משחק חדש!!!

FeLL67

New member
חחח ../images/Emo45.gif

אני רוב הזמן שמה לב לפסקולים , הם פשוט כ'כ מעולים. אבל עינת יקירתי, פשוט בחרת את הסצינות המעולות ביותר שהם בקושי נשמתי.

FeLL67

New member
אעה

המשחק: 10. האיכות: גאוניי, כ'כ חמוד, כזה יפה,מקורי, מפתיע. אאאאאאאעה כמה אתם אוהבים: 1000. האם הייתם משנים משהו: לא ^^. עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: חחחח לשיר בקול המתכתי עם סקאלי מספיק טוב?
עד כמה הושפעת: עכשיו אני סופסוף מכירה את השיר הזה, חחח. ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה: מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת.

תמונה חמישית ואחרונה לבנתיים

המשחק: האיכות: כמה אתם אוהבים: האם הייתם משנים משהו: עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: עד כמה הושפעת: ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה

Gilliana

New member
תשובות

המשחק: 7 האיכות: כשתסבירי את הסעיף הזה, אדע לענות
כמה אני אוהבת: 7 האם הייתי משנה משהו: לא (זה אומר 0 או 1?) עד כמה יודעת לשנן: 7 עד כמה הושפעת: ע"ע סעיף איכות

1Shir

New member
תשובה אחרונה לבינתיים ../images/Emo13.gif

המשחק: 10 האיכות: 9 כמה אתם אוהבים: 8 האם הייתם משנים משהו: מאריכה את הסצנה עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: זאת היתה בעיקר מוזיקה, לא? היה שם איזה משפט שאני לא זוכרת כרגע.. עד כמה הושפעת: התחלתי לאהוב את ווקינג אין ממפיס של שר... ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה: 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FeLL67

New member
[:

המשחק: 10, הם כאלו חמודים שם. האיכות: היה יכול להיות טוב יותר, אבל עדיין יפה כ'כ.. 8. כמה אתם אוהבים: 9. זה כ'כ רגע בלתי נשכח. האם הייתם משנים משהו: כן.. לא יודעת משהו הפריע לי, לא יודעת להגדיר מה. עד כמה אתם יודעים לשנן אותה: לא יודעת לשנן אותה, עד כמה הושפעת: ריקוד זה לא בשבילי. חד משמעי, כך שלא הושפעתי. ואקסטרה למחוננים- רמת הפסקול לסצינה: 10, אךך

למעלה