משחק חמודד מאודד ואני אראה את

אלה בלה

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

האם אנשים חושקים בי בסתר? lola-mcfly&busted חחחחחחחחחחח האם יש איזה הומו שמה בסביבתך שהחליט לחזור בהחלטותיו המיניות?

L u L i1

New member
מגניב../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? crazy-simple plan
האם יהיו לי חיים מאושרים? oasis- stop crying your heart out מה אנשים באמת חושבים עליי? panic! at the fisco-i write sins not tragedies האם אנשים חושקים בי בסתר? green day- Minority איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? zebrahead-anthem [?!] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? SP- vacation
האם יהיו לי ילדים? bullet for my valentine- all these things i hate עצה טובה בשבילי: -panic at the disco-lying is the most fun a girl_can_have_without_taking_her_clothes_off מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? yellowcard-way away מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? SP-perfect איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? headphones- fall out boy =S איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? new found glory- my friends over u איך יהיה לי היום? SOD- eddies song למה אני כאן? only one- yellowcard בתור מה אנשים יזכרו אותי? hello mcfly- reliant k
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? SP- welcome to my life האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? i dont wanna miss a thing- aerosmith איך תהיה השנה הזו? green day -holiday תודה

may90

New member
יצא לי כ"כ גרוע שזה מגוחך XD

איך העולם רואה אותי? The Used- Taste Of Ink [חרא] האם יהיו לי חיים מאושרים? The Strokes- Heart In A Cage [חרא] מה אנשים באמת חושבים עליי? Less Then Jake- The Science Of Selling Yourself Short [מה זה קשור בכלל?] האם אנשים חושקים בי בסתר? Alanis Morissette- Ironic [WTF?!?!?] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Blindside-Silence [הא?] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Bowling For Soup-Girl All The Bad Guys Want [>< מה הקשר?] האם יהיו לי ילדים? Incubus-Sick Sad Little World [כסאמאשך] עצה טובה בשבילי: Incubus-Talk Shows On Mute [וואט דה פאקה?!@#?~!@#?~] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Muse-Hysteria [:|] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? No Use For A Name- Growing Down איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Reel Big Fish- Cheer Up [אוקיי זה אחד טוב XDDDDDDD] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Strikes-Last Night [אהא...] איך יהיה לי היום? Useless ID-Bring Me Down [הו זה נחמדי] למה אני כאן? The Used-Noise And Kisses [אוקיי זה דיי נכון D:] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Reliant K-Who I Am Hates Who I've Been [הו] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sum41- Fat Lip האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Used-CHock Me [כסאמאק מה זה קשור!?] איך תהיה השנה הזו? Weezer-My Best Friend [-_-]

My Bunny

New member
חחח אוק

איך העולם רואה אותי? Within Temptation-memories לא הבנתי האם יהיו לי חיים מאושרים? Green Day - Boulevard of Broken Dreams. מה אנשים באמת חושבים עליי? Andrew W.K. - She Is Beautiful חחחח מממש מלכת יופי האם אנשים חושקים בי בסתר? THE PROM KINGS-Unwind שיהיה איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Him - Wings Of A Butterfly אוליי זה רומז שאני צכה לעוף מפה? חח מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? כנסיית השכל - איך זה שאת? אבל מה הקשררר האם יהיו לי ילדים? Facade of reality שלאפיקה חח עצה טובה בשבילי: -Hypnotised. מקפליי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? story of a year-Falling Down יוו כ"כ נון מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? McFly - No Worries איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Mest - 09 - Mother's Prayer איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Foo Fighters - Generator איך יהיה לי היום? \McFly - santa claus is coming to town חחחחחחחח!!! למה אני כאן? shut-Up and Smile בתור מה אנשים יזכרו אותי? שייגעצ- שחק את המשחק וזה ממש ממש קשור איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Blink 182 - Obvious. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אביב גפן -ועם הזמן [ממש קשור] איך תהיה השנה הזו? Three Days Grace - 02 - Just Like You יצא לא משו

m i c k e y 15

New member
חח חצא מצחיק חח ו..

אממ..ובפורום באסטד תירגמתי לך את השיר בויבנד של סוד..תרדי קצת למטה ותראי נצלש שלי..חחח

McflyRule

New member
גמאני גמאני גמאני!!!

איך העולם רואה אותי? our lady of sorrows - MCR האם יהיו לי חיים מאושרים? always and forever - GC מה אנשים באמת חושבים עליי? FUN FUN FUN - busted האם אנשים חושקים בי בסתר? undar the rose - HIM איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? without you - busted מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? judish - a perfect circle האם יהיו לי ילדים? basket case עצה טובה בשבילי: i'm stupid - HIM
לא נכון!!!! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? join me - HIM מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? right here in my arms איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? boys and girls איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? air hostess איך יהיה לי היום? you've got a friend למה אני כאן? wondering בתור מה אנשים יזכרו אותי? best day ever איזה שיר יתקע לי בראש מחר? i'm not OK האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? thank you for venom איך תהיה השנה הזו? wings of a butterfly וואל, חלק כן חלק לא.

