משחררת קצת קיטור

לימיצ

New member
לגבי קידום חנויות ישראליות בדף הראשי..אפרופו

אני ספרתי ככה על רגל אחת את כל ההודעות שהיו לנו במהלך נובמבר לגבי דפים ראשיים. זה קל עכשיו כי אם מצרפים תמונה אז למעלה בפורום יש קישור ל"קבצים" ושם ההודעות האלה מרוכזות. בכל אופן, לא ספרתי כמה חנויות של ישראלים היו שם בתוך ה20 האלה, אבל אם נלך על ממוצע די הגיוני של 3 חנויות בכל אוצר, אז זה 60 חנויות ישראליות בחודש (וזה בלי לדבר על כמות הדפים הראשונים באוצרות). אני מוכנה להתערב שאין אף מדינה בעולם שיש לה יחס כזה מועט של חנויות באטסי עם כזו נציגות של חנויות בדף הראשי בחודש. אם למישהו בא לספור ולהוכיח אותי על טעותי, הוא מוזמן, אבל בהנחה שיש לנו כקהילה נגיד 300-500 חנויות (ואולי אפילו הגזמתי?), מתוך מאות אלפי חנויות זה הישג אדיר. אז אפליה או לא, תראי, יש כאן אפליה מתקנת (לפחות סוג של..). אני רוצה לשמוע חנויות מערב הסעודית/צרפת/(כל מדינה פרט לארה"ב, קנדה אוסטרליה ואנגליה) שיכולות להתגאות בכזה הישג.

efratjewelry

New member
בפועל יש הרבה יותר כי לא תמיד מישהו רואה

ומעלה לפורום את מי שבדף הראשי וגם לא תמיד מעלים קישור

RolyzCreations

New member
זה בדיוק מחזק את הטענה של שרה

שמספר מצומצם של חנויות מקודמות. אותן חנויות.

אלונה114

New member
אני לא יודעת למי את מתכוונת אבל...

אני חושבת שהבנות שמקבלות חשיפה עובדות מאד מאד קשה בשבילה!! וזה אומר- להשתתף בטימים שונים (כשבטימים טובים, שעושים את העבודה ,הדרישות תובעניות וגוזלות זמן!) - לבנות הרבה אוצרות!! - ולא להפסיק לשפר תמונות!!! לא יעזור כלום...אם אין תמונות טובות, לא תיחשפי!! לא תגיעי לFP !! ותמכרי פחות!!! חוץ מכמה יוצאים מהכלל ,...אולי (לא בטוחה שיש כאלה!) (כמובן אני מתכוונת גם לבנים) בהצלחה לכוווולם!!!

riorita

New member
האמינו לי אני עובדת קשה. בהרבה טימים

אבל התוצאה - קרכצן!!

לימיצ

New member
אלתגידי את זה. קיויתי שאולי משם באה הישועה../images/Emo13.gif

אני מניחה שזה ה-תמהיל הנכון ב-זמן הנכון וגם מזל לא מזיק בכל. ותמונות טובות.ועיתוי...

זה משהו אחר לגמרי... יש פה

בנות שעושות אוצרות בטירוף ומגיעות בצדק לFP, אבל גם החניות האלו מפסידות הרבה הרבה חשיפה ולקוחות אם אטסי באופן גורף מנווטות לקוחות לקנות מקומי שהם מפרסמים ניוזלטר ודומיהם אנחנו כנראה לא נופיע שם וגם בדף הראשי בחניות מוצעות , שזו חשיפה ענקית, לא נופיע... גם החניות הכי מצליחות מפסידות מזה וזה בדיוק למה זה לא פייר שהם מתערבים כי מי שעובד קשה מגיע לו לקצור את פרי עבודתו בלי שיערימו עליו מכשולים.

לימיצ

New member
את מחפשת צדק בעסקים.. זה לא עובד ככה לצערנו

מה שעובד זה עלות מו תועלת. גם לי, גם לך, וגם לאטסי. לזה תורמים שיווק נכון (ומי יודע מה נכון??), מוצרים טובים, מחירים טובים- תמהיל של כל אלה ויחד עם מזל זה יכול להיות מצוין. אטסי הוא עסק ואת עסק וכל אחד ואחת כאן סוג של עסק. המשמעות היא תחרות, כמו בכל מקום, והתמודדות איתה בכל דרך יצרתית שאת יכולה לחשוב עליה. עסקית, לא רגשית, של כן פייר לא פייר. יש מי שבוחר באוצרות, יש מי בחור בפייסבוק , בטוויטר, במיילים, בבלוג, במוצרים זולים כדי לשבור שוק, כל אחד מנהל את העסק שלו כראות עיניו, וכך גם "אטסי" עם כל זה שזה אתר שהחנות שלנו יושבת שם. אני בטוחה שאטסי יודעים שיש סיכוי שאת או אני נחליט שדרך העבודה שלהם לא מתאימה לנו ונלך למקום אחר. וזה בסדר. מה שהראיתי כאן בסטטיסטיקה הזאת היא ממש לא משהו אחר, היא מראה לך שלמרות הטענה שיש קידום של ..מקומיים, נקרא להם כך, גם חנויות בינלאומיות מקודמות מאד, ואנחנו מובילים שם כקהילה. יש כאן רמות שונות של "אפליה"- למה ישראלים ולא צ'רקסים? למה יוקו ולא אני? ולמה ולמה? אני רוצה לספר לך שממרום הכמעט 3 שנים שלי מול הדפים הראשיים של אטסי ויוצרים ישראלים בכלל המצב ממש לא סטטי. יש יוצרים חדשים בדפים הראשיים, גם מקרב הקהילה שלנו, ולבוא ולהגיד שיש להם עדיפות על אחרים, זה סבבה, אבל אולי במקום זה תשאלי איך הם הגיעו לשם? ולמה הם עדיין מוצגים שם? הדרך הכי קלה לענות על זה היא להפיל את זה על אטסי, אבל למה? יש לך מושג איך החנויות האלה הגיעו לשם? היתי משקיעה את הבאסה בלנסות להבין איך ג-ם להגיע לזה ולא להגיד "אכלו לי שתו לי". לי כי זה לא מבאס אלא כי מזה קשה צמוח.. ומה לגבי חנויות חדשות שהופיעו בכל השנים האלה? הם לא היו בדף הראשי קודם ופתאום הם כן. אין ברירה אבל את צריכה לפצח לבד את מה שעובד בשבילך ולהמשיך לנסות עד שזה יקרה. בניית האוצרות היא עזר מעולה שהוכיח את עצמו מצון לאורך זמן, אבל לחשוב שזה בא רק מבניית אוצרות, אפילו אני לא נאיבית עד כדי כך
. זה יכול לעזור, לגמרי, כי זו חשיפה, אבל יש עוד עשרות דרכים לחשיפה. ומשהו אחרון שחשבתי, ככה, אם את מתעקשת להיות "מקומית" ולהיות חלק מהקד"מ הזה שכ"כ מרגיז אותך שאת לא חלק ממנו- תשני את המיקום הגאוגרפי שלך לארה"ב, אינשאללה תופיעי בקד"מים האלה שהם, ונראה איך תתמודדי עם הזמנה מהיום למחרתיים. (אני לא מנסה לעקוץ חו"ח אלא להראות שאת יכולה להיכנס קבוצה הזאת, and then what?.... פפ..יצא לי ארוך.

