עוד אחד. "...הסתכלו היטב על מירון, ונסו לנחש על אילו כימיקלים הוא נמצא"
G greeneye New member 3/6/04 #20 עוד אחד. "...הסתכלו היטב על מירון, ונסו לנחש על אילו כימיקלים הוא נמצא"
K Kido2222 New member 4/6/04 #30 הפרק מארץ נהדרת כשלימור ליבנת, מופיעה... ה"רפורמות החדשות" במשרד החינוך...
B BarB3 New member 5/6/04 #32 כן, לזה התכוונתי- שאז רואים איך הן מיושמות ואז המורה לשיעור כימיהמתחילה לדבר איתם על סמים
G greeneye New member 5/6/04 #33 ../images/Emo127.gif תראו, אין לי שמץ איך אני אחלק בינכם את הנקודות.
M mati88 New member 5/6/04 #34 גל, את הנקודות לא מחלקים עכשיו אלא בסוף המשחק, לפי הכללים שכתבתי בהתחלה. אם יש יוצאים מהכלל אז מקמבנים את זה איכשהו... אני ארכז את הנקודות (ואת מוזמנת לעזור לי כי אני גרועה במספרים...)
גל, את הנקודות לא מחלקים עכשיו אלא בסוף המשחק, לפי הכללים שכתבתי בהתחלה. אם יש יוצאים מהכלל אז מקמבנים את זה איכשהו... אני ארכז את הנקודות (ואת מוזמנת לעזור לי כי אני גרועה במספרים...)
K Kido2222 New member 6/6/04 #46 הנה המשפט שלי... זה קצת קל... "אני אתן לך את התשובה שפקחי הבטיחות נתנו בזמנו לשיפוצניק של אולמי ורסאי - אני במקומך לא הייתי בונה על זה"...
הנה המשפט שלי... זה קצת קל... "אני אתן לך את התשובה שפקחי הבטיחות נתנו בזמנו לשיפוצניק של אולמי ורסאי - אני במקומך לא הייתי בונה על זה"...
T Testicles New member 6/6/04 #47 משפט. זה אמור להיות קל בוא... אני... מקווה בשבילך שלא השארת את הבויילר דולק... אם אתה מבין למה אני מתכוון.
משפט. זה אמור להיות קל בוא... אני... מקווה בשבילך שלא השארת את הבויילר דולק... אם אתה מבין למה אני מתכוון.