משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

noname202

New member
../images/Emo9.gif

קטרינה [קטי] אבורטץ(abortz) סטודנטית למנהל עסקים מראה - מראה פשוט וסתמי, שיער חום חלק, עיניים חומות, משקפיים, קומה ממוצעת. שקטה ומופנמת.

noname202

New member
יופי שכחתי כמה דברים..../images/Emo4.gif

גיל:18. היא רק התחילה ללמוד. סטודנטית מצטיינת ואממ..זהו בערך

תמיר1991

New member
נראית חמודה../images/Emo3.gif

כמו מי שיצרה אותה
בכל אופן, נראה לי שלדמות הזו יש פוטנציאל במשחק
תמיר.

noname202

New member
יהיה לי כ"כ חבל להרוס לך את האשליה

במפגש...
למה ברני אמר שאתה מגיע ולי אמרת שאולי?

תמיר1991

New member
כי גם לגבי ברני זה אולי - אני באמת

לא יודע אם אני בכלל יכול באותו היום. אבל מסתמן שיכול מאוד להיות
ואל תדאגי, האשליה לא תיהרס
תמיר.

MajorWinters

New member
../images/Emo132.gif

פרופ' ארנולד ליין היה ילד מחונן והתחיל ללמוד בגיל 14. עכשיו הוא הפרופסור המגניב, בן 26, שכולם אוהבים. פרופסור למתמטיקה אבל עם מגניבות של בן אדם בגילו. גם נראה טוב. ממושקף אבל חתיך, וכיאה לכל המושלמים (גם אופי וגם יופי) - אין לו חברה. אבל זה לא בגלל שהוא מתקשה לדבר עם בנות או משהו. החברים קוראים לו "אוילר" על שם המתמטיקאי, אבל באוניברסיטה, בגלל שהוא מלמד על אוילר, הוא חושב שזה קצת פתטי. הוא דווקא אוהב את הכינוי הזה אבל חי במציאות ולכן התלמידים קוראים לו בשמו הפרטי: "אתם יכולים לקרוא לי ארנולד, אבל אל תהפכו את זה למשהו כללי, שאר הפרופסורים די יעלבו אם תקראו להם בשם הפרטי". נוטה לזכור שמות של תלמידים שהוא אוהב. עובד יחד עם עוד שני פרופסורים על גילוי השערת גולדבאך, ולאחרונה עם עשו פריצת דרך די מדהימה. הוא נקרא בין שתי בחורות. הוא חולם על יוליה. אבל אמילי משחקת איתו, ולכן זה גורם לו להדלק עליה למרות שהוא כנראה לא ממש רוצה. הוא רוכב על אופניים, ויש לו צלקת באיזור הברך כי פעם יוג'ין לא היה זהיר עם הגרזן. כשהיה ילד היו חושבים שהוא קצת משוגע (קשה להתמודד עם ילדים מחוננים מאוד), הוא היה יושב כמו משוגע על הדשא, ומתבונן בליקוי ירח. ושם בשמיים היו כל הצבעים שהוא אוהב. הוא נכנס למכונה, מעשן לו סיגר, זורח כמו יהלום משוגע, ונהנה מהחיים. טוב לו לארנולד ליין, יש לו אחלה חיים, עד שיום אחד, משהו גדול מאפיל על הקולג' שבו הוא מלמד...

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo20.gifאם כבר פינק פלויד ואמצעי מניעה,

כשפינק פלויד החלו את דרכם הם שילבו מופעי אור צבעוניים בהופעות שלהם משהו שלימים נקרא "לייזר פלויד" (אני חושבת). בשביל המופעים האלה הם היו צריכים להשתמש בגומי ובצבע. הם הגיעו למסקנה שהלייטקס בקונדומים מניב את התוצאות הטובות ביותר.

Nimst

New member
ארנולד ליין, הרגת אותי ../images/Emo6.gif

אבל טוב שהוא לא קצת מושלם מדי

למעלה