כמו זאת? אפשר עוד בריטני אחרי התוכנית?
ב ביגלי ביגלי בם New member 18/2/06 #43 בבקשה תמונה מגניבה והכי מתאימה לה בעולם ממ אני רוצה תמונה של טיירה שהיא לא תמונת דוגמנות (פפראצ'י, תמונה מהבית, תמונה שלה כילדה, וואטאבר...)
בבקשה תמונה מגניבה והכי מתאימה לה בעולם ממ אני רוצה תמונה של טיירה שהיא לא תמונת דוגמנות (פפראצ'י, תמונה מהבית, תמונה שלה כילדה, וואטאבר...)
א אוריאן אהרון11 New member 18/2/06 #44 הינה טייה בנקס באיזו תכנית... אני רוצה תמונה של מישל מהעונה הנוכחית בדיגמון, ולא איזה פפרצ'י או איזה שטיח אדום....!
הינה טייה בנקס באיזו תכנית... אני רוצה תמונה של מישל מהעונה הנוכחית בדיגמון, ולא איזה פפרצ'י או איזה שטיח אדום....!
ב ביגלי ביגלי בם New member 18/2/06 #46 נגיד, כזה סוג של תמונה ../images/Emo26.gif תמונה שהיא לא בעדשה מקצועית, על ידי צלם מקצועי. עכשיו תורכם למצוא לי עוד אחת כזאת
נגיד, כזה סוג של תמונה ../images/Emo26.gif תמונה שהיא לא בעדשה מקצועית, על ידי צלם מקצועי. עכשיו תורכם למצוא לי עוד אחת כזאת
ב ביגלי ביגלי בם New member 18/2/06 #49 שלחתי את זה דקה אחרייך ../images/Emo12.gif לא ראיתי עדיין את מה ששמת.
א אוריאן אהרון11 New member 18/2/06 #51 לא נורא... אני עדיין מבקש תמונה מקצועית של מישל אחרי טופ מודל! חחח
B broken heart1 New member 18/2/06 #48 קבלי את בריטני../images/Emo26.gif אני רוצה של ג'ניס אבל לא מהתמונות שבגלריה.
ב ביגלי ביגלי בם New member 18/2/06 #50 איזה מפחיד היא נראית פה ../images/Emo67.gif אממ לא עברתי על הגלריה אבל אני מניחה שאין את זאת תמונה שלה משנת טרפופו, הרבה לפני הניתוחים.
איזה מפחיד היא נראית פה ../images/Emo67.gif אממ לא עברתי על הגלריה אבל אני מניחה שאין את זאת תמונה שלה משנת טרפופו, הרבה לפני הניתוחים.
ב ביגלי ביגלי בם New member 18/2/06 #52 אה והבקשה ../images/Emo9.gif אני מעבירה את הבקשה של אוריאן לפה - תמונת דוגמנות של מישל (לא על השטיח האדום, דוגמנות) מאחרי התכנית.
אה והבקשה ../images/Emo9.gif אני מעבירה את הבקשה של אוריאן לפה - תמונת דוגמנות של מישל (לא על השטיח האדום, דוגמנות) מאחרי התכנית.
F Fergie7 New member 19/2/06 #54 מממ לא בטוחה. לא בטוחה שזאת מישל. בכל מקרה, תמונת דוגמנות של בריטני אחרי התוכנית? חוץ ממה שכבר שמו?
א אוריאן אהרון11 New member 19/2/06 #58 לא נורא גם זה משהו מישל מיוחדת !!! נדירה... קשה למצוא .... -עזבו אני סתם מפגר...
ב ביגלי ביגלי בם New member 20/2/06 #59 בבקשה ../images/Emo26.gif מממ ואני רוצה... תמונה של כריסטינה שהיא לא מתוך התכנית - כל תמונה: דוגמנות, עם חברים, לפני התכנית, אחרי התכנית, כל דבר שיהיה שהוא לא תמונת דוגמנות מהתכנית וגם לא תמונה מהפרקים. תודה
בבקשה ../images/Emo26.gif מממ ואני רוצה... תמונה של כריסטינה שהיא לא מתוך התכנית - כל תמונה: דוגמנות, עם חברים, לפני התכנית, אחרי התכנית, כל דבר שיהיה שהוא לא תמונת דוגמנות מהתכנית וגם לא תמונה מהפרקים. תודה
B broken heart1 New member 20/2/06 #60 בבקשה../images/Emo26.gif מדהימה.. אני רוצה של רבקה.. תמונה אחרי התוכנית בפעם האלףף. לא את הזאת ששמו פה עם קיילן.
בבקשה../images/Emo26.gif מדהימה.. אני רוצה של רבקה.. תמונה אחרי התוכנית בפעם האלףף. לא את הזאת ששמו פה עם קיילן.
A Amy The Devils Fairy New member 20/2/06 #61 ../images/Emo45.gifכנ"ל../images/Emo46.gif אנשים, שימו תמונות של רבקה, פאקינג קרייסט!!