"משחק"

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
"משחק"

שמסתובב בהרבה מהפורומים: שכל אחד יספר על עצמו 10 עובדות שעד עכשיו לא ידענו. מי מתחיל?

Sefy

New member
10 עובדות אה ? ../images/Emo8.gif

- אני גבר (לפי ממצאים ארכיאולוגים אחרונים
) - יש לי שיער שחור וגם הרבה לבן - אני שעיר (לא שטיח!) - אני נחמד (לא לכולם) - אוהב לעזור - אני לא שרירי - אני לא גאון הדור - יש לי בלוג (הי, זו עובדה
) - אין לי חיים
- אני משועמם!!!!

שלישית!

סתם עובדות?
1. הסתפרתי יום חמישי. 2. מערכות היחסים שהיו מחולקות ל-2 סוגי אנשים - פסיכופתים/רכרוכיים. 3. יש לי נעלי בית של פו הדוב. 4. אני מעשנת מרלבורו לייט. 5. אתמול הפסדתי זיון בשביל שטויות. 6. גם לי יש בלוג [
לספי] 7. אני מפתחת סנטימנטים למצתים. 8. אני באה משרשרת של חב"דניקים [אין לי כבר מה לרשות!] 9. פעם כמעט עפתי מאופנוע באמצע כביש מהיר. 10. אני קצת משוגעת לפעמים. ומה איתך, גברת?!?!?

Sefy

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif

[ספי באבל על השיער שמת לו
]

LCA

New member
מה איתי?

1.אני לא מעשנת. 2.כשהייתי קטנה אספתי מחקים.. היה לי אוסף ענק של מחקים בכל הגדלים והצורות. 3.יש לי פיצול אישיות... אני רבה עם עצמי
4.אני שומעת בלופים שירים אהובים בלי הפסקה. 5.אני ישנה כשהחתולה שלי על הראש שלי. 6.אני אוהבת לצחוק אבל מילה אחת לא במקום תגרום לי לבכות. 7.קשה לי לסלוח למי שפגע בי, גם אם זה בטעות ובלי כוונה. 8.אני אוהבת לעזור לזולת... 9.אני אוהבת להקשיב לייעץ. 10.אוהבת שאלונים

LCA

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כשהיא ישנה לי על הראש באמת עובר עליי לילה פרוע... אני רבה איתה על הכרית!!

Sefy

New member
רק כדי שנדע, שתיכן שולפות ציפורנים?

או שעם החתולה יש לי יותר סיכוי לשרוד

LCA

New member
../images/Emo6.gif

היא זאת ששולפת ציפורניים... אני סה"כ צועקת עליה שתרד לי מהכרית... היא מסתכלת עליי, מפהקת וחוזרת לישון
אני מתה על ה
שלי!!

ז י ג ז ג

New member
10 עובדות עליי...

1. כשמשעמם לי, אני כותב שירים 2. חשבתי להעלות אותם על בלוג, אבל לא הבנתי איך פותחים
3. בגיל שנתיים התעוורתי בעין ימין אחרי ששפכתי לי בקבוק שלם של בושם אל תוך העין
חזרתי לראות רק אחרי חודשיים, ואחרי 2 ניתוחים 4. כשראיתי את התמונה בכרטיס של LCA צחקתי איזה 5 דקות!
5. יש לי אוסף של טלכרטים מכל רחבי העולם (כמה אלפים טובים) 6. אתמול הלך לי פקום ראש באוטו
(למישהו יש 1000 שקל להלוות לי?) 7. לא זיינתי כבר 3 שבועות (סקארלט.. המצב שלך טוב!
) 8. יש לי יותר חברות מחברים! 9. לאחרונה התחלתי להקריח!
(אבל אני מטפל בזה.. חוץ מזה, זה מתאים לי!
) 10. אני מכור כבר 4 שנים לחרא הזה שנקרא "אינטרנט"

Vdrums

New member
10. אני אוהב סרטים מצויירים

9. אני מת על מסאג'ים 8. אני עקשן 7. אני אוהב להתווכח 6. אני תמיד טועם אוכל לפני שאני מעביר עליו ביקורת 5. לא למדתי לנגן אף פעם 4. לא עישנתי אף פעם 3. אני לא אוהב בירה ויין 2. מוזיקה זה אוויר 1. התופים מרגיעים אותי

Sefy

New member
משביתת שמחה! אין בעיה!

את תעשי לי, אני צריך אחד דחוף

Lesbia

New member
טוף

1. יש לי 2 ניקים בתפוז השני מוכר יותר אבל אני ישמור אותו כרגע לעצמי. 2. גם במועדון של הומואים מתחילים איתי גברים. 3. אני דו מינית. 4. אני מתה על בן הזוג שלי. 5. אני מתה על מסיבות. 6. עוד שלוש שנים אני אסיים את הדוקטורט שלי בגיל 23 כמובן. 7. אני עוד מעט בת 20. 8. המקצוע שלי הוא לפתור בעיות של אחרים. 9. אני אוהבת צבע שחור. 10.גברים במדים עושים לי את זה

למעלה