ככה אנחנו עושים חח
B BrowN EyeD GirL1 New member 8/4/07 #48 טאקי../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif זה משחק שכשמתחילים לשחק אותו קשה להפסיק.
S Super Alonit New member 9/4/07 #75 אמרתי לך שמ-1 עד 10 זה מעורר רחמים 11, אבל אתה פשוט לא הקשבת לי.
T The Cat Woman New member 8/4/07 #49 חשבתי על משו... חחח.... ../images/Emo6.gif פורום נייטוויש זה טוב ביום טוב פורום נייטוויש זה רע ביום רע (אתם יודעים- לום, נבוט, ארטילריה כבדה, מרכבה סימן 4 וכו'...) וגם: זה רע מאוד! זה טוב.
חשבתי על משו... חחח.... ../images/Emo6.gif פורום נייטוויש זה טוב ביום טוב פורום נייטוויש זה רע ביום רע (אתם יודעים- לום, נבוט, ארטילריה כבדה, מרכבה סימן 4 וכו'...) וגם: זה רע מאוד! זה טוב.
D dralan New member 8/4/07 #53 יש לי חחח דיסקים שצומחים לך בגינה בחינם זה טוב אנשים בפורום שחושבים שהם מכוערים וסתומים כשהם לא זה רע (ולכן אמרו "אני יפה, אני חכם/ה, ואני קטלני/ת לכל מי שמעז לחלוק על 2 העובדות הראשונות" )
יש לי חחח דיסקים שצומחים לך בגינה בחינם זה טוב אנשים בפורום שחושבים שהם מכוערים וסתומים כשהם לא זה רע (ולכן אמרו "אני יפה, אני חכם/ה, ואני קטלני/ת לכל מי שמעז לחלוק על 2 העובדות הראשונות" )
T The Cat Woman New member 8/4/07 #59 מי חושב שהוא מכוער וסתום?../images/Emo12.gif די נו... כולם פה גאונים כמו מארקו ותומאס וכוסונים לפחות כמו תומאס וטריה...
מי חושב שהוא מכוער וסתום?../images/Emo12.gif די נו... כולם פה גאונים כמו מארקו ותומאס וכוסונים לפחות כמו תומאס וטריה...