משטרע - הסיפור המלא.

משטרע - הסיפור המלא.

אתמול בלילה בסביבות השעה 3:00 אני נוסע לתומי לאחר חזרה מבילוי באחד מהפאבים החביבים של ראשון, אני חוצה את רחוב ז'בוטינסקי לאורכו, ומול המשטרע, אני רואה אדם שרוע על הכביש ללא תזוזה, מול הקיוסק והמשטרע, פשוט שוכב לו על הכביש. ישר עצרתי את הרכב, ועוד כמה אנשים ניגשו אליו, ואני רוצה לציין שזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה במדינה, לפניי היו עוד 3-4 רכבים שלא עצרו ופשוט עקפו אותו, מראה על הזלזול בחיי אדם במדינה והחוסר אכפתיות שנחרט בעם שלנו. וכשאני עצרתי.. בדק' לאחר מכן עברו שם עוד 10-15 מכוניות כשמתוכן רק רכב אחד עצר לשאול אם הכל פסדר, ורכב אחד עם צעירים עצר כדי לבדוק מה מצבו של הבחור השיכור. אחד הצעירים שם הזמין ניידת מד"א, הוא חובש בצבא, הוא תיאר דופק מהיר ונשימה סדירה, קיצר מצב של שיכרות או סאטלה רצינית ..... הם עזבו את המקום.. הבחור קם על רגליו, צרח שכואב לו ונפל וכל שניה אותו דבר.. משנה מצבי צבירה. בעל הקיוסק ידע לספר שבאו 5-6 חבר'ה ופיצצו אותו, כן כן, שם מול תחנת המשטרע. ניידת מד"א הגיעה למקום, יצאו משם שני פראמדיקים.. הוציאו אפילו מיטה אבל הבחור לא הסכים להתפנות ואיים בכוח ובאלימות שאם יקחו אותו בכוח הוא יגיב, כמובן הבחור נראה חזק, אמנם שיכור ובמכה אחת הוא יכול ליפול אבל אי אפשר לדעת איך שיכור יגיב. השיכור התחיל לריב שם עם איזה צעיר שהחזיק בירה, ואמר לו ברוסית, שאם הוא לא ידבר איתו ברוסית אז הוא יהרוג אותו ושהוא אח שלו, קיצר בילבל את השכל, היה רגע שהצעיר הערס הזה אני רוצה לציין התחיל להשתגע, והדם עלה לו לראש והוא תפס את הבקבוק בירה כמו ב'הבורר' ובא להביא לשיכור בראש, מול התחנת משטרע, מול עדים, לבצע הריגת חינם בבחור שיכור מסכן שנקלע למקום על לא עוול בכפו וחטף מכות רצח מ5-6 אנשים שעה קלה לפני כן. תפסתי את הבחור ושיחקתי קצת.. אמרתי לו לא חבל שתסתבך על הטמבל הזה, אתה צריך עכשיו שהוא יהיה מפוצץ דם והמשטרע פה ליד, מה אתה טמבל מה אתה צריך את זה.. ספור עד 10.. אתה חושב שאני לא מתעצבן בגלל דברים כאלה שנוגעים בך ומדברים לא יפה וצועקים ועושים בלאגן... לך הצידה ספור עד 10 תחשוב פעמיים אם שווה לך להסתבך בגלל הטמבל הזה שסתם עושה בלאגן ואתה לא מכיר אותו.. ודחפתי אותו הצידה.. הוא נרגע ואמר לי.. וואלה אחי אתה צודק.. כמעט עשיתי פה שטות. הממממ ! פרט ששכחתי! כל זה התרחש לפני שניידת מד"א הגיעו, ולפני כן השיכור קם ועמד במרכז הכביש וחסם רכב שהגיע, וקפץ לו על המחסה מנוע, סימנתי לנהג שיעשה רוורס וככה הוא עשה ואז השיכור זז והוא עקף אותו, מראות שרואים רק בסרטים. אחרי זה השיכור נכנס לקיוסק, והתחיל להפוך שם דברים לדפוק על הדלת של המשקאות להפיל דברים ואז הוא נפל בעצמו, ואז בעל הקיוסק הוציא את האלה שלו וחיכה להתפתחויות למקרה הצורך. בנתיים הגיע הערס ממקודם וניסה להוציא אותו בכוח פיסי מתון, ופתאום רכב שעצר, יצא משם ערס יותר רציני, עם בחורות באוטו, והתקרב אל הבחור, ופתאום קלטתי שהוא