משחק חדש!!!

1Shir

New member
גם אני הבנתי שהתכוונת אליה, בפרק רדוקס 2

הפרק הכי מרגש של אקס פיילס בכל הזמנים פרק ראשון (שני כי זה פרק כפול) בעונה החמישית אחת הסצנות החזקות, צודקת, יש לי צמרמורת רק מלחשוב על זה ONE BREATH פרק פחות מרגש, יש בו גם מימד רוחני חזק מאוד, למרות שבהחלט גם הוא עושה את העבודה

לדעתי אם הדו קרב הוא שתי הסצינות האלו

אז הסצינה של מאלדר ליד מיטתה של סקאלי בנשימה אחת לוקחת את הסצינה מרדוקס. לפחות לדעתי.

תמונה שנייה

המשחק: האיכות: כמה אתם אוהבים: האם הייתם משנים משהו: עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: עד כמה הושפעת: ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה

Gilliana

New member
טוב, אני אנסה...

... למרות שזה קצת מסובך - Here goes: המשחק: 10 האיכות: לא הבנתי במה נמדדת איכות, SORRY - האם כל הפרמטרים האחרים קובעים בעצם את האיכות? בקיצור, דרוש הסבר. כמה אני אוהבת: 8 האם היתי משנה משהו: כן! מוספיפה את הקטע שנשאר בסופו של דבר על רצפת חדר העריכה הלא הוא הנשיקה כמובן. עד כמה הושפעתי: גם זה לא הכי ברור, הכוונה לעד כמה הסצינה ריגשה אותי? עד כמה יודעת לשנן אותה: 7 רמת הפסקול: אל תגזימי, את חושבת שאני זוכרת מה היה בכל סצינה וסצינה? אצלי כל פס קול הסדרה מקבל 10, בלי שום קשר לסצינות הספציפיות

הסברים קצרים

איכות- בימוי, תאורה, האם הסצינה חשובה לסדרה וכו'... ההשפעה- האם התרגשת האם לא הצלחת לשכוח אותה, האם היא לא יצאה לך מהראש, האם היא שינתה משהו בחשיבה שלך על הסדרה? על הדמויות וכו'?

FeLL67

New member
ממ

המשחק: אין מילים, כ'כ מרגש, העלה בי חיוך רחב עצוב כזה. 10 <: האיכות: ממ, לא הבנתי את זה כ'כ כמה אתם אוהבים: אני מאוד אוהבת,זאת פשוט סצינה מרגשת וחמודה כ'כ, 9. האם הייתם משנים משהו: את החלוק של סקאלי? עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: בע''פ. עד כמה הושפעת: בטירוףץ במיוחד המשפט האחרון של מאלדר
ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה: הייתי עסוקה מדיי בסצינה, לא שמתי לב למוזיקה בכלל

תמונה שלישית

המשחק: האיכות: כמה אתם אוהבים: האם הייתם משנים משהו: עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: עד כמה הושפעת: ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה

1Shir

New member
עד כדי כך לא מחוננת שאין לי מושג מאיפה התמונה

1Shir

New member
אל תבלבלי ביני ובינך.. היא מהגדולות שלך ../images/Emo13.gif

אחרי שאמרת לי אני מזהה שזה זה...

FeLL67

New member
אחד ה-רגעים

נפלתי מהמיטה שלי מרוב הלם. המשחק: סקאלי,
. כמעט האמנתי לה בעצמי O0 האיכות: הו, הכל מושלם.ואיך שהיא נופלת, בד'כ אני מגחכת בנפילות. כמה אתם אוהבים: 100. האם הייתם משנים משהו: יש לי בעיה לאורך כל הסדרה עם הפרצופים המכוערים של הבכירים בFBI עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: לא היה הגה שפיספסתי עד כמה הושפעת: אין מצב שאני אצליח לתאר.. הפרק הזה, הסצינה הזאת במיוחד. ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה: לא הצלחתי להתרכז בזה בכלל

תמונה רביעית

1Shir

New member
זה משחק קצת קשה מדי

המשחק: 10 כמו תמיד האיכות: בינונית..... היה יכול להיות קטע יותר טוב וברור. כמה אתם אוהבים: מתה על הפרק הזה... נגיד 7 האם הייתם משנים משהו: נראה לי שכן.. קשה לי להסביר בדיוק מה, יש שם משהו פחות מדי אמין וטו מאץ' כזה.. עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: יש כמה משפטים בלתי נשכחים
שקי שינה.. הפלינסטונס.. השיר.. הייתי אומרת 8-9 עד כמה הושפעת: הושפעתי מאוווווווווד מהמשפט על הדרך הכי טובה להתחמם! כך ש-9-10!!! ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה: נראה לך שאני זוכרת??!!!!!!

1Shir

New member
כי יש המון אלמנטים...

להפריד בין משחק לאיכות לאהבה ליכולת שינון זה לא קל.. השפעה זה דוקא חמוד, במקום, אהבתי ומי זוכר את הפסקול?
אף פעם לא הרגשתי טיפשה כל כך.

אבל אבל אבל

אם זה היה קל מה היה הכיף בזה??? אני לא פה בשביל לעשות לכם חיים קלים...:) ובקשר לפסקול, נו באמת מי זוכר? מרק סנואו אפילו לא זוכר אל תרגישי טיפשה יקירתי...

למעלה