היהודים^%$#! "קח אותי" כזה מושלם המ..שיער חלק או מתולתל?
S shiraz cohen New member 15/3/07 #44 ../images/Emo6.gif כאפה. פחות כואב... מגרש ביתי או האו.סי? (כל כך מגרש ביתי!!! )
S shiraz cohen New member 16/3/07 #47 אווו דרייק! אמממ... סוד או פייטסטאר? (אני לא יכולה להחליט.... )
O O0NoNi0O New member 16/3/07 #49 ווש, קשה..../images/Emo178.gif אמ..פירסינג, כי זה לא קבוע. ציפורניי-ארוכות, או קצרות?
M mafins New member 16/3/07 #50 קצרות כי תלוי עד כמה ארוכות =S נאמ.............................. XD יש לי ג'יימס עם הגוף של קלי קלארקסון או סטיב עם הגוף של מייקלואיס
קצרות כי תלוי עד כמה ארוכות =S נאמ.............................. XD יש לי ג'יימס עם הגוף של קלי קלארקסון או סטיב עם הגוף של מייקלואיס
L LeeR4Ever New member 17/3/07 #51 ../images/Emo42.gifאיכס על שניהם:-\ אבל.. סטיב לואיס ואזלין או בליסטיקס?
1 1AnastaciA1 New member 23/3/07 #56 אממ...פירות.. אבל גם ירקות XDD אמ.....אין לי מה לשאול......אני צריכה לחשוב..... אה....גיטרה חשמלית או אקוסטית?
אממ...פירות.. אבל גם ירקות XDD אמ.....אין לי מה לשאול......אני צריכה לחשוב..... אה....גיטרה חשמלית או אקוסטית?
O O0NoNi0O New member 23/3/07 #57 חשמילתת לא, בעצם אקוסטית שתיהן חח הן נשמעות ממש שונה. אמ.. עוף או בשר?