מוציא מתוך הג'ינס שלו מברג. מברג!!! פאקין מברג ארוך !!! שיכול לעקור את הלב של הבנאדם !!!!!!!!! נגנבתי.. לא הבנתי מה הולך.. תפסתי את הערס עם המברג.. ואמרתי לו אחי יש פה שוטרים ליד סמויים תכניס את זה ועוף מפההההה!! הוא נבהל קצת והלך.. אם לא הייתי משקר לו נראה לי שבלהט הרגע הייתה שם דקירה ואולי הריגת חינם. קיצר, נחזור להשתלשלות האירועים.. ניידת מד"א שחנתה מול המשטרע והגיעה למקום הזמינה ניידת.. ניידת משטרה... כן כן. אבל המשטרע, מתי היא החליטה להגיע, כשאנחנו עומדים במרחק 15 מטר מהתחנה, והניידות שלהן נמצאות מאחורה, במרחק 50 מטר מהמקום. הם הגיעו אחרי 15-20 דק'.. אני מעריך 17-18 דק'..ביזיון. הם הגיעו, עשו את הפוזה עם עצירת הניידת באמצע הכביש באלכסון וחסימה חלקית עם צ'קה לקה. מתוכם יצאו שלשוה שוטרים ששניים מהם בטוח לא יכולים להתמודד עם מכות של ילד בפעוטון, אז לשלוח שוטרים בפעילות סיור על שיכור חזק.. בדיחה. רק המראה פיסי של שניים מהם הצחיק אותי.. שוטרים כאלה צריכים לעסוק בפעילות פקידותית. אחד מהפארשים האלה נכנס לקיוסק וקנה בקבוק שתיה לכל החבר'ה.. הם פתחו חאפלה מול התחנה ושתו להנאתם.. השיכור שוכב על הכביש, גורר את עצמו כי הוא קלט שהוציא את האלונקה מהניידת מד"א.. והוא קם והלך לשבת על ספסל בצד הדרך. השוטרים לאחר 5 דק' בערך הותירו את האחריות ביידי פראמדיק מד"א ועזבו את המקום, כשהשיכור שם, המצב רגיש, הוא רב עם אנשים, הוא שוכב על הכביש, הוא 'גמור' מבחינת פיסיות ונפשיות. הוא קיבל מכות רצח.. הם הלכו ועזבו את המקום.. ביזיון. לאחר מכן הגיעה ניידת משטרה לאחר 15 דק'.. בעל הקיוסק ניגש אליהם ואמר להם שהוא עושה בלאגן בעסק שלו ושיקחו אותו מכאן, שלא יעצרו אותו כי הוא לא עשה עבירה רק שיכניסו אותו לרכב ויעבירו אותו למקום אחר. הם סירבו בטענה שהוא לא עבר שום עבירה.. אז נכנסתי לעניין ואמרתי מה אתם מזבלים את השכל... אתם שוטרים וככה אתם מדברים? הבנאדם הפך את החנות מקודם, רב פה עם אנשים, קיבל מכות, כמעט נדקר..שוכב על הכביש ומהווה סכנה לעצמו! איפה ההיגיון שלכם ? אני לא אומר תעצרו אותו כי הוא מסכן והוא צריך שתרד לו הסאטלה.. אבל קחו אותו לאנשהו לאיזה גן שישכב ירגע.. מקום מבודד יותר.. אמרתי להם אפילו סעיפים כמו 'מפריע לסדר הציבורי' ושטויות כאלה שיש בחוק.. והם פשוט התחמקו ונסעו משם, זאת המשטרע שלנו. משטרת ראשון לציון שעושקת את התושבים. לא שומרת חוק. לא אוכפת חוק. לא שומרת על בטחון תושביה ופתיחת צירי התנועה שלה. פותחת חאפלה באמצע אירוע. נ.ב אתמול קרה מקרה רצח בגני אסתר. איפה היו כל השוטרים והניידות בזמן הרצח !? לפני הרצח ?! איפה? כולם יודעים שבשכונה הזאת מסתובבים עבריינים עם סכינים והתרבות הקלוקלת שקיימת שם וסליחה על ההכללה אבל זה נכון לרוב ואני מכיר אנשים שמכירים אנשים משם. העיקר אחרי הרצח הנורא, הגיעו כל הניידות והשוטרים מסוף העולם שמאלה והצטלמו ושיחקו אותה כאילו הם עובדים כי ידעו שהתקשורת תגיע ישר למקום .. פשוט ביזיון, משטרע חלשה כזאת לא פגשתי מזמן.

