משחררת קצת קיטור

Lir20031

New member
נכון שיש חנויות, כולל שלי, שנמצאות בראשי

יותר מאחרות. מי שבונה אוצרות , מחזירים לו ושמים אותו באוצרות. ועל פי מה שאני רואה בחיפוש באוצרות אטסי, בנית שני אוצרות עד עכשיו. לונקוש בנתה 15 אוצרות מתחילת נובמבר- בעשרה ימים. רפיה בנתה 10 בשבוע האחרון אונור בנתה 20 !! אוצרות מתחילת נובמבר אני לא בניתי כל כך הרבה, אבל גם 15 ב5 שבועות זה מכובד, כל שלושה ימים אוצר זה לא מעט. כשמישהו בונה אצר שמכיל 12 סלוטים שיכולים להגיע לראשי , זה ששמו אותו, נוטה לרצות להחזיר טובה ולא לשים חנויות שאינן פעילות באוצרות, פשוט כי הוא "חייב טובה" וגם רוצה להביא אחרים לראשי. אז אני מבינה את ההתמרמרות, אבל במקום להתמרמר אפשר לפעול, לבנות אוצרות , וזה בחינם. כל מי שחושב שחנויות שמצליחות , זה בא להן בקלות, טועה.
 

RolyzCreations

New member
אני חושבת שהכוונה לבחירה של האדמינים

בניוזלטרים, סטורק וכו. לפחות לזה אני התייחסתי. ברור שמי שעושה יותר אוצרות יש לו יותר סיכוי שאוצר שלו יגיע לראשי וסיכוי להיכלל יותר באוצרות של אחרים ולהגיע לראשי. הבעיה היא עם המקומות שהם אך ורק בחירת האדמינים.
 

glassarah

New member
וואו, רגע.

קודם כל, אני ממש לא באה "להאשים" אף אחד פה בשום דבר ואין צורך להתגונן. כן יש לי טינה כלפי אטסי על כך שיש חנויות שהן "מיוחסות". פעם חשבתי שזה שטויות, אבל אחרי שאני עוקבת הרבה זמן, אין לי ספק שיש חנויות שמועדפות על האדמינים. אני באמת לא יודעת מה הסיבה לכך ואני יכולה רק להעלות ניחושים, אבל די ברור לכל העולם שזה לא סתם צירוף מקרים. אם חייבות להיות חנויות מיוחסות אני באמת שמחה שחלק מהן ישראליות, זה נהדר. אבל זה לא משנה את דעתי שעצם זה שיש חנויות מיוחסות זה לא בסדר ושלכולם מגיעה הזדמנות שווה. ההנחה שמי שעושה המון אוצרות יקודם ע"י אטסי היא בפירוש לא נכונה. יש מהחנויות ה"מיוחסות" שבקושי בונות אוצרות אם בכלל, ויש אנשים שבונים אוצרות כל יום במשך חודשים ולא זוכים לשום קידום. (גם ההנחה שמוכרים ששמו אותם באוצרות נוטים לרצות להחזיר טובה היא לא נכונה בכלל, אבל זה כבר עניין אחר.) הרמיזה שהמוכרים שאינם זוכים לקידום ע"י אטסי לא עובדים מספיק קשה היא לא במקום לדעתי. ולרגע לא דיברתי על חנויות ש"מצליחות". שוב, דיברתי על חנויות שמקודמות ע"י אטסי. לפעמים יש לזה קשר ישיר להצלחה (=מכירות), ולפעמים בכלל לא.
 

Lir20031

New member
אני לא מתגוננת, אני מראה צד נוסף

ולא רמזתי שום דבר, אמרתי מפורשות שהחנויות שמצליחות עובדות קשה. לא אמרתי ההיפך, שיכול להיות שהוא נכון אבל לא נכנסתי לשם. מבחינתי חנות שלא מצליחה צריכה לבדוק איך היא יכולה להצליח ולהשתמש בכל הכלים שיש לה. אציין עוד שלהיות במאמר בסטרוק שווה בדיוק לשעה אחת בדף ראשי, כך שזה לא איזו מטרה נשגבת שאין לה תחליף. אין מקום בעסקים לשוויון. אטסי היא חברה כלכלית והיא תעשה את מה שכלכלי לה. אם לשים במאמר חנות שתמכור היטב ישלם את המשכורות של אטסי, זה מה שהם יעשו. אני אומרת שעל מה שאת יכולה , תשפיעי, תעשי, תנסי. זה הכל.
 

glassarah

New member
למען ההבהרה:

לא אמרתי שהחנויות שלי לא מצליחות, אמרתי שהן לא זוכות לקידום על ידי אטסי. שני דברים שונים.
 

glassarah

New member
ולגבי האוצרות שלי,

מאז שיש את האיסט אני בד"כ בונה אותם תחת החנות השניה שלי (sarahhornikjewelry), אז אם את רוצה לראות כמה בניתי את יכולה לבדוק שוב.
 

Lir20031

New member
חשוב לי להגיד משהו, ואני לא משרשרת למקום

ספציפי כי זה נאמר באופן כללי. אם בונים אוצרות, ולא מחזירים לכן, אם המוצר שלכן טוב ואתן לא מגיעות לחשיפה, זה אומר שצריך לשפר את התמונות- בחלק מאוד גדול מהמקרים.
 

RolyzCreations

New member
מסכימה, וגם לשפר תגיות

ולהגדיר ישראל במיקום יש פה בנות שמשום מה אני אף פעם לא מגיעה לפריטים שלהם בחיפוש עבור אוצרות
 

Elanor Rigby

New member
אפשר שאלה?

איך אתן זוכרות מי שמה אתכן באוצר ויודעות "להחזיר לה"? אני זוכרת כמה שמות בעיקרון ואם אני רואה פריט שלהן שמתאים לי לאוצר אני שמה, אבל בדרך כלל אני פשוט מחפשת את הטים בתגיות ובוחרת משם לפי מה שמתאים לי לאוצר (זה יוצא לרוב אותן בנות כי יש כמה שיש להן מלא מוצרים ומחדשות כל הזמן אז תמיד משהו שלהן מתאים לאוצר)
 

anatbarshalom

New member
את נכנסת ל-TREASURY, רושמת את השם שלך

ועולים לך כל האוצרות שאת מופיעה בהם או שאת עשית, אם תלחצי על CREATED זה גם יסדר לך אותם כרונולוגית. מתחת לשם האוצר כתוב השם של מי שעשה אותו.
 
למעלה