הוליווד!!!! השאלה בהמשך השירשור....
F Fozzie New member 16/8/03 #61 רק כדי שאף אחד לא יגוב פה *רוק* ושוב השאלה שלי.. למקרה ולא בא לכם לשרשר למעלה: אוסקר, מכור או לא?
נ ניקול (גין גריי) New member 16/8/03 #66 דיסק מקורי (לגנוב זה נו נו נו!) וגם דיסק זה באיכות הרבה יותר טובה (סטריאו) סרטים מצוירים: cartoon network או fox kids?
דיסק מקורי (לגנוב זה נו נו נו!) וגם דיסק זה באיכות הרבה יותר טובה (סטריאו) סרטים מצוירים: cartoon network או fox kids?
¥ ¥ M®§ BLooM ¥ New member 16/8/03 #73 במחשבה שנייה... אני יותר אוהבת שחקנים בריטיים, פשוט כמות השחקנים האמריקאים שאני אוהבת היא גדולה יותר.
במחשבה שנייה... אני יותר אוהבת שחקנים בריטיים, פשוט כמות השחקנים האמריקאים שאני אוהבת היא גדולה יותר.
M Mrs Bloom New member 16/8/03 #74 ../images/Emo129.gif ממשיכה מפה !!! מישו היה צריך לעשות את זה רוק רגיל היפ-הופ או פופ ??
S swirrrly New member 17/8/03 #75 פופ ../images/Emo118.gif ניק סטאל או ניק סטאל [בהשפעת T3... (המאוהב זה על ניק סטאל כמובן ) ] ישראלי - בורקס או איכותי ?
פופ ../images/Emo118.gif ניק סטאל או ניק סטאל [בהשפעת T3... (המאוהב זה על ניק סטאל כמובן ) ] ישראלי - בורקס או איכותי ?
S swirrrly New member 17/8/03 #77 זבש'ך ../images/Emo99.gif ../images/Emo118.gif אתם מתכוונים להשקיע בפורום הזה - כן או... המילה האחרת ההיא.. לא עניינכם מהי
זבש'ך ../images/Emo99.gif ../images/Emo118.gif אתם מתכוונים להשקיע בפורום הזה - כן או... המילה האחרת ההיא.. לא עניינכם מהי