|משחק|
שאלון גרובי XD

m i c k e y 15

New member
כמה פעמים עשיתי את זה כבר..שובבב

בפורום סימפל ב-MCR במקפליי במלאא איך העולם רואה אותי? McFly - All About You האם יהיו לי חיים מאושרים?Son Of Dork - Ticket Outta Loserville יששש אז יהיה לי מאושרר חחח מה אנשים באמת חושבים עליי?Simple Plan - Perfect האם אנשים חושקים בי בסתר?Off Spring -I Want You Bad איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Incubus - Make A Move מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?New Found Glory - Forget My Name מה הקשרר האם יהיו לי ילדים?Spice Girls - 2 Become 1. הייי מה זה אומרץ..שאחד ימות?? אמאאאאא עצה טובה בשבילי:Black Eyed Peas - Dont Lie יווו יצא מתאים חחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?simple plan - Crazy מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Zebrahead - Alone איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Zebrahead - Alone ובהלוויה שלי?Yellowcard - Breathing אבל אני מתה חח איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?McFly-She Loves You איך יהיה לי היום?MXPX - Well Adjusted למה אני כאן?Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing בתור מה אנשים יזכרו אותי?Busted - Britney בתור בריטני? איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Sum 41 - In too deep איך תהיה השנה הזו?Busted - Better Than This

m i c k e y 15

New member
חח אופס..תיקון..

יצא לי פעמיים.. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Sugarcult - bouncing off the walls דווקא מתאים..חח יקפיץ את כולם..

D a r k B o y

New member
../images/Emo203.gifנממ שלי

חח איך אני אוהב דברים כאלה
, תמיד יוצאים לי דברים הגיוניים כאלה ושמתאימים לי
עכשיו כדי שלא תזדעזעו, יש לי ברשימה כל מני שירים של אנשים שאולי לא שמעתם עליהם איי פעם, או כאלה שקצת לא קשורים לשום דבר, אבל שאני פשוט אוהב איזה שיר אחד.. איך העולם רואה אותי? The Used - Mabe Memories האם יהיו לי חיים מאושרים? The used - On My Own, כמה מנחם =\ מה אנשים באמת חושבים עליי? Avril Lavign - Tommorow האם אנשים חושקים בי בסתר? The used - Greener With The Scenery איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? The Used - Take It Away...
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Burried Myself Alive... *הולי שיט!* האם יהיו לי ילדים? The Used - Bulimic עצה טובה בשבילי: The Killers - MR. Brightside , לוידע מה הקשר אבל שיר חביב P: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? poetic tragedy
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? say days ago
לא מת עליו איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Cut Up Angels ובהלוויה שלי? Avril Lavigne - Im With You *דאמ..* איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Funeral For A friend - All The Rage איך יהיה לי היום? Yesterday Feelings למה אני כאן? Cindy Loper - True Color בתור מה אנשים יזכרו אותי? Im A Fake בלעע... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Nirvana - Terrtorial Pissing איך תהיה השנה הזו? The Taste Of Ink

D a r k B o y

New member
ומה אני אעשה עם החיים שלי?

burried myself alive
, ואיך אנשים רואים אותי? im a fake... ממש יופי של תוצאות יצאו לי

michmichonet

New member
אני

איך העולם רואה אותי?5 cut up angels האם יהיו לי חיים מאושרים?Ghost Of You מה אנשים באמת חושבים עליי?Dirty Little Secret All-American Rejects האם אנשים חושקים בי בסתר?7 Minutes In Heaven (Atavan Halen)-פוב איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? XO-פוב מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?wake me up...-גרין דיי האם יהיו לי ילדים?Helena [Live] עצה טובה בשבילי:Song 2-Blur מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Shut Up And Pray / Play מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?08This Is The Best Day Ever איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?My Immortal-Evanescence ובהלוויה שלי?Blue And Yellow איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Headfirst For Halos [Live] איך יהיה לי היום?I Write Sins Not Tragedies -P!ATD למה אני כאן? Bullet For My Valentine-END בתור מה אנשים יזכרו אותי? 07Early Sunsets Over Monroeville איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Failure By Designer Jeans-FFTL איך תהיה השנה הזו?Bring Me To Life-אוונסנס

tomact

New member
../images/Emo122.gif

בדיוק פירמטו לי את המחשב אז הרשימה שלי נורא לא מפותחת בזמן זה
איך העולם רואה אותי? Buried my self alive האם יהיו לי חיים מאושרים? choke me מה אנשים באמת חושבים עליי? Im a fake [מה קרה הכל דה יוזד?!] האם אנשים חושקים בי בסתר? first date - blink 182 איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? whatsername - green day מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? i caught fire האם יהיו לי ילדים? wonderwall - oasis עצה טובה בשבילי: sugar ere going down - fob מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? box full of sharp objects [איזה שיר נושא מגניב P=] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? asshole - sum 41 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? lonely day - system =\\ ובהלוויה שלי? shut up - blink 182 איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת: aliens exist - blink 182 איך יהיה לי היום? אין לי כח - שייגעצ למה אני כאן? poetic tragesy בתור מה אנשים יזכרו אותי? smells like teen spirit - nirvana איזה שיר יתקע לי בראש מחר? dani california - RCHP איך תהיה השנה הזו? chop suey - system

