משחק חמודד מאודד ואני אראה את

m i c k e y 15

New member
משחק חמודד מאודד ואני אראה את

התוצאות שליי..ויצא ענקקק ומתאים!! קרדיט לפורום קלי קלארקסון. הוראות: תפעילו פלייליסט שלכם,לא משנה מאיפה {רצוי שתהיה מגוונת וארוכה ועם שירים שאתם אוהבים},עכשיו תפעילו במדיה פלייר,אבל באקראי{ctrl+h} שלא תהיה לכם שליטה על סדר השירים שינוגנו,עכשיו...לכל שאלה אתם מחליפים שיר וכותבים בתשובה את שם השיר והאמן שמבצע אותו...זה יכול לצאת באמת מגניב. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

m i c k e y 15

New member
הנה שלייי חח ויצא מה זה טובב

איך העולם רואה אותי? Jessica Andrews - Who I Am האם יהיו לי חיים מאושרים? McFly - No Worries מה אנשים באמת חושבים עליי? The Starting Line - Best Of Me האם אנשים חושקים בי בסתר? Yellowcard - Everywhere איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Nely - Must Be Money מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Hilary Duff - Come clean האם יהיו לי ילדים? Fort Minor - Believe Me עצה טובה בשבילי: Ice Cube - You Can Do It מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jesse McCartney - Good Life מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Avril Lavigne - Dont Tell Me איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? mandy moore - A Walk to Remember(cry( איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Britney Spears - Boys איך יהיה לי היום? Sugababes - Ugly למה אני כאן? Gavin DeGraw - I Dont Wanna Be בתור מה אנשים יזכרו אותי? Busted - Crashed The Wedding איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Busted - Sleeping With The Light On האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ana Johnson - We are איך תהיה השנה הזו? dj sammy - Heaven

lim02

New member
קראתי

יאא יצא לך ממש אבל ממש טוב. ענק. ויש לך טעם טוב בשירים.

m i c k e y 15

New member
חח את הבנאדם החמישי נראה לי

שאומר לי שיש לי טעם טוב חחח..ואני שמחה חח

m i c k e y 15

New member
למה שלא..חחח ראיתי הרבה שיצא

להם ממש מתאים..כי לקחתי את זה לעוד פורום ..חח

lim02

New member
חח עשיתי כבר. אבל אני אוהבת

איך העולם רואה אותי? Unsaid Things- חח מוזר. האם יהיו לי חיים מאושרים? Shiver מה אנשים באמת חושבים עליי?ואז תבואי- לא קשור.. האם אנשים חושקים בי בסתר? What's Your Name? - חחחחח איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Boyband מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Dont Stop Me Now- חח ענקקקק האם יהיו לי ילדים?Take Your Sweet Time- יאא.. עצה טובה בשבילי:Met This Girl- אתם מתכוונים boy מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Take My Breath Away- יכול להיות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Beatles - Michelle- יאא שיר רומנטי איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? הזמן עוצר מלכת- חח אוקיי. זה די מפחיד עכשיו. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Grease-מהסרט גריז איך יהיה לי היום? רבות הדרכים- חח גדולל למה אני כאן?Destiney's Child - Say My Name- רק תאמרו את שמי בתור מה אנשים יזכרו אותי? הבלדה שלי עליך- "אומרת הכל.. ללכת שבי אחריך בלעדייך לא יכול" איזה שיר יתקע לי בראש מחר? - Hopelessly Devoted חח נתקע לי תמידית האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Hello- חח הם אומרים איך תהיה השנה הזו? McFly All About You- נחיה ונראה.

Hip Hop star

New member
חח...בויבאנד../images/Emo6.gif

האם יהיה לך עתיד בבויבאנד?
זה מאוד הצחיק אותי. היא הקשיבה לשיר של דסטניז צ'יילד

שלי... יצא מפגר אבל חפיף=\

איך העולם רואה אותי? NOFX -Falling In Love
האם יהיו לי חיים מאושרים? the academy is..-down and out
מה אנשים באמת חושבים עליי? Matchbook Romance - My Eyes Burn
האם אנשים חושקים בי בסתר? NOFX - Warm
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Hellogoodbye - Figures A And B
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Red Hot Chili Peppers - Dani California
האם יהיו לי ילדים? Ashley Parker Angel - Let U Go
עצה טובה בשבילי: The Killers - Who Let You Go
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jonas Brothers - I Am What I Am
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Angels And Airwaves - The Adventure
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? the academy is-checkmarks
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Academy Is -Attention
איך יהיה לי היום? Weezer - We Are All On Drugs
למה אני כאן? Matchbook Romance - Monsters
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kaiser Cheifs - na na na na naa
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jonas Brothers - Mandy
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Hawthorne Heights - I Am On Your Side
איך תהיה השנה הזו? Andrew WK - We Want Fun

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo45.gif

איך העולם רואה אותי?On The Way Down-ריאן קברה האם יהיו לי חיים מאושרים?natural-אס קלאב 7 מה אנשים באמת חושבים עליי?One Steo Closer To Haeven-אס קלאב 8 האם אנשים חושקים בי בסתר?Played A Live-סאפרידאו.(הרשו לי להגיד:WTF?!) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?A Little Help From My Friends-סאם ומארק-שני הבנים מ-TOTP רילודד.(והרשו לי להגיד:זה כ"כ נכון!
) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?One Night Stand-וויקלף ז'ן(?!) האם יהיו לי ילדים?Laura-סייסקור סיסטרז(אמ.........) עצה טובה בשבילי:Wind Of Changes-הסקורפיונז
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?We Be Burning-שון פול(אה?) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?I'm Still In Love-שון פול איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?Closing Time-סמיסוניק(שיוווווו
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?whenever,Wherever-שאקריה(
) איך יהיה לי היום?Signs-סנופ דוג,ג'סטין טימברלייק וצ'ארלי משהו...חחח למה אני כאן?Lay Your Hands On Me-סיימון ווב בתור מה אנשים יזכרו אותי?I'm Just A Kid-סימפל פלאן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Perfect-סימפל פלאן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Welcome To My Life-סימפל פלאן איך תהיה השנה הזו?Wait And Bleed-סליפקונט תודה רבה מיכל!

פופי דו

New member
שלי

איך העולם רואה אותי? you've got a frind-mcfly האם יהיו לי חיים מאושרים? me agaunst the world-simple plan מה אנשים באמת חושבים עליי? not alone-mcfly האם אנשים חושקים בי בסתר? lola-mcfly&busted איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? boyband-son of dork מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? boyfrind-אשלי סימפסון. זה באמת נכון!למצוא חבר! האם יהיו לי ילדים? ill be o.k-mcfly עצה טובה בשבילי: silence is a scary sound-mcfly זה אמור להגיד לי לשתוק? מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? last summer-busted מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? basket case-green day ההתחלה יכולה להיות נכונה.. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? dont speak-no doubt שיר יפה ממאוד איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? everything i know-busted איך יהיה לי היום? pieces of me-אשלי סימפסון למה אני כאן? stop crying your heart out-jeff בתור מה אנשים יזכרו אותי? slacker-son of dork -זה מצחיק! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? i want your back-son of sork כבר נתקע..חח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? build me up a buttercup -mcfly&busted איך תהיה השנה הזו? little things-son of dork טוב ניסיתי ..יצא ברק כמה פעמים מגניב. חחח

למעלה