וואי יצא לי אחד המצחיקים ^^
איך העולם רואה אותי? Home is where the heart is- McFly האם יהיו לי חיים מאושרים? Elsewhere- bethany joy lenz מה אנשים באמת חושבים עליי? Sleepwalking- Smile emty soul האם אנשים חושקים בי בסתר? בשמלה אדומה- מופע הארנבות של ד"ר קספר. חחהחה
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Scooby doo- Simple plan? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Chills in the evening- V ללא ספק חח האם יהיו לי ילדים? Sooner or later- Michael Tolcher ענקק XD עצה טובה בשבילי: Killing in the name of- rage against the machine מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Ironic- alanis morisette :O זה דיי נכון מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? fuck a dog- blink 182 חחחחחחחחחחח לא באמת
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Hollywood- daniel powter איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Mr. Jones- counting crows חחחחחחחחחח אני לא מאמינהה!!!!
איך יהיה לי היום? five minutes alone- pantera הו וואל
למה אני כאן? two princes- Son of dork בתור מה אנשים יזכרו אותי? Nobody's wife- Anounk זה אמור להלחיץ אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מאמי- שוטי הנבואה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Take me- hawk nelson איך תהיה השנה הזו? Hypnotised- Mcfly