משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo22.gif

דרלין היא בת 21, ומתחילה שנה רביעית. לפני שבועיים טיסת הלילה שלה מקשמיר נחתה ומאז היא בדרך לקליפורניה. היא נהנית מאוד לטייל לצד הנהר בלוז ויש לה כלב שחור וגדול שקוראים לו בונזו. היא מאוהבת בפרופסור שלה למתמטיקה, ארנולד, והיא תתן לו את כל אהבתה אם הוא לא היה שובר לבבות שכזה (ומאוהב בשתי נשים אחרות). כל יום בצהריים דרלין אוכלת נקניקיה צמחנית (ונורא מוזר לה שקוראים לזה כלב חם), פאי חביצה, תה לאחד ומנדרינות. אמרו לה שיש בחור שקוראים לו טום שבוהה בה כל יום. הוא גר מעבר לגבעות ורחוק מאוד. כל יום הוא מחכה לה בגשם מחוץ למסעדה בה היא אוכלת. דרלין מסתכלת עליו וחושבת "טום המסכן, כזה טיפשון בגשם, גם זמנו הולך להגיע". היא שונאת הסטוריה, עכשיו הם לומדים על קרב אברמור, אבל היא לא יכולה להפסיק את ארנולד- עליו היא חושבת כל היום. היא נדהמת ומבולבלת רק מהמחשבה עליו. היא לא יודעת שארנולד הולך להגיד לאחת מהבייביס שלו שהוא הולך לעזוב אותה ולבקש מדרלין לטפס איתו במדרגות בדרך לגן עדן. בינתיים דרלין קוראת את מובי דיק וחושבת שזו לא אשמת אף אחד חוץ ממנה, היא מבינה שיש זמנים טובים ויש זמנים רעים.

MajorWinters

New member
../images/Emo99.gif

ועכשיו היא סיפרה לכל העולם שהיא מאוהבת בארנולד, וגילתה את עקב אכילס שלה. ארנולד גם גילה (הרגע^^) שהיא מאוהבת בו, ובנתיים מציע לה לדבר עם טום שיפסיק לחכות, כי אם ימשיך לרדת הסכר יפרץ, וכשהסכר יפרץ, אפילו איש ההרים יאלץ לעזוב את ביתו. הוא רוצה להגיד לה שגם לו יש רגשות אבל זה פשוט לא יכול לקרות כל עוד היא סטודנטית שלו, הוא חשב להתקשר אבל יש קצרים בתקשורת. הוא מתעצבן על חברת הטלפון שעושה את זה הרבה ושואל את עצמו: "עוד כמה פעמים?". כשלבסוף ישיג אותה יגיד לה "את משגעת אותי, אבל אני מסוחרר ומבולבל". הוא מתכנון להגיד לה: "במצבנו אין לזה סיכוי, אבל אני בטוח שתהיי יחד איתי, כשאהיה על שתי וערב, בזמן גסיסתי" וזה לא כי הוא יהיה חולה שוב, הוא פשוט ימות ממש זקן. הוא כבר מת שהיא תסיים את התואר כדי להיות איתה, ולא משנה כמה הוא יקשיב לשירי אהבה בזמן הזה, השיר נשאר אותו דבר...

Saint Jane

New member
אני יכולה לשרשר לפה ביום ראשון או

במוצאי שבת, ממש מאוחר? כי אני שומרת שבת [אבא שלי, לא אני.] ובשש, כשהשבת יוצאת, יש לי פגישה עם הקבוצה שלי בתיאטרון...

טוב,

אני מחכה למסר שלך בשביל לסלוח דמות. רק רציתי לבקש שאם יש הגבלת שחקנים תשמור לי מקום, טוב?

O a s i s 3

New member
הדמות שלי../images/Emo13.gif

דונה סוייר (Dona Sawyer). סטודנטית לאומנות, בת 22. יש לה מבנה פנים חתולי, השיער שלה מגיע עד לכתפיים וגוונו חום-אדמדם, העיניים אפורות. בשנותיה בתיכון השתתפה בפרוייקט לתלמידים מחוננים, וסיימה תואר ראשון במתימטיקה בכיתה י"ג. מגיל צעיר אהבה לצייר, בתיכון הייתה במגמת אומנות, ולכן בחרה ללמוד יותר על המקצוע כיום. נאנסה בגיל 19 על-ידי אחד מחבריה הקרובים ביותר, ולכן בחרה להפסיק להיפתח בפני אנשים ולא להתקרב אליהם יותר מדי, למרות היותה בן אדם חברותי ובעל הרבה חברים. מכיוון שהיא אינה רוצה לשתף את חבריה ברגשותיה, את מה שהיא מרגישה היא מבטאת בציורים ובעבודות שלה.

קמילעעע

New member
הא צריך כבר עכשיו לרשום ת'דמות?!

אוקע אז הנה שלי... שרון גולדמן בחורה יהודיה בת 21 בחורה נאה רזה... שיער חום חלק,די ארוך מדורג עם גוונים עדינים של כל מיני חומים בשיער, עינים דבש.. לא אוהבת לקרוא ספרים,אבל היא חייבת בגלל הלימודים.. סטודנטית תאריך לידה..14.8.[כמה מקורי,זה שלי]המממ איזה שנה זה יוצא? 1986 לא? טוב נו...14.8.85 בחורה זרוקה כזאת חברמנית אוהבת ללכת למסיבות, היא רווקה.. יש לה 3 חברות הכי הכי טובות,הן חבורה כזאת בשם ליזי,קטי וניקול. אוהבת לרקוד,ולהשתגע.. בחורה שקל להתחבר איתה.. יש לה ידיד טוב בשם ג'סי... היא אוהבת אותו,אבל היא לא רוצה להודות בפניו.. היא לומדת כלכלה ומנהל עסקים.. המ מה עוד? זהו...

bernie92

New member
חסר לתגובה שלה יאללה כפרה או

בונא בונא וזו תגובה מושלמת של כפרע

bernie92

New member
מה הקשר?

(ואם תהיה תשובה כמו בירה נשר, זה רק יראה שאת לא מתאימה לפה.)

תמיר1991

New member
לא יודע מה הגיל הכרונולוגי שלך,

אני יודע שהמנטלי והאמוציונלי שלך גבוהים כמו האהבה שלי לצבע הורוד
תמיר.

למעלה