כתבת מגילה שלמה, ועדיין אני לא מבין -

כנגד מי אתה מתלונן ? מד"א ? לא מורשים לטפל באיש כנגד רצונו, מה גם ששיכור הוא אלים לטיפול רפואי. משטרה ? הם לא בייבי סיטר של השיכור, אם אין הפרעה לציבור הם לא יגעו בו, אפילו אם יזיזו אותו לספסל - אחרי דקה הוא יכול להתעופף משם, אז מה אתה רוצה שכל המשמרת ישבו לידו ?. במקום לקטר ולהעביר ביקורת על כולם בו הצתרף לאיזה אירגון שתבחר.

מד"א.. ממש לא..

הם ביצעו את עבודתם כהלכה.. ניסו לטפל בבחור השיכור, ודיברו איתו ואף ניסו לעזור לו נפשית ופיסית ולהרגיע אותו.. אני לא מתלונן על אף אחד. אני רק רוצה להראות את פני משטרת ראשון. בייביסיטר של השיכור??!?!?!? הם בייביסיטר של הציבור הרחב. ואם השיכור נכנס לעסק ומעיף דברים, ואם השיכור קיבל מכות מ5-6 אנשים, ואם השיכור שוכב שרוע על הכביש ולא זז וחוסם תנועת רכבים, ואם השיכור מתחיל לצעוק בשעה מאוחרת ומקים מהומה, ויש חשש לאלימות פיסית. אז כל זה אני חושב שזה קצת הפרעה לסדר הציבורי.. אז לא הייתי אומר לשים אותו במעצר חס וחלילה, אלא לברר איפה הוא גר ולשים אותו בבית, או באזור מבודד. לאיזה ארגון אפשר להצטרף במדינה הזאת כבר? רוב הארגונים מושחתים ומלאי פוליטיקה וחסרי עשייה. ואם תגידי מד"א.. אני לא מסכים עם הרבה דברים על איך שמד"א מתנהל, ולא מתאים לי להצטרף לשם..

cobainos

New member
כן

המשטרה תהיה בייביסיטר של השיכור אם צריך. לא הפריע לציבור? כרגע הוא סיפר לך איך הוא הפריע לציבור, הפך עסק פרטי ואיים על אנשים מי צריך לטפל בזה אם לא הם?

cobainos

New member
באמת בזיון

המשטרה הזאת לא יודעת לטפל בכלום, רק להפחיד ילדים במסיבות ביתיות שעושים קצת רעש אחרי 12 בלילה ולסלק ילדים מגנים ציבוריים מעבר לזה, לבן אדם שיש לו טיפת קור רוח ותעוזה, בקיצור: אחד שלא שם עליהם ועל החוק הם לא יעשו כלום.

