משחק חמודד מאודד ואני אראה את

m i c k e y 15

New member
יו יצא לך ענק! חח

ואת באמת שומעת rage against the machine ?? חחח אני מכירה רק את השיר Killing in the name of שהוא בכלל של אבא שלי..חחח יש לי דיסק שלהם..

sharon5592

New member
../images/Emo2.gif וואיי

את שומעת Take me- hawk nelson זה כזה שיר טובבב!!!
בכלל הם להקה מעולה !!

ThatGirl

New member
:O מישהי מכירה אותם!!

מצאתי אותם במקרה לפני שבוע והתחלתי לשמוע שירים שלהם, הם ממש טובים!!! לא ידעתי שמישהו בכלל מודע לקיומם חח מגניב
אני רק לא יודעת איך מבטאים את המילה הראשונה בשם שלהם

McflyRule

New member
האוק לא?

נוו... זה כמו שזה שמשחק בסקובןרכנגיל. נוו.. סקייטבורד. זה הוק כזה אבל לא הוק. נוו
אנגלית שפה זרה.

sharon5592

New member
דיי../images/Emo2.gif

אני וחברה שלי מכירות אותם כבר מלפני די הרבה זמן
וחשבתי שאנחנו היחידות
טוב לדעת שגם את
הם באמת מאודדדדד טובים

bustedit

New member
אנלא מבינה את זה

מה הולך פה? למקפליי יש שירים חדשים ואנלא יודעת? Home is where the heart is- McFly ?!??%%#

ThatGirl

New member
זה השיר שהם עשו להמנון של הכדורגל

או משהו כזה
זה שיר אקוסטי רק של טום ודני

ThatGirl

New member
בטח שראיתי!

ג'ונתן
באסה שלתוכנית הזאת היתה רק עונה אחת :\

o v e r c a s t

New member
אני מצטערת אבל

המשחק הזה לא חמוד בכלל,בחיים שלי לא היה משהו שגרם לי להיות כל-כך פסימית,הוא רע.

ThatGirl

New member
אע לא צריך לקחת את זה רציני

זה לא שזה באמת יקרה חח
חוץ מזה אולי השמות של השירים שלך בפלייליסט פשוט לא אופטימים במיוחד?

Rowdy Girl

New member
גמאנייי רוצהה O:

איך העולם רואה אותי? pieces of me- ashlee simpson האם יהיו לי חיים מאושרים? when i'm with you- simple plan מה אנשים באמת חושבים עליי? psycho girl- busted האם אנשים חושקים בי בסתר? crazy- simple plan איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? turn your car around- lee ryan מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? killing loneliness- HIM האם יהיו לי ילדים? what's my age again- blink 182 עצה טובה בשבילי: get over you- mcfly מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? amazing- westlife מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? i predict a riot- kaiser chiefs איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? welcome to my life- simple plan איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? punk rock 101- bowling for soup איך יהיה לי היום? harder to breathe- maroon5 למה אני כאן? all these things i hate- bullet for my valentine בתור מה אנשים יזכרו אותי? woman- maroon5 איזה שיר יתקע לי בראש מחר? fun fun fun- busted האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? vampires- arctic monkeys איך תהיה השנה הזו? partys over- son of dork

m i c k e y 15

New member
חח יצא לך מגניב

בתור מה אנשים יזכרו אותי? woman- maroon5 חחח בתור אישה חח דיי באמת..

למעלה