PunK RocK 1o1

New member
שלי../images/Emo9.gif

לא יצא משהו חחחח איך העולם רואה אותי? Fall Out Boy - Dead On Arrival האם יהיו לי חיים מאושרים? Phantom Planet - California [קליפורניה היר איי קאםםםם!!] מה אנשים באמת חושבים עליי? fall out boy - nobody puts baby in the corner האם אנשים חושקים בי בסתר? Mest - What's the Dillio
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? sugarcult - pretty girl (the way) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The All-American Rejects - Move Along האם יהיו לי ילדים? Kaiser Chiefs - I Predict A Riot
עצה טובה בשבילי: Good Charlotte - Hold On [אוי איזה אימו זה חח] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Simple Plan- Grow Up מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Yellowcard - One Year, Six Months איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? The Arctic Monkeys - I bet You Look Good On The Dancefloor
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Blink 182 - Stay together to the Kids איך יהיה לי היום? Busted - Everything I Know למה אני כאן? The Click Five - Say Goodnight בתור מה אנשים יזכרו אותי? New Found Glory - Forget Everything איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sugarcult - How Does It Feel [התגעגעגתי לשיר הזה!!
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Plain White T's - Last Call איך תהיה השנה הזו? Oasis-Stop crying your heart out [שוב.. איזה אימו חח] תודה על השאלון

נונס

New member
יצא לי מוזר... ../images/Emo4.gif

איך העולם רואה אותי? mcfly-you've got a friend האם יהיו לי חיים מאושרים? mcfly-nothing מה אנשים באמת חושבים עליי? fightstar-carry her האם אנשים חושקים בי בסתר? mcfly-memory lane איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? beatels-all the lonly peaople מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? mcfly-too close too comfort האם יהיו לי ילדים?beatels-all you need is love עצה טובה בשבילי:mcfly-she falls a sleep part 2 מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? beatels-i'll foloow i'll foloow the sun מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? fightstar-out swimming in the flood איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? sun of dork-party over איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? busted-what i go too school 4 איך יהיה לי היום? mcfly-dont now why למה אני כאן? mcfly- ive got you בתור מה אנשים יזכרו אותי? sod-ticket too loserville איזה שיר יתקע לי בראש מחר? sod-boyband האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sod-wear me down איך תהיה השנה הזו? mcfly-lola

o v e r c a s t

New member
מוזר ולא ברור

אני לא בותבת או משהו בפורום הזה אבל אני אוהבת מאוד את מקפליי אז אני קוראת פה מדיי פעם ואני סתם אוהבת את כל השטויות מהסוג הזה אז התחשק לי גם ויצא לי לא כל-כך ברור,מישהו יכול להסביר לי? איך העולם רואה אותי? אין מלאכים בגן עדן-אביב גפן (לא נחמד) האם יהיו לי חיים מאושרים? הכי קרוב לבד - אביב גפן (מאוד לא נחמד) מה אנשים באמת חושבים עליי? walk away - good charlotte (מוזר) האם אנשים חושקים בי בסתר? אתה נולדת לאהוב - אביב גפן (נחמד) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? שוב - שמוליק קראוס וג'וזי כץ (שוב מוזר) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לילות לבנים - אביב גפן האם יהיו לי ילדים? איפה האבא - נמרוד שיקלר עצה טובה בשבילי: לישון בלי לחלום - מטרופולין מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עכשיו מעונן - אביב גפן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שתיקה - אביב גפן (מעניין) איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? תפוזים - יוני בלוך (חחח..משעשע) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Goo Goo Dolls - Iris איך יהיה לי היום? ספרי - סינרגיה למה אני כאן?Papa Roach - Last resort (לא טוב בכלל?) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Born Like This - 3 days grace איזה שיר יתקע לי בראש מחר? home - 3 days grace האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Natalie Imbruglia - Smoke (לא הבנתי גם את השאלה) איך תהיה השנה הזו? James Blunt - Goodbye My Lover (שוב לא טוב) עכשיו,מישהי יכולה להסביר לי מה זה אומר? כי לא הבנתי הרבה דברים שיצאו לי...

m i c k e y 15

New member
זה כאילו עונה על השאלות..סתם כזה

מצחיק..זה אין לזה ממש פירוש או משו..זה משחק..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gif

מנצלשת את עצמי..חח אממ למישו יש את הכתובת של המייספייס הרשמי של דאגי? כאילו האמיתית..חח

ThatGirl

New member
וואי יצא לי אחד המצחיקים ^^

איך העולם רואה אותי? Home is where the heart is- McFly האם יהיו לי חיים מאושרים? Elsewhere- bethany joy lenz מה אנשים באמת חושבים עליי? Sleepwalking- Smile emty soul האם אנשים חושקים בי בסתר? בשמלה אדומה- מופע הארנבות של ד"ר קספר. חחהחה
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Scooby doo- Simple plan? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Chills in the evening- V ללא ספק חח האם יהיו לי ילדים? Sooner or later- Michael Tolcher ענקק XD עצה טובה בשבילי: Killing in the name of- rage against the machine מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Ironic- alanis morisette :O זה דיי נכון מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? fuck a dog- blink 182 חחחחחחחחחחח לא באמת
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Hollywood- daniel powter איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Mr. Jones- counting crows חחחחחחחחחח אני לא מאמינהה!!!!
איך יהיה לי היום? five minutes alone- pantera הו וואל
למה אני כאן? two princes- Son of dork בתור מה אנשים יזכרו אותי? Nobody's wife- Anounk זה אמור להלחיץ אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מאמי- שוטי הנבואה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Take me- hawk nelson איך תהיה השנה הזו? Hypnotised- Mcfly

למעלה