וויל טרנר אימה מפלצות או רוצחים
R Runaway Train New member 15/8/03 #28 אדי מרפי ../images/Emo3.gif לא ממש עוסקת בשניי השחקנים האלו..אבל מי לא גדל על אדי ויינונה ריידר או אומה תורמן?
אדי מרפי ../images/Emo3.gif לא ממש עוסקת בשניי השחקנים האלו..אבל מי לא גדל על אדי ויינונה ריידר או אומה תורמן?
S swirrrly New member 15/8/03 #31 וינונה ריידר ../images/Emo118.gif [אני מתה על שניהן אבל... יש בה משהו יהודי אז ] איזה אהבלה אני עכשיו אני אשאל: בן אפלק או מאט דיימון?|
וינונה ריידר ../images/Emo118.gif [אני מתה על שניהן אבל... יש בה משהו יהודי אז ] איזה אהבלה אני עכשיו אני אשאל: בן אפלק או מאט דיימון?|
S swirrrly New member 15/8/03 #29 אדי מרפי../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif בן אפלק או מאט דיימון
S swirrrly New member 15/8/03 #30 מאט דיימוןמ ../images/Emo118.gif ותתעלמו מהשאלה שלי מישהי הספיקה לשאול לפני
° °•Eowyn•° New member 16/8/03 #37 אלייז'ה ווד../images/Emo94.gif רק בגלל העיניים איאן מקלן או כריסטופר לי
נ ניקול (גין גריי) New member 16/8/03 #38 איאן מקלן! קיאנו ריבס או ג'וני דפ? (לא יודעת מאיפה הבאתי את זה, הם מזכירים לי זה את זה מעט)
F Fozzie New member 16/8/03 #39 קשה.... קשה... אבל אני בוחרת בג'וני דפ.. מה יותר מושך לראות סרט- מאחורי הקלעים או טריילר?
S swirrrly New member 16/8/03 #40 ממ.. שאלה מוזרה, קשה ומענינת.../images/Emo118.gif באמת מאחורי הקלעים, כי אני תמיד שומעת על סרטים מגיא פינס, וזה כאילו מאחורי הקלעים כזה.. טום קרוז או בראד פיט :| ?
ממ.. שאלה מוזרה, קשה ומענינת.../images/Emo118.gif באמת מאחורי הקלעים, כי אני תמיד שומעת על סרטים מגיא פינס, וזה כאילו מאחורי הקלעים כזה.. טום קרוז או בראד פיט :| ?