כן.
S Serf SaN New member 25/6/06 #29 כל הכבוד! D: זה באמת היה אחד קשה. ^^; הייתי בא להגיד לכם שזה שותף והדיג'ימון שלו...אבל אז היה 24, אז שכחתי. XD בכל מקרה, תמונה מקורית >>
כל הכבוד! D: זה באמת היה אחד קשה. ^^; הייתי בא להגיד לכם שזה שותף והדיג'ימון שלו...אבל אז היה 24, אז שכחתי. XD בכל מקרה, תמונה מקורית >>
Y yoleis New member 25/6/06 #28 אני יולי P: המנהלת של האתר אנימה סנטר וגם רשומה למספר פורומים, הפורומים של אנימה סנטר (לה), של אנימס, פוקימון, RM2KIL, REALFORUM...
אני יולי P: המנהלת של האתר אנימה סנטר וגם רשומה למספר פורומים, הפורומים של אנימה סנטר (לה), של אנימס, פוקימון, RM2KIL, REALFORUM...
S Serf SaN New member 25/6/06 #30 אוו...נכנסת לפה במקרה בזכות מה שכתבתי באנימס? ^^; אני שולעט. XD בכל מקרה, אני עוד זוכר אותך מדיג'ימון נטוורק. אני זוכר שממש אהבתי את החתימה שלך. XD
אוו...נכנסת לפה במקרה בזכות מה שכתבתי באנימס? ^^; אני שולעט. XD בכל מקרה, אני עוד זוכר אותך מדיג'ימון נטוורק. אני זוכר שממש אהבתי את החתימה שלך. XD
ק קורורו New member 25/6/06 #39 אנימה סנטר... איזו נוסטלגיה - האתר היחיד בעברית ששם לב לסדרה שינזו ברוכה הבאה ^^
S Serf SaN New member 25/6/06 #31 תמונה רביעית! D:< מה אתם חושבים על המשחק בינתיים? D: בכל מקרה, בואו באמת נעשה שירשור לילי! מזמן לא היה..אבל לא בדיון הזה! XD
תמונה רביעית! D:< מה אתם חושבים על המשחק בינתיים? D: בכל מקרה, בואו באמת נעשה שירשור לילי! מזמן לא היה..אבל לא בדיון הזה! XD
ר רייסטלין מאגר New member 25/6/06 #37 אם זה היה שרשור אסוציאציות הייתי אומר לך בדיוק כמו מה זה נראה לי. אבל זה לא שרשור אסוציאציות, ואין לי מושג מה זה.
אם זה היה שרשור אסוציאציות הייתי אומר לך בדיוק כמו מה זה נראה לי. אבל זה לא שרשור אסוציאציות, ואין לי מושג מה זה.