מסן מאט בבאסטד או סולו?
S shanibu New member 12/3/07 #24 ../images/Emo215.gif מחשב אפשר להוריד סדרות למחשב הממ..... חולצה ארוכה או קצרה?
S shanibu New member 12/3/07 #27 ../images/Emo215.gif שניהם! ../images/Emo9.gif השאלה שלי בתגובה לירדן שגם הגיבה [למטה]
ד דדפפננהה New member 12/3/07 #29 אממ.. גם וגם. אבל בגלל שבאנגליה כבר הייתי אני חושבת שאני אלך על ארצות הברית.. למרות שבאנגליה יש סיכוי לפגוש את מקפליי, סוד, מאט ועוד כל מיני ועל זה קשה לוותר אבל אני מעדיפה להיות איפה שלא הייתי.. ~חפירה~ והשאלה: אימיול או קאזה?
אממ.. גם וגם. אבל בגלל שבאנגליה כבר הייתי אני חושבת שאני אלך על ארצות הברית.. למרות שבאנגליה יש סיכוי לפגוש את מקפליי, סוד, מאט ועוד כל מיני ועל זה קשה לוותר אבל אני מעדיפה להיות איפה שלא הייתי.. ~חפירה~ והשאלה: אימיול או קאזה?
S shanibu New member 13/3/07 #33 ../images/Emo215.gif סוד. ג'יימס הממ....הקאמבק של כריסטינה או ג'סטין?
O O0NoNi0O New member 13/3/07 #34 כריסטינה../images/Emo23.gif שיניים עקומות או גשר? איזה שאלה אהבלה=\
M mafins New member 13/3/07 #35 תלוי עד כמה אבל.. שיהיה גשר נאמממממממ לנשק את ג'יימס בורן בלחי או את סטיב בפה?
S shanibu New member 13/3/07 #36 ../images/Emo215.gif ממשיכה מפה את ג'יימס הממ.... אורביט או הובה בובה?
M mafins New member 14/3/07 #38 HOT HOT HOT HOT דייב = HOT =] אמממ.. השפתיים של דייב או השפתיים של דאגי ממקפליי ?
O O0NoNi0O New member 14/3/07 #39 דייבב../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif הוא כזה מושלםם!@##@!$#. המ..סלולרי או טלפון של בית?
דייבב../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif הוא כזה מושלםם!@##@!$#. המ..סלולרי או טלפון של בית?