משחק חדש!!!

משחק חדש!!!

השעמום שלי רק מועיל לפורום הזה. אז אילו חוקי המשחק : אני שמה בכל הודעה תמונת מסצינה כלשהי מאחד הפרקים ואתם מדרגים בסולם 1-10 (למתקשים 10 זה הכי טוב ו 1 זה הכי גרוע) את רמת המשחק בסצינה, רמת האיכות, כמה אתם אוהבים את הסצינה, האם הייתם משנים משהו בסצינה, עד כמה אתם מכירים אותה בע"פ ואחרון אחרון חביב עד כמה השפיעה הסצינה עליכם. ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה... מוכנים? יאללה לעבודה!

תמונה ראשונה

המשחק: האיכות: כמה אתם אוהבים: האם הייתם משנים משהו: עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: עד כמה הושפעת: ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה

FeLL67

New member
אהא

המשחק: מבחינתי הסצינה ה2 המרגשת ביותר של מאלדר, אדירה. כמה כאב, איך שהוא מסתכל על הדירה ועל הידיים שלו, אלוהים . כ'כ כואב. האיכות: משובחת. אין מה לאמר. כמה אתם אוהבים: אוהבים? בוכים? אני ממש אוהבת את הסצינה הזו. האם הייתם משנים משהו: לא. עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: ממ לשנן? צפיתי בה איזה 10 פעמים רצוף ונדהמתי כל פעם מחדש, [אולי בגלל זה הדיסק שלי שרוט בטירוף] עד כמה הושפעת: כמעט בכיתי, וזה ממש נדיר. ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה: הווווווווווווווווווווווו. פאאאאאאאאאאאק כבר אמרתי שסנואו גאון?

Julia307

New member
אולי הסצינה הכי חזקה של מאלדר

המשחק: מבחינתי הכי טוב של דוכובני בסדרה. או לפחות אחד משלושת הכי טובים. אהבה: המוון. פרק מדהים. משנה משהו: לא לשנן: בקושי את הנוסחאות לאוניברסיטה אני זוכרת : ) הושפעתי: הממ..מחיתי דמעה פסקול: מרטיט.. או משהו כזה

FeLL67

New member
החזקה ביותר בעיניי

זאת הסצינה שהוא בוכה ליד המיטה של סקאלי,

כמובן עם המשפט הכי מנצח בכל הזמנים

I don’t know if my being here... will help bring you back. But I’m here אני חושבת שזה משפט שמסכם את מהות האהבה (לא רק שלהם אלא בכלל) ומהות היחסים והקשרים של אדם עם היקרים לו.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif יפה ../images/Emo13.gif

הפקטור הקובע באהבה הוא להיות יחד בכל נסיבות..

1Shir

New member
אה אבל פשוט לפעמים אהבה לא מחזיקה מעמד לנצח..

ותרגישי טוב
אוהבת אותך

1Shir

New member
מה? האהבה שלי אלייך? ../images/Emo3.gif

סתם סתם לא!
ועכשיו ברצינות אם אנחנו כבר בקטע של אקסיומות אז אולי האקסיומה מספר 1 בחיים היא שהזמן מרפא את הכול יהיה בסדר

חח לא.. לא התכוונתי לאהבה שלך אליי

וכן, הזמן מרפא הכל. אין לי אופציה אחרת מלבד לתת לזמן לעבור מזל שיש שביתה שלא צריך להתעסק בלימודים ודברים חשיבתיים...

Julia307

New member
כל טרילוגיית הפרקים

duane barry, ascention, one breath מבחינתי? הכי טובה בכל הסדרה אולי. ונכון הסצינה שהוא ליד המיטה של סקאלי קורעת ברמות. דוכובני הוא לאו דווקא הדרמטיטקן מבין השניים אבל בפרקים האלה הוציאו ממנו ספקטרום מדהים של רגשות, כשחקן.

FeLL67

New member
למען האמת התכוונתי לאחת

שבה סקאלי גוססת והוא בא לחדר שלה בלילה ,מחזיק את היד שלה ובוכה אעההההההההההההההה

למעלה