמות שיכולה להיות בעלת תפקיד כלשהו במכללה: סטודנט, מרצה, או כל תפקיד אחר. הודעה מראש: תפקיד דיקן הסטודנטים ומספר מרצים הם דמויות ללא שחקן, כלומר דמויות שלי, המנחה. עוד פרט שצריך לדעת: כשנה ומשהו לפני ההתרחשויות שיקרו במשחק, אחד הסטודנטים תקף בלילה מספר סטודנטים אחרים. הוא למעשה ארב להם, ו"צד" אותם. על העניין חל איפול תקשורתי ולא ידוע הרבה מעבר, חוץ מהעובדה שאותו סטודנט מצא את מותו כשניסה לתקוף קבוצה של סטודנטים ומרצים, שהצליחו להתגונן. אנשים צריכים לשרשר כאן אם הם רוצים להשתתף, שאלות, ותיאור של הדמות. התיאור צריך להיות בקצרה: שם, תפקיד במכללה, מראה, ועוד משהו שרוצים לשתף. כמו כן, תיבת המסרים שלי פתוחה למידע יותר דסקרטי.

DDN

New member
תוספת מידע

מי שצריך מידע על אחוות במכללה, קבוצות ספורט וכו', שיפנה אליי. הרצתי את המכללה הזו בעבר, זה חומר שיש לי.

DDN

New member
אין כ"כ מה ללמוד.

היות שהמשחק בפורום ירוץ בשיטה חופשית (הקרויה חופשיטה בעברית או פריפורם באנגלית) זה אומר שאתה פשוט מתאר מה הדמות שלך עושה או אומרת ומגיב בהתאם לדמויות האחרות. לדוגמא: ההודעה הראשונה במשחק תהיה הודעה שלי, כשכל הדמויות שלכם נמצאות בטקס פתיחת שנת הלימודים. לאחר הטקס, הודעה שלך יכולה להיות משהו בסגנון: ג'וני (שם אקראי לדמות) הולך למזכירות כדי לברר מה המערכת שלו. אני אחזיר בתגובה הודעה על הדרך שהוא עובר לשם, אנשים שהוא פוגש בדרכו (אם בכלל), ואז את מה שקורה במזכירות, ומשם הלאה.

שניה..

איך יודעים מי הרוצח כמה פעולות אני יכול לעשות בהודעה איך אני מי שמה? ולאן אפשר ללכת? ואיך אני קובע את התדמית ומה הרקע של הדמות שלי?

הסבר קצר, מקווה שיעזור

you put you right foot in you put you right foot out you put your roght foot in and you shake it all about you do the kooki pooki and you turn around and thats what its all about...

DDN

New member
אתה לא יודע

אתה לא יודע בכלל שישאחד. אם יש, זו דמות ללא שחקן, כלמר שלי. פעולות בהודעה = הפעל שיקול דעת. דברים בסיסיים, תתקדם לבד, מקסימום אני אתקן אותך. אם אתה פונה אל אנשים, אתה צריך תגובה שלהם חזרה. אם אתה מנסה לעשות משהו שמשפיע על הסביבה, אתה צריך גם תגובה שלי. לאן אפשר ללכת? תחשוב סרטי נעורים אמריקאים, תחשוב באפי, פארקר לואיס, בברלי הילס 90210. קיבלת את הקונצפט?

Science Fiction

New member
יא ^^ ../images/Emo119.gif

ליאה אנאבל מקניאן [Leah Annabel McNiann] סטודנטית לספרות. ג'ינג'ית, עיניים ירוקות. רזה וחסרת חזה, גובה ממוצע. בריטית. יש לה סוד אפלאפלאפל, שאף דמות לא יודעת עליו; היא שונאת תה. חביבה, ידידותית, קצת מוזרה. :]

Science Fiction

New member
פירוט... ../images/Emo119.gif

ליאה היא מסוג האנשים האלו שישארו תמימים, לא משנה מה יקרה. היא לא פתיה והיא לא טיפשה, אבל היא מהאנשים האלו עם העיניים התמימות בכל מצב. היא בי, אבל מפחדת מזוגיות; כשאחותה נשארה לבדה ובהריון, ליאה הבטיחה לעצמה שלעולם לא תתן לעצמה להגיע למצב הזה. היא לא נרתעת מסטוצים, אבל קשה להגיע איתה רחוק יותר מכך. אף על פי כן, קל להתחבר איתה, ואם היא תסמוך על מישהו היא תאמין לכל מילה שלו, אבל אם הוא ישקר היא לעולם לא תתקרב אליו שוב. היא בחורה אימפולסיבית, ולפעמים נוטה דברים בלי לחשוב עליהם בפעם השנייה, מה שלעיתים פוגע בה ובסובבים אותה [או סתם גורם לאנשים אחרים לחשוב שהיא הגיעה מכוכב אחר {מה שדי נכון. לונג ליב דה קווין!}]. תיאור חיצוני: יש לה שיער ארוך, מבולגן מאוד וג'ינג'י שאותו היא אוספת לשתי צמות עבות, או משאירה פזור. יש לה עור בהיר ו-ורדרד, והעיניים שלה ירוקות וגדולות. היא לובשת בדרך כלל חולצות גדולות ורפויות, ויש לה משקפי הארי פוטר גדולות שהיא שמה לפני השינה [בשאר הזמן יש לה עדשות].

Dark Faerie

New member
^__^

ג'ימי קונאן סטודנטית לרפואה שער חום חלק וארוך,רזה, עיינים כחולות,גבוהה מאוד. המוצא שלה הוא בריטי, היא מאוד ביישנית, אבל יכולה להיות גם חברותית וחביבה^^ היא אוהבת לקרוא,בעיקר ספרי מד"ב ופנטזיה.

Dark Faerie

New member
אה,כן

יש לה כישרון לספרות ולמוזיקה, אבל היא העדיפה ללמוד רפואה. והיא מנגנת על גיטרה.

../images/Emo3.gif

סופיאן אל-חליל סטונדט להנדסה כימית (נפט) עלה בשנת 1995 פליט אירני שקט מופנם ופחדן בעל יופי אתני שיער עיניים שחורים עור מוקה עלה לבד סבל מהתעללות בבית והתעללות מקומית בארצו עובד בעיבוד שבבי למחיאתו בזמנו הפנוי הולך למסיבות גייז וקורא לעצמו(סופיה)

למעלה