SHARON 103

New member
נו, באמת ........./images/Emo123.gif

לגבי מה שאמרת בהקשר לרצח.... כל כך הרבה מילים תפלות בפסקה אחת. אמנם שכונת גני אסתר היא לא פרס נוסל וגם לא נאות שקמה אבל היא לא הארלם. יש כל מיני אספקטים שאתה צריך להתייחס אליהם לפני שאתה קובע שהשכונה הזאת היא שכונה עבריינית שיש בה תרבות קלוקלת. קודם כל מבחינת הרצח..... הנער שנרצח הוא לא מסוג הנערים שמקורבים לפושעים ולמעשי ונדליזם (מתוך מה ששמעתי משכנים ואנשים שמכירים אותו ). דבר שני, הנער עצמו וזירת הרצח הייתה ברחוב יוחנן הסנדלר (מחוץ לשכונה). לאחר שהנער נדקר הוא ברח לשכונה והתמקם באחד הבניינים כדי להסתתר. במהלך השהייה שלו שם הוא איבד דם רב ובעצם גסס עד שנפח את נשמתו. אירוע טרגי , ודווקא על פי הערכות המשטרה הדוקר הוא מבאר יעקב (איזור יותר יפה ובעל שם טוב יותר משכונת גני אסתר ואיזורים נוספים במזרח ומרכז ראשון לציון) . ועכשיו לגבי הסטיגמות........ מי אתה שתקבע שזו שכונה קלוקלת? בדקת במקרה את אחוזי הזכאות בבגרויות בתיכונים השונים ברחבי העיר שפורסמו בשנים האחרונות? "רביבים" הוא אחד התיכונים המובילים בכל העיר בהשוואה ל"גימנסיה הריאלית" ו"עמית עמל". איזו שכונה מאכלסת את רוב בוגרי התיכון הזה???? כן ...שכונת גני אסתר. בכלל, רוב התיכונים מהמערב משתרכים הרבה מאחורי רביבים ואם אני לא טועה גם יגאל אלון. ולגבי התופעה של טמינת ראש בחול ....... באיזור נאות שקמה ובאיזורים נוספים במערב יש דיווחים על תחרויות כלי רכב של בני נוער מטומטמים שרואים בכך הפגנת כוח וגבריות (עד שנתקעים בעמוד חשמל). חוץ מזה, מאיר ניצן המהולל (אמן שיעוף בבחירות בעוד שנה) כבר שנים לא שם על האיזור המזרחי של ראשון לציון. שיקום שכונות , השקעה בספריות , תיקון ליקויים של תשתיות עירוניות וכו' בכלל לא בא בחשבון. ובסופו של דבר, עצם העובדה שאין מלחמה של ממש באלימות ובבני נוער משועממים ששורפים פחי אשפה וספסלים והתושבים בעצמם שותקים ולא מקימים קול מחאה ולא יוצאים נגד התופעה ויוזמים מהלכים עצמאיים שום דבר לא יוכל להשתנות. שכונת גני אסתר היא לא מקור השחיתות והרוע....זה פשוט נמצא בכל מקום.... וכל ראשון הפכה לעיר מזוהמת אלימה ומסריחה. בעצם, כל הארץ .....

cobainos

New member
תגן על השכונה שלך, בכיף

אל תסלף עובדות. רביבים זה אכן תיכון טוב מאד שהתקדם מאד ויש לו אחוזים גבוהים ונמצא במעמד טוב בעיר, אבל הגמנסיה עדיין מקום ראשון באחוזי הזכאות לבגרות והממוצע הגבוה ביותר. אני עוקב אחרי זה ויודע זאת בוודאות, אז אל תטעה פה אנשים.

SHARON 103

New member
גימנסיה זה לא היכל הקודש זה סה"כ שם ../images/Emo3.gif

אולי לא התנסחתי בצורה ברורה כל כך מקודם...... התכוונתי לומר שרביבים הגיע למעמד מכובד מאוד בעיר כשלצידיו עומדים בתי ספר "יוקרתיים" למדיי בראשון לציון והם הגימנסיה ועמית עמל. חוצמזה, אני לא מסלף עובדות. הפער בין תיכון רביבים לגימנסיה מבחינת אחוזי זכאות הוא פער של אחוז עד שני אחוזים. ההבדל בין התיכונים הוא עצום מבחינת האוכלוסייה, היוקרה והתקציבים. בגימנסיה בשכבה ממוצעת יש 14 כיתות ואף יותר כשכמעט חצי מהכיתות הן כיתות איכותיות (מחוננים, מחשבים -טכ"מ , ביוטכנולוגיה, מדעית וכו'). כמו כן האוכלוסייה של התלמידים יחסית מבוססת... לעומת זאת רביבים ניזון מתלמידים ממקומות פחות מבוססים וברביבים יש כיתה אחת של מדעים וכיתות אחרות פחות יוקרתיות ומפוצצות כמו ביוטכנולוגיה וכו'. מסקנה , אחוזי הזכאות של רביבים יכולים להיות הרבה יותר גבוהים מאשר בגימנסיה אם תיקח מדגם אוכלוסייה תואם יחסית ונבדקים בעלי רקע יחסית שווה.
שתהיה לך נקודה למחשבה .... ובכלל, אני לא מנסה לפאר את תיכון רביבים או תיכון אחר בראשון אני מנסה לתקן את העוול שנגרם לשכונה שלי. באתרי האינטרנט ובכלל בכל מקום מספרים עלילות דם על השכונה שלי. זה שקר.... אמנם יש כאן חבר'ה לא סימפטיים לפעמים אבל אלה בני נוער שמגיעים לשכונה שהכי קרובה לאיזור תעשייה ישן (שמפוצץ בעבריינים) וכמו כן השכונה הזאת היא היחידה שיש בה מרכז מסחרי גדול יחסית שאפשר להחנות את הרכב ולדבר עם חברים שלך ולצרוח בקולי קולות. אם ישקיעו בשיטור קהילתי עם ביצים אז הסדר יחזור לרחובות העיר. ראשון הפכה ממזמן למקום של זוהמה. זה קורה תודות לראש העיר שלנו ובעיקר תודות לנו- לאזרחים שלא מקימים קול צעקה ולא דורשים להילחם בג'וקים שעושים לנו רעש ומאיימים על כולם . מקווה שאנשים יתחילו להתעורר...אפשר לשנות את המצב.

