|משחק|
שאלון גרובי XD

O L g i T

New member
|משחק|../images/Emo70.gifשאלון גרובי XD

לקחתי מפורום MCR. |אזהרה| הוראות- שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר.. ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H ואז ליד כל שאלה תכתבו איזה שיר יצא. לא לרמות ^.^ ------
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
האם יהיו לי ילדים?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
איך יהיה לי היום?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
איך תהיה השנה הזו?

O L g i T

New member
מה נסגר איתי...

איך העולם רואה אותי?
avendeg sevenfold - bat country האם יהיו לי חיים מאושרים?
Avenged Sevenfold - Blinded In Chains
מה אנשים באמת חושבים עליי?
muse - dead star האם אנשים חושקים בי בסתר?
Bullet For My Valentine\Bullet For My Valentine - The Poison. מה זה אומר? חח איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
I Never Told You What I Do For A Living מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
Linkin Park - Hit the floor
האם יהיו לי ילדים?
Nirvana - Territorial Pissings עצה טובה בשבילי:
Millionaire - I'm On A High חחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
Foo Fighters - Breakout מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
green day - jaded איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
Protest The Hero - Blindfolds Aside ובהלוויה שלי?
The Used - Cut Up Angels איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
Placebo - Blue American
איך יהיה לי היום?
A - Nothing למה אני כאן?
Finch - Ink בתור מה אנשים יזכרו אותי?
Green Day - American Idiot חחחחחחחחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
Saosin - No Angel איך תהיה השנה הזו?
System of A Down - Psycho חחחח איזה שולט ^_^

whatascene

New member
חח אני תוהה מה יצא לי..

איך העולם רואה אותי? Pearl Jam - Why Go האם יהיו לי חיים מאושרים? The White Stripes - Death Letter (זה לא נשמע משהו..) מה אנשים באמת חושבים עליי? Jimmy Eat World - 12.23.95 (חה, יומולדת 8 שלי) האם אנשים חושקים בי בסתר? סדרות טלוויזיה - נקודת זינוק (חחחחחחחחח) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Oasis - Cigarettes & Alcohol (גדול) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Snow Patrol - Never Gonna Fall In Love Again (מתאימה לי האופטימיות הזאת) האם יהיו לי ילדים? Led Zeppelin - Going To California עצה טובה בשבילי: The Used - Bulimic (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Tori Amos - Pancake מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Everclear - Heroin Girl (למה נראה לי שהרשימה שלי לא אוהבת אותי?) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יהודית רביץ - שיר ללא שם (נאה, שיר יום זיכרון שכזה....) ובהלוויה שלי? Train - Landmine איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Radiohead - Lull איך יהיה לי היום? Guns N' Roses - Yesterday (גדול כבר אמרתי?) למה אני כאן? סדרות טלוויזיה - רוני וליטל (הממ..) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Mae - All Deliberate Speed איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דיויד ברוזה - מתחת לשמים איך תהיה השנה הזו? Edguy - Tears Of A Mandrake (אני צריכה להבין מזה שלא משהו?) ולסיכום, הרשימה שלי מממממממממממממממש שונאת אותי! ובהזדמנות אני אעשה שוב כי זה משעשע..

O L g i T

New member
חחח הרשימה שלך לא שונאת אותך

פשוט המחשב שלך מפוצץ בשירים דיכאוניים XDDDDD אהבתי לגמרי את האלכוהול & סיגרטס XD

whatascene

New member
חח גם בולימיק לא היה רע כל כך :p

יאללה, אני עושה שוב
חוצמזה, יש לי כ"כ הרבה שירים שמותר ליייי! איך העולם רואה אותי? Counting Crows - A Long December האם יהיו לי חיים מאושרים? Blink 182 - Ben Wah Balls (לא רוצה לדעת אפילו..) מה אנשים באמת חושבים עליי? Megadeth - In My Darkest Hour האם אנשים חושקים בי בסתר? Kevin Seconds - Yesteryear (הא?) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Pearl Jam - Fatal מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Robbie Williams - Millennium האם יהיו לי ילדים? Elbow - Forget Myself עצה טובה בשבילי: סדרות טלוויזיה - קפטן סקרלט מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Oasis - Wonderwall (אויש זה מקסים) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tori Amos - I'm On Fire איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? איפה הילד - לילות לבנים ובהלוויה שלי? The Smashing Pumpkins - 1979 איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? In Flames - Clayman (חחחחחחח) איך יהיה לי היום? Oasis - I Hope, I Think, I Know (עמוק) למה אני כאן? Staind - Raw בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dashboard Confessional - The Brilliant Dance איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Led Zeppelin - Hats Of To (Roy) Harper איך תהיה השנה הזו? Pink Floyd - Scarecrow תמוהה..

