משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
סתם סתם, אני לא כזה שמוק

פשוט לא יצא לי לקרוא את הכל בשל חוסר זמן היה לי ברור שאני לא חייב לשחק את עצמי התכוונתי יותר לקטע שאני אעכב את כולם וחבל

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאזהרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה שאתה עושה במשחק משפיע על החברה שלך, ועל החבר של החברה שלך, ועל החברה של החבר של החברה שלך, ועל החבר של החברה של החבר של החברה שלך, ועל החברה של החבר של החברה של החבר של החברה שלך, ועל החבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החברה שלך.

Vegetable Salad

New member
לא נכון! ../images/Emo42.gif

כל זה אבל שכחת את החברה של החברה של החבר של החברה של החבר של החבר של החברה של החבר של החברה שלך XD.

O r c h i d

New member
אני אנסה../images/Emo3.gif

פרופסור ג'ק למפרד, מלמד פיזיקה וכימיה במכללה. בן 35[אבל נראה בן 25
], בלי ילדים, רווק, גבוה ורזה. התחביבים שלו הם לשחק כדורסל, לשמוע מוזיקה[בעיקר רוק ומטאל] ולעשות נסויים מסוכנים
אשתו עזבה אותו לפני שנה מכיוון ש[בטעות] הוא פוצץ את הבית באחד הניסויים שלו
העבר שלו מאוד מסתורי[וגם ההווה
] ואנשים חושבים שהוא משוגע[בגלל הרבה סיבות
]. הוא נולד וגדל בניו-יורק להורים עשירים. יחד עם הוריו נסע עשרות פעמים לחו"ל וראה את כל העולם. מכיר אלפי אנשים ברחבי העולם, וזוכר אותןם[בעל זכרון מפותח מאוד] עבר לעבוד במכללה בגלל מיקומה[יש לו המון חברים באיזור] ובגלל הקרבה לים[הוא חובב ים גדול, ופרסם עשרות מחקרים ומאמרים על מים]. למרות מוזרויותיו, הוא איש מאוד חברותי ונחמד ויש לו המון חברים ומכרים. מצד שני, לא חסרים לו גם אובים שעלולים לסכן את כל מי שבסביבתו, וכמובן גם אותו. בגלל העובדה הזו, הוא דואג לכולם מאוד ואף אחד לא מבין למה וחושבים שהוא מאוד דאגן... מקווה שאהבתם
אגב, מה יש לכם מבריטים?

noname202

New member
מגניב../images/Emo9.gif אהבתי תקטע שהוא פוצץ את

הבית
באמת מה יש פה עם בריטים?
אולי זה קשור לעובדה שהבריטים[ברובם] מציגים תדמית חנונית?

תמיר1991

New member
פרופסור למפרד - בהחלט עילוי אקדמי

ושכחת פרט - חבר טוב של ד"ר ג'ון אשפורד עוד מימי התיכון במנהטן, כששניהם היו הגיקים של השכבה
אפשר למצוא אותם הרבה בקפיטריה של המכללה
תמיר.

תמיר1991

New member
האמת שלא - כיוון שעדיף להיצמד

למציאות, ואם אנחנו גדולים ממנו ביותר מעשר שנים, אנחנו מרצים והוא סטודנט, די קשה שזה יקרה
אז אני לפחות לא חבר שלו במשחק תפקידים - וגם אין לי ממש איך להכיר אותו, בהתחשב בזה שהתחומים שונים
תמיר.

bernie92

New member
יש לי רעיון ../images/Emo2.gif

נפגשנו בפאב בעיר הסמוכה, ומאז אנחנו מדברים מדי פעם

למעלה