אתה מכיר את סול ?

אני מכיר הרבה בנים ובנות מהשכונה שלך שמסתובבים עם אנשים מרמלה לוד והסביבה שבאים לראשון ובאים לשכונה שלך .. אותם אנשים מהשכונה שלך שהיא לא גדולה יחסית הם לא אנשים תמימים בלשון המעטה ואם אמרתי שיש תרבות עבריינית בשכונה שלך אז אני לא אומר את זה סתם. אני לא מדבר על מקרה הרצח ספציפית כי לא הכרתי את הנרצח ואת חבריו, והרוצחים בכלל מבאר יעקב כנראה לפי מה שמפורסם. אני מדבר באופן כללי על התקרבות האוכלוסיה לחבר'ה שבאים לבלות בא.ת.י.

SHARON 103

New member
אתה מדבר על אחת שקוראים לה סולי?

יש מצב שהיא בת 17? כי אם כן אני מכיר אותה מראייה....... אבל עדיין דוגמא אחת ואפילו מספר דוגמאות בודדות לא יכולות לשקף את המצב כולו. חוצמזה, כפי שכבר אמרתי קודם לכן..... השכונה שלי היא מוקד עלייה לרגל לעבריינים מסריחים שמגיעים מאיזור תעשייה הישן ומאיזור שיכון סלע ואפילו שיכון המזרח. השכונה אמנם לא גדולה כל כך אבל אחוז בני הנוער שמתעסקים עם עבריינים מתוך כלל האוכלוסייה הוא יכול להיות אפילו זהה לאחוז בני הנוער העבריינים באיזורים אחרים בראשון לציון. איזור התעשייה הישן הפך בשנים האחרונות למקום של פשע ובלאגנים ואחרי שמבלים ושותים רוצים ללכת עם החבר'ה ולדבר עד הבוקר-.אז המקום הכי נוח וקרוב זה שכונת גני אסתר כי יש שם מקומות חנייה ,השכנה שקטה מאוד בלילה והתושבים עסוקים בבעיות היומיומיות שלהם וחשוב להם לישון כדי לקום רעננים בבוקר .....- מקום אידיאלי בשביל להעביר את הלילה. ובאמת, אם אתה רוצה לסתור את מה שאני אומר אז תביא הוכחות יותר משמעותיות ...תביא טיעונים עם בסיס מוצק ולא מילים כלליות. בני נוער שמתעסקים עם עבריינים יש גם במרכז העיר, במערב וכו'. אגב, שלא נדבר על נגע הסמים- לגבי זה אני יכול לומר לך שכמעט בכל בית ספר ואיזור בראשון לציון יש משתמשים רבים מאוד בסמים...גם בבתי הספר הכי טובים.

אז אני אומר לך משהו מתוך ידיעה והכרות.

