מירי וואוו שאלה מוזרה קרן או איה חח סתם אממממ מירי או הראל
R Rachel47 New member 6/6/06 #22 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמירי../images/Emo15.gif וואוו שאלה מוזרה קרן או איה חח סתם אממממ מירי או הראל
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמירי../images/Emo15.gif וואוו שאלה מוזרה קרן או איה חח סתם אממממ מירי או הראל
ט טל ליהיא New member 6/6/06 #25 גליה (זה היה קשה) שניהם מקסימים.. אבל אני הולכת תמיד על הבחורה...חחח שירי מיימון או הראל סקעת?
H hilali1 New member 6/6/06 #27 ../images/Emo47.gif מיקי ורשאי../images/Emo70.gif תמונע (לא עלינו) או צוותא
R Rachel47 New member 6/6/06 #29 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifצוותא../images/Emo15.gif לא הייתי בתמונע אבל אני ממש אוהבת את צוותא (אההההה יום שבת ) אין לי שאלה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifצוותא../images/Emo15.gif לא הייתי בתמונע אבל אני ממש אוהבת את צוותא (אההההה יום שבת ) אין לי שאלה
H hilali1 New member 6/6/06 #35 אה... אויש. בטעות. אממ הראל סקעת למרות שלא בלב שלם.. מה אשאל עכשיו אין לי ..
P perrinat New member 6/6/06 #43 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif
R Rachel47 New member 6/6/06 #28 |שוקלד|../images/Emo80.gifגליה../images/Emo15.gif כי את מיקי אני לא ממש ממש מכירה וגליה מהממת (נכון רינת ) איתי בשיר או איתי כחבר (תקשיבו אני מתחילה להביא שאלות מאלוהים יודע איפה )
|שוקלד|../images/Emo80.gifגליה../images/Emo15.gif כי את מיקי אני לא ממש ממש מכירה וגליה מהממת (נכון רינת ) איתי בשיר או איתי כחבר (תקשיבו אני מתחילה להביא שאלות מאלוהים יודע איפה )
H hilali1 New member 6/6/06 #30 באמת מאיפה הבאת את זה../images/Emo35.gif איתי כחבר. הלהקה - הסרט או המחזמר
R Rachel47 New member 6/6/06 #32 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא יודעת../images/Emo15.gif אני לא כ"כ מקורית..וזה מה שקורה שמעמיסים עליי אמממ המחזמר עם כל הכבוד לסרט המחמזמר נראה פשוט טוב (בסופו של דבר אני כבר אמצא דרך ללכת..אמשכן כליה או משו) בלונד או ג'ינג'י
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא יודעת../images/Emo15.gif אני לא כ"כ מקורית..וזה מה שקורה שמעמיסים עליי אמממ המחזמר עם כל הכבוד לסרט המחמזמר נראה פשוט טוב (בסופו של דבר אני כבר אמצא דרך ללכת..אמשכן כליה או משו) בלונד או ג'ינג'י
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 6/6/06 #65 אורי זך../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif זה בכלל שאלה?!? "בקרקס הזה" או "טיול לילי"?
ט טל ליהיא New member 6/6/06 #24 חחח.. רציתי לענות לך שירי...חחח נראה לך... יש לי אמנם את הדיסק שלה, אבל עד כאן... מגעילה אותי מיום ליום...
חחח.. רציתי לענות לך שירי...חחח נראה לך... יש לי אמנם את הדיסק שלה, אבל עד כאן... מגעילה אותי מיום ליום...