למיצ

אני מאד מעריכה מה שכתבת, אבל נראה שלא הבנת אותי... אני לא מתלוננת על החנות שלי ואין פה שום אכלו לי שתו לי. לגבי הצורך לקדם חנות באופן עצמאי בבדאי שאת צודקת וגם על זה לא אמרתי דבר. לגבי האוצרות רק חיזקתי את דבריה של רולי שזאת לא הייתה הכוונה בדבריה של שרה כי הייתה פה אי הבנה לגבי למה היא התכוונה בלקדם חנויות קבועות. אני כרגע לא מכינה אוצרות בכלל, לא הרגשתי שזה קידם אותי. הדבר היחיד שרציתי להגיד הוא כן , אני כן מחפשת צדק בעסקים! אני עושה עסקים בצורה ישרה וכן רוצה שינהגו בי ביושרה. העיניין הוא שאני לא חושבת שאטסי עושים את זה בכוונה אלא שהם לא מבינים לעומק את המשמעות של זה. ראינו פה בכמה מקרים שהם עשו החלטות מוטעות, לשימחתי האמריקאים לא סובלניים כמונו ומעמידים אותם על טעותם והם בהחלט חזרו בהם בכמה החלטות. אנחנו באים ממנטליות שונה
... בכל אופן, זה כבר לא משנה, היום יום חדש ושיהייה ממש ממש טוב לכווווולם

לימיצ

New member
../images/Emo13.gif הבנתי אותך. אבל אין צדק בעסקים../images/Emo13.gif

(לא דיברתי על הגינות, כן? או ע עסק שמתנהל בו משהו "מסריח".) דיברתי על עסק שפועל מתוך רגש לעומת עסק שעובד ..עסקית. (ושלא תחשבי שאני שייכת לאסכולה אחת יותר מהשניה (לצערי)). דיברתי על ניהול עסק שמטרתו רווח ולא הפסד. ולדעתי דווקא הדוגמא שנתת כאן של האקט השיוקי הספציפי - הם עושים משהו מצוין (מבחינת אטסי, לאו דווקא מבחינת הלקוחות הבינלאומיים שלהם, קרי גם אנחנו). רב המוכרים לוקלית נמצאים באזור קנדה וארה"ב ואטסי מתייחסים גם אליהם. אותי ביאסה יותר התחרות עם נאסא הסגורה בפנינו, למשל. אבל אוביקטיבית מבחינת חוקי הפרסים של התחרויות האלה זה בלתי אפשרי.

riorita

New member
לימיצ, משום מה נדמה לי שאלו בד"כ אותן החנויות

כמובן שאולי אני טועה. אני לא הייתי בדף הראשי ממש מזמן!

P E T E K

New member
רולי- אני זוכרת שדווקא הופעת בראשי השבוע ../images/Emo13.gif

הכל ברוח טובה כמובן :) להיות בראשי זה בהחלט כמו שנאמר כאן מצריך עבודה קשה, ועשיית אוצרות זה שם המשחק. אני מודה על עצמי שאני עושה המון אוצרות, חברה בטים שכולל אותי בחזרה באוצרות ובינתיים זה מה שעוזר לי בחשיפה. אולי אחרי שנה כבר אתעייף מזה אבל כל עוד זה נעשה גם כי אני נהנית, אני מוצאת בזה רק יתרונות. בנות ובנים, אל ייאוש ונסו להינות מהיצירה, זה נראה לי הכי חשוב.

RolyzCreations

New member
שוב אני לא התכוונתי להופעה בראשי

עם אוצר שהגיע לראשי, אלא לקידום שהוא בבחירת האדימינים בלבד (כמו ניוזלטרים וסטורק)

P E T E K

New member
אולי כי אלה אותם אדמינים שבחרו את האוצרות

לראשי ויש להם דרך קלה לבחור משם גם למאמרים ולניוזלטרים. אין לדעת...

למעלה