"משחק"

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

ז י ג ז ג

New member
חחחח שלי 124 ../images/Emo13.gif

עניתי על 63

Vdrums

New member
אפשר לחושב עלק IQ...

איזה בולשיט. לא חשבתי שהערוץ הזה ירד יותר נמוך מדודו טופז...

חיבוקון

New member
8 ס"מ עקבים? אין לך פחד גבהים? :)

אם אני הייתי שותף בחבחרת אופנה גם אני הייתי וורקהוליק, נשמע מאוד אבל מאוד מעניין

חיבוקון

New member
רגע? זה משחק מקדים?

1. צנחתי פעמיים על הראש 2. היה לי רומן עם שחקנית אופרות סבון 3. כמה שאני רץ מהר הפנטזיות שלי משיגות אותי 4. מת על שיער שחור , ארוך וחלק 5. חולה על המשחק המקדים 6. יודע שנשיקה זה הדבר הכי סקסי עליי אדמות 7. 90 ק"מ ב 16 שעות, מסע כומתה, יודע שהכל קטן עליי בחיים האלה 8. יודע שהחיים הם אוסף של רגעים יפים, אוסף כמה שיותר כאלה 9. אני מת עליי 10. יודע שאושר זה הדבר הכי חשוב בחיים

דוVשה

New member
יא גם אני גם אני!

1 - מי שנוגע לי בשיער, מת. 2 - יש לי 5 קעקועים. 3 - הסטייה שלי זה קילופי עור [חולה חולה חולה על זה] 4 - אוהבת ירוק על כל צורותיו [הכוונה לטבע] 5 - גרתי 4 שנים באיטליה 6 - חולה על חתולים 7 - כנ"ל לגבי סרטי אימה 8 - גידלתי ג'וק ועכביש [עד שרצחו אותם בדם קר] 9 - השיער שלי עבר כמעט את כל הצבעים האפשריים 10 - וניצלתי בנס [אני עדיין לא בשוק כל פעם שאני נזכרת] מלהיות מרוחה על הכביש.

היי! אמרנו עובדות שלא ידענו.

קילופי העור שלך זכורים לי מהתקופה שחזרתי כולי שזופה. ג'וק ועכביש
עכשיו אני מבינה למה נמנעתי מלהגיע אלייך. יא דוחה! וזהו.

אתה רציני?! ../images/Emo12.gif

אתה באמת מצפה, שאני אספר דברים שאף-אחד אחר לא יודע עליי? אם אף-אחד אחר לא יודע את הדברים האלה עליי, אין סיכוי שהם יצאו ממני החוצה. מצטערת, אבל לא יכולה לקחת חלק במשחק.

צלמוות

New member
עניתי על הסקר של ה-100 שאלות

אז הסקר הזה קטן עליי אבל נו טוב... 1.קוראים לי דודו. 2.אני לא מבין כלום במחשבים. 3. אני תקליטן באירועים. 4.אני שונא את העיר שלי (אשקלון עיר הפשע והרשע) 5.כלי נשק עתיקים זו האהבה של החיים שלי ולאחרונה גם התחלתי אוסף שלהם אם כי הוא די קטן
. 6.בגיל 16 וחצי היה לי רומן עם סטודנטית בת22. 7.אני מכור לדפדפים (נקרא גם "אובלטים") 8.אני 100 אחוז חילוני אבל לומד בישיבה. 9.אחותי מנהלת פורום כאן בתפוז. 10.יש לי הרגשה רעה שאני אמות בצבא
ובנימה אופטימית זו אני מסיים...

LCA

New member
לא אהבתי

את מס' 10!!! במיוחד לא במציאות שאנחנו חיים בה!!
תן כיף... "תאומים שולטים!!!"

למעלה