יש מצב אני לא בדיוק זוכר בת כמה היא.. אבל כה היא קטנה והיא ידידה של חבר שלי.. ושיכון סלע זה ברחובות? כי אם כן אז גם משם אני מכיר כמה אנשים .. וכה, השכונה שלך לא גדולה מבחינת שטח ואוכלוסיה, ואם כבר יש שם ילדים בגילאים האלה אז רובם באופן יחסי לכלל האוכלוסיה בשכונה מסתובבים עם חבר'ה 'לא טובים' נקרא לזה, ומשתמשים בסמים, ונקלעים למריבות תכופות וקטטות, ואני לא אומר את זה סתם, אני אומר כי אני יודע, כי חבר שלי עובד באזור תעשיה ואני לפעמים יושב איתו ואני יודע איזה אנשים מסתובבים בגני אסתר ומי מהשכונה שם .. התושבים לא צריכים לדאוג להעיף את החבר'ה שיושבים וושותים ומעשנים ליד או בתוך גני אסתר, זאת תפקידה של המשטרה לסייר ולאכוף חוקים. על זה אני קובל .. אני גר במערב הישן\מרכז העיר .. ואני אומר לך שאצלנו זה הרבה פחות.. במאות אחוזים. אני לא אומר לך את זה מחשיבה שאצלי יותר טוב, אלא מניסיון והכרות רבתית. דיברת על המערב כשכונות טובות, אתה יודע שקראתי את הכתבה על נאות שקמה בווי נט.. זה הצחיק אותי, הרבה מהכתבה נכון, אבל שכחו לציין שם שראשי עולם הפשע חיים בנאות שקמה, פרס נובל, נאות אשלים. אני יכול להראות לך בית בפרס נובל שיש עליו 2-3 מאבטחים מחוץ לבית כמו ב'הבורר' .. על מה אתה מדבר תגיד לי ... וזה נכון, בכל הבתי ספר משתמשים, ובכולם שותים, אבל יש אנשים שלוקחים את הסאטלה שלהם נניח לכיוונים של שמחה וצחוקים וכיף ולא עושים בלאגן, לא מקימים רעש באופן יחסי ולא מחפשים מריבות. ויש אנשים שמקבלים את הסאטלה שלהם ופותחים מריבות, קטטות, דקירות, הורסים דברים, מקימים רעש. תחשוב על זה..

cobainos

New member
לא הבנתי כל כך מה אתה אומר

בקשר לראשי הפשע ולשכונות שלהם. ראשי הפשע, מן הסתם, מפוצצים בכסף הלא חוקי המסריח שלהם ואין סיבה שיגורו בשכונות רעות...אז הם גרים בשכונות טובות ובערים טובות.לדוגמא זאב רוזנשטיין גר בשכונה טוב הוד השרון פעם (עד שהוא עבר לארה"ב
) וככה גם רוב האחרים.

תגדיר כסף לא חוקי ..

עכשיו אתה תגיד לי כל דרך שהם עשו את הכסף והחוק אינו מאפשר זאת משמע לא חוקי .. בעיניי זה לא ככה... ובעיני הרוב גמכן .. למשל קזינו שבכל העולם מותר לפתוח ולהחזיק.. בישראל אסור. והרבה מהכספים שהם עושים זה מכונות מזל וקזינואים .. ואני יודע שאנשים התעשרו מזה וכו' .. למה לא .. זה חוקי בעיניי.. לא חוקי זה כשמשלמים למישהו להוריד מישהו .. זה לא חוקי, לא מוסרי וצריך לעצור את זה. ואני לא מושפע מהבורר :) ככה זה גם בריל לייף ביזראל..

nik19864

New member
זאת לא רק בעיה של המשטרה

לא רק המשטרה חפיפניקית, אלא גם מערכת המשפט, שלא מסוגלת להעניש בחומרה. תאמינו לי, ברגע שיתנו עונשים מוגזמים לכמה וכמה אנשים, ישר תראו ירידה דרסטית ברמת הפשיעה. ולהלן דוגמאות: על פריצה לבית\בית עסק\מה שזה לא יהיה...-20-30 שנה בפנים. רק על זה שכל מיני פושטקים למיניהם חושבים על להוציא סכין מהבית, רק על זה צריך לתת לפחות 10-15 שנה בכלא. ועל דקירה, במקרה שהיא לא הסתיימה במוות של הנדקר, אז צריך לתת 30-40 שנה בפנים ולרוצח הנער צריך לתת עונש מוות בלי טיפת שיקול דעת, למען יראו וייראו !!!!! חייבים ענישה מרתיעה ומייד !!!!!

SHARON 103

New member
../images/Emo127.gif עונש מוות זה דבר הכרחי

ברגע שרוצחים יוצאו להורג והמדינה תצא במסע הסברה שמראה שמעתה ואילך רוצח לא ישאר בחיים לאחר שתוכח אשמתו ב100 אחוז הפשיעה תרד. אבל ענישה היא לא הכל ....צריך גם לדעת לחנך ולשמש דוגמא. ברגע שנעיף את רוב חברי הכנסת המושחתים לדעתי יתחיל שינוי אמיתי בעם. צריכות לקום כמה מפלגות עם אג'נדה משותפת וזה מלחמה בשחיתות. ברגע והן יצברו כוח (והן חייבות להיות שונות בשאר תפיסות העולם שלהם) המצב ישתנה והעם יראה שנבחריו הם אנשים ישרים ופתאום העיתונות לא תצעק כל שני וחמישי על פרשת שוחד חדשה. אבל זה לא יקרה בינתיים......לצערי

ואם יתגלה שהרוצח היה חף מפשע..