danduuu

New member
גמאני עושה../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? pagoda-death to birth האם יהיו לי חיים מאושרים? guns'n'roses-sweet child of mine מה אנשים באמת חושבים עליי? nightwish-i wish i had an angel האם אנשים חושקים בי בסתר? הדג נחש-רק פה (ואני בכלל לא שומעת אותם זה של אח שלי חח) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? system of a down-chop suey מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? smile empty soul-bottom of a bottle האם יהיו לי ילדים? אביב גפן-בשבילך עצה טובה בשבילי: red hot chili peppers-can't stop מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? kamelot-like the shadows חע כל כך נכון מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? within temptation-in perfect harmony
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the cardigans-don't blame your daughter-שיר יפה אבל עצוב
ובהלוויה שלי? after forever-follow the cry קריפי
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? bloodhound gang-bad touch
איך יהיה לי היום? led zeppelin-rock and roll או יאא בייבי
למה אני כאן? red hot chili peppers-under the bridge בתור מה אנשים יזכרו אותי? guns 'n' roses-don't cry איזה שיר יתקע לי בראש מחר? blind guardian-i'm alive-חחח הוא לא יתקע אם אני בקושי מכירה אותו חח איך תהיה השנה הזו? הדש נחש-הנה אני בא(שוב הדג נחש חחח??טוב אני חייבת לעשות שוב)

danduuu

New member
טוב אני עושה שוב חחח משעמם לי

איך העולם רואה אותי? cave in-droned האם יהיו לי חיים מאושרים? kamelot-lost and damned-חחחח נו בטח..זה מאוד מעודד חח מה אנשים באמת חושבים עליי? guns'n'roses-civil war האם אנשים חושקים בי בסתר? 30 seconds to mars-edge of the earth איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? aslee simpson-L.O.V.E מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? the subways-rock&roll queen-חעחע טוב אני הולכת להיות מלכת רוק
האם יהיו לי ילדים? the 69 eyes-crashing high עצה טובה בשבילי: garbage-push it מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? evanecsense-going under מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? alice in chains-angry chair איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? oasis-all around the world ובהלוויה שלי? winger-spell i'm under איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? box car racers-i feel so איך יהיה לי היום? himsa-valdimir למה אני כאן? smile empty soul-to the ground בתור מה אנשים יזכרו אותי? hole-celebrity skin איזה שיר יתקע לי בראש מחר? sentenced-blood and tears איך תהיה השנה הזו? oasis-sunday morning call טוב הפעם לא יצא לי כמעט בכלל נורמלי אבל נו טוב חח

Hand Of Blood

New member
../images/Emo115.gifאני אעשה לפי האמפי כי

אין לי שירים במחשב
איך העולם רואה אותי? Aerosmith-dont want to miss a thing האם יהיו לי חיים מאושרים? אביב גפן-אלפי אנשים מה אנשים באמת חושבים עליי? not like the other girls- the rasmus האם אנשים חושקים בי בסתר? on my own-the used
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? bloodwork-resident evil מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? wating my time-the fallout האם יהיו לי ילדים? glow-steven wilson & aviv gefen עצה טובה בשבילי: all these things i hate- bullet... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? gone so young מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? letters to you-finch איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? amatyst-fightstar ובהלוויה שלי? bittersweet
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? hit the floor-bullet.. איך יהיה לי היום? tears don't fall-bullet למה אני כאן? my life-12 stones בתור מה אנשים יזכרו אותי? just feel better-santana & tyler איזה שיר יתקע לי בראש מחר? the only difference...-panic at the disco איך תהיה השנה הזו? time to dance-panic at the disco

MyMystery

New member
פעם שלישית :} ../images/Emo203.gif

איך העולם רואה אותי? All My Problems [smile empty soul]
האם יהיו לי חיים מאושרים? Sad Story [Plain White T's]
מה אנשים באמת חושבים עליי? Sway [Lostprophets]
האם אנשים חושקים בי בסתר? I Liked You Better Before You Were Naked On the Internet [FFTL] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כה בטח.
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Alice In Chains - Chemical Addiction
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Falling [lacuna coil]
האם יהיו לי ילדים? See And Believe [SEVENDUST]
עצה טובה בשבילי: Fucking Determined [Mudvayne]
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Kids In The Way - These Are The Days
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Am I Wrong [brend new]
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Living Without You [socialburn] אההם! מה?
ובהלוויה שלי? זונה בת זונה [מישהו מכיר? XDDDDDDDD]
אהההם!!!!!!!!!
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Cinderella Story [Plain White T's]
איך יהיה לי היום? Soil - Breaking Me Down
למה אני כאן? Walla Walla [The Offspring]
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Downfall [Brides of Destruction] מישהו מכיר?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bright Side [smile empty soul]
איך תהיה השנה הזו? Should Have Known [Bleed the Dream]

חצילע

New member
ממממ.

איך העולם רואה אותי?Blue and yellow-The used. האם יהיו לי חיים מאושרים?Thank you for the venom-MCR. מה אנשים באמת חושבים עליי?But it's better if you do-Panic! at the disco. האם אנשים חושקים בי בסתר?The juliana theory-What if I איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?I write since not tragedies-Pani! at the disco. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Eric klapton-tears in heaven. האם יהיו לי ילדים?Metalica-Nothing else matters. עצה טובה בשבילי:Angie-rolling stones מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Hey you-Pink ployd מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?האם להיות בך מאוהב-אביב גפן.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Dont look back in anger-oasis ובהלוויה שלי?Here without you-3doors down איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Metallica-until it sleeps איך יהיה לי היום? since you been gone-Kelly clarkson למה אני כאן?Stop crying your heart out-oasis בתור מה אנשים יזכרו אותי?Stan-נו,השיר הזה עם אמינם ודידו. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מה שקרה-אפרת גוש. איך תהיה השנה הזו?Hello darkness my old friend פפששש. איזה שנה טובה. ):

למעלה