משחק חביב

../images/Emo6.gif

היום לא קרה כלום.. אבל במפגש האחרון היה כל כך מנייאק... הוא צעק עלינו בלי סיבה, השתיק את אלונה בחוצפה ואמר לנו "פה זה לא בית זונות", ככה סתם כי ישבנו שם :/ והוא גירש רק אותנו!!! ויותר מאוחר בלילה הוא עשה סלקציה ולא נתן לכל מי שלובש שחור לעלות לגג. ואמר לנו "חברים שלכם (=ישרא) הלכו לדיזינגוף"

למה כאב ראש?

זה ספר נחמד(בוקריפורט לפני שנתיים,שעוד לא נבדק ועוד לא הוחזר לי). וגם הסרט לא רע:)

הסרט זה כבר משהו אחר...

וקראת את הגרסה המלאה או המקוצרת? שמעתי מגולן שהמקוצרת טובה, הגרסה המלאה, בערך 300 עמודים של כאב ראש, מלא מילים מוזרות שבכלל לא מופיעות במילון :/ והכתיבה עצמה לא משהו, אין לי כוח להתחיל להסביר את כל הדברים שהפריעו לי..

מממ..

את המקוצרת.ראיתי את המלאה והיא באמת נראתה קצת חופרת,אז וויתרתי ולקחתי את המקוצרת.אני במינה שחסכתי לעצמי כאב ראש כשלקחתי את המקוצרת
גם לדעתי המקוצרת טובה

נו... רואה?../images/Emo3.gif

אחד הספרים היותר גרועים שיצא לי לקרוא>< שוברים את הראש עם המילים הקשות, שכפי שאמרתי גם במילון לא תמיד מופיעות, כל הזמן הם תוקעים שם צרפתית בשיחות עם אדל, והפיתוח דמויות שם כל כך כל כך עלוב. אדל עמוקה כמו דף נייר בערך. שאר הדמויות סתם משעממות.

XDDDD

"אדל עמוקה כמו דף נייר בערך".מה את מצפה מילדה בת 8?XD טוב שלא התקרבתי לגרסה המלאה.ועוד לעשות עליה בוק ריפורט.זה בטח עינוי.

דיברתי עליה בתור דמות../images/Emo3.gif

לא נתנו לה טיפה אופי, עשו אותה פקצה
"קנית לי שמלה ורודה???? אני כל כך שמחה שאני יכולה לרקוד!" *אדל פוצחת בריקוד* שום פיתוח דמות, שום עומק, שום אופי או כל דבר... סתם מפגרת

../images/Emo6.gif

גם אני דברתי עליה בתור דמות. יכלו לפתח את הדמות שלה יותר,אבל היא לא *כ"כ* חשובה אחרי הכל

Shusho

New member
המקוצרת מעפנה באותה מידה

קראתי אותה בכיתה.. אה.. ח' ואני זוכרת שלקחו לי שבועיים לקרוא את זה כי זה פשוט היה משעמם

lacrimosa girl

New member
הספר פשוט גרוע

הוא לא עומד בשום קריטריון של בנית מתח. הוא ממש מבני. כל הרמזים למה שיקרה בסוף מופיעים בהתחלה ככה שהסוף וגם שאר העלילה צפויים לגמרי. זה ספר מעולה אם רוצים ללמוד איך לא בונים עלילה. סלחו לי, אני הולכת להקיא. בעעע. ג'יין אייר.

mary06

New member
לול!

1500 זה כמה ימי עבודה, נסה 4000 כשחצי ממנו שמיים כמעט באותו גוון , יאה אני פריק של פאזלים.

Itay Simons

New member
אני אראה לך את הפאזל שדיברתי עליו

ותביני שזה יותר אומללות
אנחנו אשכרה נפגשים כמה חברים כל ערב כדי להתקדם איתו

mary06

New member
ניסיתם..

להפריד תחלקים לפי צבעים/נושאים? ואז מי יקבל אותו כשתסיימו?

למעלה