תוכל לחיות עם זה שרוצח שהורשע והתגלו ראיות חדשות והתגלה שמאבקו הוא נכון והוא לא הרוצח והוא נידון למוות והוציאו אותו להורג.. תוכל לחיות עם יהודי שהלך לעולמו במשפט חסר צדק כזה ? צדק צדק תרדוף. אם ערבי יעלה ל70 ומשו בתולות שלו אז לא יזיז לי תכלס.. אבל לא רוצה לראות דם יהודי נשפך.. אני מקווה שאלוהים משלם לכל פושע ורוצח בייחוד את שכרו.. אם לא בעולם הזה אז בעולם הבא. אמרתי מזמן, ברגע שהעם יקח את עצמו בידיים, יפרוץ לסופרמרקטים, יורידו מחירים למשל. ברגע שהעם יחסום את הגישה לכנסת יום יומיים שלושה אז אולי עבודת הכנסת תיפגע במעט, אבל הח"כים יבינו שההמון זועם והמאבטחים שלהם ולא משנה כמה עשרות יביאו לא ייגן עליהם. ברגע שהצבא יעשה מה שהוא צריך לעשות ורוצה לעשות ולא ייתן לאזיקי הממשלה לכפות אותו לשווא במקרים רבים העם יתחזק. יש המון עוולות שיש לתקן.. אבל העם הזה חלש ומסכן, העם הזה עשוי מרובו מאנשים חלשים או שבעים או אפילו חזקים שאין להם ת'ראש והמוטיבציה לשנות. עצוב לשמוע, זה מה יש.

SHARON 103

New member
אני לא אומר שצריך ללחוץ על ההדק מייד

אבל אם לאחר בדיקות מדעיות (DNA למשל) ואחרי הצלבות של עדויות חותכות והודאה רשמית (לאחר ניסיונות לדובב את החשוד המרכזי) מתברר שהוא אכן רצח אז למה באמת שהוא ישאר בחיים. אני חושב שזה עוול שאנחנו מחזיקים רוצח נתעב בחיים. לדעתי אין שום קשר לדם יהודי ואילו דם ערבי וכו'. זה שטויות. רוצח זה רוצח. מי שמתכונן לקראת רצח ומביא עימו סכינים לזירה אז אין מה לרחם עליו, הוא מספיק שקול ואכזרי כדי לקבל את העונש. לדעתי צריך להחמיר עם כל העבריינים. העונשים חייבים להיות כבדים, לשלול יותר זכויות לעבריינים - לא רק את הזכות לחופש אלא זכויות נוספות ...למשל הזכות לפרטיות (צריך להשפיל עבריינים ולהראות את התמונות שלהם כשהם אזוקים וכשהם נכנסים לתא מעצר וזאת בשביל לערער להם את האגו). מקווה שזה ברור

אז ככה..

לא מאמין למשטרה, לא מאמין לפרקליטות, לא מאמין למערכת המשפט. כולם מושחתים, כולם עוסקים בכסת"חים, כולם עוסקים בלעשות כסף ולהוריד לחצי התקשורת. אפילו התקשורת נותנת להם יד ברוב המקרים ועושה איתם עסקאות. המדינה הזאת מושחתת וחסרת צדק. ראה מקרה זדורוב, כשהמשטרה הודיעה שהרוצח בידם, ויש ד.נ.א .. אבל מה.. תראה כמה זמן זה נמשך. כנראה שהוא לא הרוצח, או לא הרוצח היחיד, או לא יודע כבר מה הלך שם .. אבל זה רק מראה על התנהלות המדינה במקרה רצח. אתה רוצה שזדורוב יוצא להורג אם הוא יורשע..? אני לא.. נגיד שירשיעו אותו, אז שיכנס לכלא, אבל שיבדקו את זה כל חודש וחודש עד שימצאו את הרוצח האמיתי. ועל סמך מה הם ירשיעו אותו.. על סמך הצהרה שנכפתה עליו בלחץ ללא שינה אוכל ושתיה ...? ביזיון.

למעלה