|משחק|
שאלון גרובי XD

יאללה עוד פעם../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי? NOFX-Total Bummer [ג'י טנקס
] האם יהיו לי חיים מאושרים?Pink Floyd-Stop [
] מה אנשים באמת חושבים עליי?Nirvana-Polly [שו? אני תוכי?XD] האם אנשים חושקים בי בסתר?סאנשיין שלי-מופע הארנבות של ד"ר קספר איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?NOFX-Pharmacist's Daughter [רמיזות מיניות, מישהו?
] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Useless I.D-Bring Me Down [נשמע טוב.. או שלא?] האם יהיו לי ילדים?Merilyn Manson-The Reflecting God [הממ..] עצה טובה בשבילי: The Killers-Mr. Brightside מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Brand New-Seventy Times 7 [כ"כ לא!
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אנחנו שניים-משינה [
זה בגלל השומנים או משהו?!
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? H.I.M-I Love You [נשמע טוב
] ובהלוויה שלי? The Used&MCR- Under Pressure [
] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מוחמד לוי-מופע הארנבות של ד"ר קספר [
] איך יהיה לי היום? שרה בגוונים-מופע הארנבות של ד"ר קספר למה אני כאן? Merilyn Manson-The Dope Show [עאלק XD] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Harder To Breath-Maroon 5 [אסתמה מישהו?] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Lacuna Coil-Comalies איך תהיה השנה הזו?Useless I.D-Wierd Rock [וואלה?] טחחחחחח... יצא מטומטם אחושרמוטהXD פעם קודמת יצא לי שבהלוויה יתנגן השיר "כשנסענו לבקר את דוד אפרים" O_ס הודגש באמצעות מדגישומטיק

tomact

New member
שוב DDDDD:

איך העולם רואה אותי? califprniacation - rchp האם יהיו לי חיים מאושרים? vicinity of obcenity - SOAD מה אנשים באמת חושבים עליי? Adam's sonf - blink 182 האם אנשים חושקים בי בסתר? scotty doesent know XD איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Listening - the used מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? shut up - Blink 182 XDDD האם יהיו לי ילדים? my friends - RCHP [אוי ויי] עצה טובה בשבילי: Kill rock-n'-roll - SOAD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? song2 - blur מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? hypnotize - soad איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hell song - sum41 XDDDDD ובהלוויה שלי? Dance,dance - sum41 =[[ איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת: its hard to say - the used איך יהיה לי היום? dont leave me - blink 182 למה אני כאן: welcome to paradais - green day בתור מה אנשים יזכרו אותי? The taste of ink איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Give it away - Rchp איך תהיה השנה הזו? Poetic tragedy - the used =\\\

חצילע

New member
../images/Emo45.gif.

סקוטיייי דוזנטטט נוווו דאט פיונה אנד מי דוינד להלהללה.

MyMystery

New member
><" אני לא XD ../images/Emo203.gif

לא רוצה שיהיה לי בהלוויה את זונה בת זונה. XDDDDDDDDDD

למעלה