*שפוטה*
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #39 רע. ../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif לטעמי, בזבוז זמן משווע. קולנוע - טוב או רע?
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #40 טוב ואופיר, תגידי לי להתחדש. גם אני במועדון המערכת הקולנוע הביתית בבית שידוכים, טוב או רע?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #42 רע מאד מאוד ../images/Emo176.gif כל מה שנעשה בעקיפין או דרך בנאדם שלישי נראה לי מעוות וילדותי.. ותתחדשייייייייייייי פרוייקט Y - טוב או רע?
רע מאד מאוד ../images/Emo176.gif כל מה שנעשה בעקיפין או דרך בנאדם שלישי נראה לי מעוות וילדותי.. ותתחדשייייייייייייי פרוייקט Y - טוב או רע?
M Mister Man New member 14/6/03 #47 תלוי לאיזה... נגיד לפורום "לב שרון" זה טוב (לא מתחנף...) קיבוץ, טוב או רע?
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #48 טוב אני אוהבת קיבוצים. קיבוץ.. כמו.. בית זרע. ויש כזה מקום, רבתי עם אוהד על זה ובסוף גילינו שיש על הקיבוץ הזה אתר. מושקע כזה. לא משנה, אממ.. קיבוצים זה טוב. חוץ מהעניין של הכסף והמכוניות. גם האוכל שלהם טעים. עיר, טוב או רע?
טוב אני אוהבת קיבוצים. קיבוץ.. כמו.. בית זרע. ויש כזה מקום, רבתי עם אוהד על זה ובסוף גילינו שיש על הקיבוץ הזה אתר. מושקע כזה. לא משנה, אממ.. קיבוצים זה טוב. חוץ מהעניין של הכסף והמכוניות. גם האוכל שלהם טעים. עיר, טוב או רע?
M Mister Man New member 14/6/03 #49 רע... יש תופים (בלעעע!!!) ובניינים גדולים כאלה שאפשר לפול מהחלון ולמות... שוקולד מנטה, טוב או רע?
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #51 צופים הם חמודים! ../images/Emo46.gif שוקולד מנטה? נשמע דוחה. אז רע. פוסטרים בחדר, טוב או רע?
פ פנטילון New member 14/6/03 #54 זה ממש תלוי... אם זה פוסטרים שנמצים עקב גרופיות לאבריל או ללהקות כמו סם41 (אני מתעצל להפוך לאנגלית) אז זה רע... אבל אם זה בגלל המוזיקה אז טוב
זה ממש תלוי... אם זה פוסטרים שנמצים עקב גרופיות לאבריל או ללהקות כמו סם41 (אני מתעצל להפוך לאנגלית) אז זה רע... אבל אם זה בגלל המוזיקה אז טוב