תנחשו ברור שמצויין כיף שם! (אני ציני, טוב) אשכי סוס, טעים או לא?
H Heavy Thought New member 14/6/03 #67 שירן, זו מילה באנגלית. אפשר לכתוב אותה עם א' ובלי א'. וזו לא שגיאת כתיב לכתוב "סם41"
H Heavy Thought New member 15/6/03 #81 מה הקשר? זו עדיין לא שגיאת כתיב. זה כמו שחלק כותבים 'מטאליקה' וחלק כותבים 'מטליקה' אין לא נכון.
H Heavy Thought New member 15/6/03 #83 אוי נו תודי שטעית וזהו. זה לא כזה קשה. לא חייבים תמיד לגונן על עצמך...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 15/6/03 #86 שירן.. ../images/Emo176.gif זה עדיין לא עושה את זה טעות. תם הדיון.
H Heavy Thought New member 15/6/03 #90 טוב. אין לי כוח להמשיך להתווכח איתך. אבל סתם רציתי להבהיר, שתדעי - גם אלף כמוך לא ישתיקו אותי, אז אל תטרחי. סגרתי נושא. ביי.
טוב. אין לי כוח להמשיך להתווכח איתך. אבל סתם רציתי להבהיר, שתדעי - גם אלף כמוך לא ישתיקו אותי, אז אל תטרחי. סגרתי נושא. ביי.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #63 קיבוץ זה רע מאוד.. ../images/Emo176.gif לפחות הקיבוצים במתכונת של היום. פעם הרעיון של קיבוץ אשכרה עבד, היום זה מין וונאבי מושב. לא מוצלח במיוחד. כביש הסרגל - טוב או רע? (מוקדש לאופיר, שגרה בבאר טוביה. )
קיבוץ זה רע מאוד.. ../images/Emo176.gif לפחות הקיבוצים במתכונת של היום. פעם הרעיון של קיבוץ אשכרה עבד, היום זה מין וונאבי מושב. לא מוצלח במיוחד. כביש הסרגל - טוב או רע? (מוקדש לאופיר, שגרה בבאר טוביה. )
N N nickname New member 15/6/03 #71 אממממממממממממ אני חושבת שטוב.. למה לא?! זה לא מזיק לאף אחד ואת נהנת שם.... בגד ים טוב או רע?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 15/6/03 #75 טוב מאוד ../images/Emo176.gif בעיקר כי אני אוהבת לשחות. שאלה על טוב או רע - טוב או רע?