משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

תמיר1991

New member
זהו, זה רעיון נהדר../images/Emo8.gif

ג'וני מת על אלכוהול
תמיר.

O r c h i d

New member
עוד קצת על הדמות שלי../images/Emo3.gif

יש לו נטייה להתאהב בסטודנטיות שלו... ובמכללה יש שמועות שהוא מנהל רומן עם אלכס ווטסון. הוא והיא עדיין לא הגיבו לשמועות, אבל אנשים מספרים שהם ישבו יחד בקפיטריה יום אחד... והיו די קרובים
צפו להתפתחויות

MajorWinters

New member
פרופ' למפרד...

אני זוכר שלמדתי אצלך קורס העשרה בפיזיקה כשהיתיי בן 14 בשנה ב'... היית אז דוקטור צעיר.

תמיר1991

New member
אז בוא ניכנס לעניין../images/Emo8.gif

פרפ' ליין, פגשתי אותך במקדונל'ס של המכללה והתחלנו לשוחח. הייתה שיחה מעניינת, ומאז אנחנו שומרים על קשר טוב- למרות שאתה לא מבין איך אני הומני
תמיר.

MajorWinters

New member
זה היה ממש מוזר...

אני זוכר שאנשים הסתכלו עלייך מוזר ולא הבינו למה אתה הולך עם ילד למקדונלדס למרות שידוע שאתה לא נשוי ואין לך ילדים. רק שהם התקרבו, הם הבינו עם למה אתה מסתובב איתי. רק כשהם שמעו את השיחה ביננו הם הבינו. אני זוכר שתכננו לכתוב ספר על ההסטוריה של המתמטיקה "כשאני אגדל", מה עם זה באמת?

T a M a R a 2

New member
מפתחת את הדמות שלי:

ההקדמה לדמות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp? forum=1427&msgid=68344163 פיתוחים:
אף אחד לא יודע כלום על המשפחה שלה, אבל יש שמועות שאבא שלה הוא איזה פושע מפורסם, אמנם לאף אחד אין אומץ לברר
היא לבד, ונוהגת לשחק עם גברים, אמנם רוצה למצוא אהבת אמת
יש לה רומן לא ברור עם אחד המרצים (אני רק צריכה לברר איזה
הממ... מי שמרצה שיודע לי
)
אף אחד לא יודע איך, אבל יש לה הרבה כסף. כניראה שזה קשור לאבא שלה, ולהיותו כניראה פושע מפורסם.
חברתה הטובה במכללה היא דונה סוייר (Dona Sawyer). (זאת הדמות של אדוה. אדוה- את החברה הכי טובה של הדמות שלי במכללה, רק שתדעי
) זהו לבנתיים... [=

O a s i s 3

New member
אני אשקול על לספר לך דברים../images/Emo3.gif

אה, ואת לא יודעת למה "אני" לא מספרת כלום לאף אחד (את לא יודעת על האונס שהדמות שלי עברה).

O r c h i d

New member
דין

מה דעתך על קטגוריה בקישורי הפורום שתכלול את כל ההודעות הנוגעות למשחק?

DDN

New member
ההרשמה לשחקנים חדשים תסגר

היום בחצות, ובין השעה הזו למחר בשמונה בערב אני אפתח את ההודעה הראשונה של המשחק. שחקנים שעדיין רוצים להירשם עליהם לעשות זאת, או לדבר איתי בפרטי למען הרשמה לכניסה במועד מאוחר יותר.

וויפ. ../images/Emo113.gif

הלנה קולפילד [Hellena Caulfield], סטודנטית למשחק ולסיפרות. גובה ממוצע, רזה מאוד, חיוורת, עיניים ירוקות בהירות ושיער סגול [צבוע, המקורי היה בלונד מלוכלך]. במקור היא הייתה נורווגית, אבל היא ננטשה אחרי שנולדה כי לאמה לא היה כסף ואמצעים לטפל בה. היא אומצה בגיל חצי שנה ע"י זוג אירים, היא גילתה שהיא מאומצת רק בגיל 14, היא עדיין משתמשת בשם משפחה של ההורים המאמצים. חביבה שכזו, מעט מעופפת, חסרת טאקט באופן משעשע. היא לא יודעת לשקר.

למעלה