"משחק"

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך
הדברים שלא ידעתם עליי ...

אחח איזה הפסד
* היום התפטרתי מהעבודה שלי בלת ברירה. * אני חולהההההההההההה על בעלי חיים , כל כלב או חתול שאני רואה ברחוב אני רצה למזמז אותו כמו ילדה בת 4.
* החלום שלי לבקר בניו יורק. * אני מכורה לבורקסים עם גבינה
* אני מעריצה מושבעת של סרטי אימה . * מאז ומתמיד אני מפחדת מהחושך ( במיוחד אחרי סרטי אימה כשאני מפחדת לגשת אפילו לשירותים שבבית שלי).
* כשהייתי בת שבוע ימים , אושפזתי בטיפול נמרץ עם דלקת ריאות במצב אנוש. * כשהייתי נערה ( בסביבות 12-13) אני וחברותיי היינו גונבות בשמים, ואיפור שהיו מגיעים לסכומים ענקים מהסופר פארם( מאיפה היה לי את האומץ אלוהים יודע) רומניה מה הפלא! * כשמשהו באמת מצחיק אותי אני צוחקת מכל הלב עד כדי כך שיוצאות לי הכליות.
* המקום מפלט האהוב עליי בסופי שבוע זה מועדונים ( במיוחד למוזיקה שחורה).

LCA

New member
לא עישנתי,

לא ניסיתי לעשן! אפילו לא הנחתי סיגריה על שפתיי!

keren1980

New member
10 עובדות עליי....

אני חולת קניות מעשנת סמים לא יוצאת בלי איפור קשה לי להתאהב היה לי 8 סוגי צבעים בשיער בצבא הייתי משקית שש בש חולה על "נעים בגב" יש לי 2 קעקועים בגיל 16 התחלתי לנהוג ומנה שוורמה פרגיות יכולה לעשות לי את היום!

keren1980

New member
ספי אני לא בקצב שלך בכלל...

היינו אמורים להינשא? סליחה, אבל אני לא קיבלתי שום טבעת זהב לבן משובצת בחמישה יהלומים (קראט כל אחד)... על איזה חתונה אתה מדבר

leper

New member
תשובות

1. פיתחתי תיאוריה של חישוב מעבר בזמן 2. אני שונא להתנצל 3. ספרי מדע בדיוני תמיד מתקבלים בברכה 4. הכתיבה שלי היא בריחה לעולם לא מציאותי 5. יש לי פנטזיה ללמוד לבנות חרבות ביפן 6. אני מנסה כבר חצי שנה להוציא רשיון על אופנוע 7. אנשים מצחיקים אותי בשטוית שלהם 8. אני נהנה להציק לנותני שירות טלפוני במיוחד לאור העובדה שאני אחד מבינהם 9. את הבתולים איבדתי בגיל 19, מתוך אידיולוגיה (כמה מטומטם הייתי יכול להיות???) 10. אני מכריח חברים שלי לזרוק בדלי סיגריות לפח. ועוד אומרים שאני עוף מוזר... מה שמזכיר לי 11. יש לי נוצות על הזנב.

שושה 23

New member
עשר אצבעות לי יש

יש לי שיער שחור חלק וארוך אני חולה על הכלבה שלי הכי בעולם אני אוהבת ללבוש ג'ינסים אני שונאת שמציקים לי אני מזל דגים אני אוהבת לטייל אני צרפתייה אני חולה על החברים שלי בקיץ העיניים שלי ירוקות והכי בעולם אני אוהבת שוקלד

ז י ג ז ג

New member
../images/Emo12.gif שמעי קטע....

גם אני צרפתי! ובמקרה אני גם אוהב שוקולד וגם מזל דגים אבל זה פחות חושב

Sefy

New member
מממ.. שיער ארוך חלק יאממי ../images/Emo99.gif

לא מניח שאת אוהבת שיסרקו אותו כל הזמן אה ? כי אני מתנדב!

LCA

New member
אוהב שיער ארוך, אה?

אתה מוזמן לסרק את שלי אבל בלי למשוך בקשרים

Savage Garden

New member
עשר עובדות חדשות..../images/Emo103.gif

1. יש לי חגורה שחורה בג'ודו 2. אני דוברת 4 שפות 3. אני בלונדינית לא אורגינאלית.. 4.אני וורקוהולית אמיתית 5.אני שותפה בחברת אופנה גדולה 6.פריקית של מוזיקת ה 80's 7.לא הולכת על עקבים פחות מ 8 ס"מ 8.אני משובניקית במקור 9.המשקה האהוב עליי -בקראדי-קולה 10. האייקיו שלי מאתמול בערב ..123

למעלה