כי שזה נהיה חפרני זה כבר נהיה מעיק.
B broken heart1 New member 17/2/06 #17 קבלי את קיילנית../images/Emo99.gif אני רוצה של מישל אחרי התוכנית. ( מעניין אותי לדעת איך היא ניראית..)
קבלי את קיילנית../images/Emo99.gif אני רוצה של מישל אחרי התוכנית. ( מעניין אותי לדעת איך היא ניראית..)
A Amy The Devils Fairy New member 18/2/06 #21 הנה תמונה של רבקה עם החיבור בשיער בפרק של ההלבשה תחתונה - הפרק האחרון שלה. שתהיה תמונה טובה! ואם לא, אז תמונה שלה לבד אחרי התוכנית
הנה תמונה של רבקה עם החיבור בשיער בפרק של ההלבשה תחתונה - הפרק האחרון שלה. שתהיה תמונה טובה! ואם לא, אז תמונה שלה לבד אחרי התוכנית
J JULI4561 New member 18/2/06 #23 הנה ../images/Emo26.gif אני רוצה של שאנון אחרי התוכנית ואם לא של שאנון אז של אן!
B Beautiful SouI New member 18/2/06 #24 פה../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif אני רוצה תמונה של ניקול,בזה של הפנים,בלי כלום ובלי איפור! מישהו מבין אותי?
פה../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif אני רוצה תמונה של ניקול,בזה של הפנים,בלי כלום ובלי איפור! מישהו מבין אותי?
B broken heart1 New member 18/2/06 #25 הינא../images/Emo5.gif הזאת עם האוזני אלף. אני רוצה של קריסטינה מהעונה הנוכחית אחרי התוכנית.
B broken heart1 New member 18/2/06 #32 קבלי את בריטני../images/Emo26.gif אני רוצה של רבקה ( אבל תץמונה אחרת לא את הזאת ששמו פה עם קיילן) אחרי התוכנית.
קבלי את בריטני../images/Emo26.gif אני רוצה של רבקה ( אבל תץמונה אחרת לא את הזאת ששמו פה עם קיילן) אחרי התוכנית.
B Beautiful SouI New member 18/2/06 #27 זאת ניקול^^../images/Emo35.gif../images/Emo223.gif וואי פאק, יש לה מחלה או משהו
A Amy The Devils Fairy New member 18/2/06 #34 לאלאלאלא><"../images/Emo46.gif התכוונתי לא לפוטושוט, התכוונתי לתמונה מהפרק