משחק הציטוטים- שבוע שני.

mati88

New member
אחד ממש המון קל:

...בואו למוזיאון חיל האויר בחצרים... אמרתי לכם שיהיה קל

greeneye

New member
אוקייייי

את זה אני בטוח יודעת! טד טרנר מועדון חיל האוויר חצרייייים! *מרביץ לטייפ עם פטיש* "כאן טד טרנר מועדון חיל האויר בחצרים!" חחחחח הפרק האחרון קרע אותי אגב.

mati88

New member
../images/Emo127.gif

גו גל! בגלל שפתרת שניים, עליך לתת שני משפטים.

red tomato

New member
הכרתי את הפורום למעריץ נוסף של ק"פ!

והוא ביקש שאני אמסור תיקון: זה לא מועדון חיל האוויר חצרים.. אלא מוזיאון חיל האוויר חצרים... ולא בטוח אבל נראה לשנינו שזה לא טד טרנר אלא ט.טרנר... שירה.

greeneye

New member
זה טד טרנר.

ממישהי שמכירה אותו אישית. טד- הכינוי שלו. זה לא ט' כי הם שלו בכלל זה יעקוב.

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טד טרנר.. איי כל פעם שאני רואה אותו אני נקרע מצחוק.. וזה לא אמור להיות קצרין? (מה זה חצרים לעזזל?)

BarB3

New member
...

אוף, לא ראיתי עונה שלישית אז יגעתי רק את זה עם הבויידם.. :/ (ראיתי את הפארודיה של מבחן בד רק בפספוסים
) עכשיו, מישו?

greeneye

New member
חצרים.

יער, מה זה צור הדסה? לפני שנולדתי, אז המשפחה שלי גרה שם, בחצרים. זה בסיס חיל האויר, ויש שם בתים למשפחות של טייסים.

פIלי

New member
אבא שלך טייס?

מרשים, מרשים מאוד. זה מסביר למה את כזאת מרחפת.. (אההה תודי שקרעתי אותך.. קחי, קחי 2 דקות. עליי.)

greeneye

New member
אני על הריצפה.

אין, אין. ואי ואי. (אתה יודע מה מצחיק? שרוב חברי הפורום קוראים לך פולי למרות שהם יודעים שקוראים לך יער).

פIלי

New member
קורע.. ../images/Emo11.gif

באמת.. אני על הרצפה פה.. אני בוכה מצחוק. איי, הצד. נו נו.. אני לא יכול להמשיך את ההודעה הזאת כי אני פשוט צריך להירגע מהבדיחה המטורפת שכרגע גל סיפרה (2 נקודות למי שמנחש מאיפה זה..). וזה לא כזה מוזר, גם חלק מהאנשים בבצפר שלי קוראים לי פולי..

mati88

New member
פולי זה דווקא יפה!

אני ממש אוהבת את השם הזה! במת!

greeneye

New member
משפט...

גאד זה קשה... זה יהיה קל למישהו ספציפי פה. ...אתה אומר לערבי- מזגן טוויל. ואם זה מזגן עם פות? אז אומרים טווילה!"

greeneye

New member
אוווווווו את רוצה להיות יותר?

מעיין ממש טוב במשחק הזה.

greeneye

New member
*כי אם לא אז אתה יכול לקחת את השתיי

ם וחצי-שלוש נקודות שלך.

פIלי

New member
טינג!

זה מהקטע האדיר הזה שהם מתקשרים למקום הזה שהוא גם ספא וגם פאב נראה לי.. ואז פרידמן שואל אותם משהו על "אוהלים"..

למעלה