O L g i T

New member
חח אכן

אני רוצה גם שובבבב!! איך העולם רואה אותי? the strokes - hard to explain [חחחחחחחח] האם יהיו לי חיים מאושרים? Queens of the Stone Age - In My Head [חחחחחח] מה אנשים באמת חושבים עליי? Reamonn - Supergirl [חח אוקיי זה משתפר משיר לשיר] האם אנשים חושקים בי בסתר? blink 182 - Always [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקק אני אוהבת תמשחק הזה!!] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Tenacious D - Tribute מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? My Chemical Romance - Vampires Will Never Hurt You האם יהיו לי ילדים? Fear Before The March Of Flames - Fashion Tips Baby עצה טובה בשבילי: Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nirvana - In Bloom מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Black Eyed Peas - Pump It איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Radiohead - Just ובהלוויה שלי? The Used - Take it Away [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Stereophonics - Devil [חח] איך יהיה לי היום? Green Day - King For A Day למה אני כאן? We Are Scientists - The Great Escape בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dope - Bitch [חחח ענק] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Papa Roach - Between Angels And Insect איך תהיה השנה הזו? Green Day - Warning [הממ.. חשוד..] זה כיףףףף ^________^

yaelrs

New member
כבר עשיתי אבל בא לי שוב חחח../images/Emo192.gif

איך העולם רואה אותי? dead kennedys- too drunk to fuck[
] האם יהיו לי חיים מאושרים? green day- at the libary מה אנשים באמת חושבים עליי? the used- poetic tragedy[
] האם אנשים חושקים בי בסתר? sum41- another time around איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? led zeppelin- stairway to heaven מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? radiohead- high and dry האם יהיו לי ילדים? bowling for soup- baby one more time[חחחחחחחחחחחח] עצה טובה בשבילי: dead kennedys- kill the poor[חחחחחחחחחחחחחחחחחחח] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? AFI- ...but home is nowhere[
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the strokes- juice box איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? blur- out of time ובהלוויה שלי? NOFX- the idiot son of an asshole[חחחחחחחחחחחחחחחחח] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? 30seconds to mars- hunter[
] איך יהיה לי היום? green day- she למה אני כאן? nirvana- the man who sold the world בתור מה אנשים יזכרו אותי? sex pistols- anarchy in the uk איזה שיר יתקע לי בראש מחר? muse- cave איך תהיה השנה הזו? snow patrol- run

may90

New member
טינענע

איך העולם רואה אותי? The Used-Taste of Ink [כסאמאשלו] האם יהיו לי חיים מאושרים? Sugarcult-Daddy's little defect [המשחק הזה אף פעם לא יוצא לי] מה אנשים באמת חושבים עליי? Jimmy Eat World-Bleed American ;[ האם אנשים חושקים בי בסתר? Useless ID-Bring Me Down [כסאמאשך זונה ;[ ] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? We Are Scientists-Nobody Moves Nobody Get Hurt [איי האייט יו] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Blindside-Cute Boring Love >< האם יהיו לי ילדים? No Use For A Name-Let It Slide מתקדמים... [לא] עצה טובה בשבילי: No Use For A Name-Enjoy The Silence [יאייייייייייייייייייייי סוף סוףףףףף] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Blindside-Swallow מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Wheatus-Teenage Dirtbag איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Radiohead-Creep [מה זה, לא רוצה] ובהלוויה שלי? Supergrass-Alright וואי זה הדבר הכי לא קשור והכי אירוני שיכול להתנגן בלוויה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Incubus-Make Yourself איך יהיה לי היום? Sugarcult-She's The Blade [WWWWWWTTTTTTTFFFFF] למה אני כאן? Placebo-Teenage Angst [-_-] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Placebo-Song To Say Goodbye [-___________________________-] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sugarcult-Crashing Down איך תהיה השנה הזו? Incubus-Stellar [וואי אני ממש מקווה ^^] קיצר-חרא. ;[

O L g i T

New member
את יודעת איזה שיר יותר?

A Little Respect
הוא כזה חמוד! ^_______________^

tomact

New member
שונא אותו.

הקול שלו כל כך מטריד. עד שראיתי את הקליפ לא הסכמתי להאמין שזה בן =\\\

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif פעם חמישית כבר ../images/Emo3.gif

אבל הוא נחמד ^_^ איך העולם רואה אותי? The Beatles - We Can Work It Out האם יהיו לי חיים מאושרים? Buddy Holly - It's So Easy מה אנשים באמת חושבים עליי? Queen - Coming Soon האם אנשים חושקים בי בסתר? Eric Clapton - Have you ever Loved A Woman? =| איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? John Lennon - Beautiful Boy מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The Beatles - Only A Northern Song האם יהיו לי ילדים? The Beatles - Too Much Monkey Business עצה טובה בשבילי: The Egles - Spirit In The Sky מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Elvis Costello - She מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Trivium - Dying In Your Arms
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Elvis Costello - I can't Stand Up For Falling Down ובהלוויה שלי? Buddy Holly - Sheila איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Eric Clapton - I've Got A Rock'N'Roll Heart איך יהיה לי היום? The Beatles - Day Tripper למה אני כאן? The Beatles - Johnny B Good בתור מה אנשים יזכרו אותי? Billy Joel - Always A Woman [לפחות אני יודעת שאני לא הולכת לעשות ניתוח לשינוי מין ><
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Elton John - Blue Eyes איך תהיה השנה הזו? Paul McCartney - Another Day

למעלה