שמעון או אביתר? ולמה את לא שואלת?
ט טל ליהיא New member 6/6/06 #57 דני רובס... והיום הוא קם משבעה../images/Emo16.gif סופי מוסקוביץ' או ריקי גל? (מורה למשחק ומורה לפיתוח קול)
דני רובס... והיום הוא קם משבעה../images/Emo16.gif סופי מוסקוביץ' או ריקי גל? (מורה למשחק ומורה לפיתוח קול)
I I מ י ר ב I New member 6/6/06 #59 הוא מת.חחחחחחחחחח דניאלה וירצר או שירה כצנלנבוגן(אלו מה קליפ של "איתי")
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 6/6/06 #66 הלהקה../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif קרבי או להקה צבאית!? [מירי שירתה בקרבי וקרן בלהקה צבאית... ניסיתי ]
הלהקה../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif קרבי או להקה צבאית!? [מירי שירתה בקרבי וקרן בלהקה צבאית... ניסיתי ]
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 6/6/06 #70 ומירי שחרחורת...../images/Emo85.gif דילמה נילך על שטיני... הפורום של קרן או הקומונה של קרן?
ר רוני דואני בנשמה שלי New member 6/6/06 #71 פורום../images/Emo99.gif קרן בשיער אסוף או פזור [אני פזור , אבל לא משנה...]
ש שגעוגי New member 6/6/06 #72 ../images/Emo140.gifפזור. כי אף פעם לא ראיתי אותה עם אסוף... שירים של קרן: בגרסאת פסנתר או בגרסאת אולפן? (אולפן: תופים, גיטרות וכו'...)
../images/Emo140.gifפזור. כי אף פעם לא ראיתי אותה עם אסוף... שירים של קרן: בגרסאת פסנתר או בגרסאת אולפן? (אולפן: תופים, גיטרות וכו'...)
ט טל ליהיא New member 6/6/06 #74 תלוי בשיר אבל אולפן נגיד איתי פחות אהבתי באולפן ותסינגל החדש אני יותר אוהבת באולפן... שאלתי כבר אבל זה נעלם איפשהו.. צמחונית או בשרית?
תלוי בשיר אבל אולפן נגיד איתי פחות אהבתי באולפן ותסינגל החדש אני יותר אוהבת באולפן... שאלתי כבר אבל זה נעלם איפשהו.. צמחונית או בשרית?