משטרע - הסיפור המלא.

מסכים עם החשיבה, לא עם המספרים.

ולא מסכים לתת עונש מוות לשום יהודי במדינת ישראל לא משנה אם הוא פושע או לא.. מצידי שינמק בכלא עד סוף חייו אבל לא יומת. מה שכן, לבני מיעוטים כגון ערבים בדואים דרוזים וכדומה הייתי מטיל עונש מוות על רצח כמידה כנגד מידה. לא מסכים עם המס'.. בוא נגיד שיתחילו לאכוף ולעשות בדיקות פתע באזורי בילוי .. יגשו כמה שוטרים לחבורת נערים, ויעשו חיפוש גופני מקיף ומלא, וכשאני מדבר על שוטרים אז אלה יהיו כמובן יס"מניקים או מג"בניקים שלא רואים בעיניים במקרה של אלימות.. ואם ימצאו מברג\סכין\כלי חד וכדומה אז לעצור את הנער לתת לו להרגיש מזה 24 שעות במעצר.. לקבל הארכה משופט ולהכניס אותו לחצי שנה, הוא ילמד עד סוף החיים לא להסתובב עם סכין, בין השאר לשקול ביטול רישום פלילי לאחר תקופה של 5-7 שנים אם יימצא בהתנהגות טובה ולא יקלע לעבירות פליליות נוספות. לא ככה? לרוצחים הייתי נותן כ40 שנה. עברייני רכוש תלוי ברכוש.. אבל הייתי נותן בין 3 שנים ל15 שנה.. תלוי ברכוש.. אנסים במקרה שהוכח אונס אלים אז הייתי מכניס ל20-30 שנה .. נער שהסתובב עם סכין.. שישה חודשים עד שנתיים מאסר בפועל ... דקירה שלא הסתיימה במוות.. 5-7 שנים לפחות.. שילמד את ערך חיי אדם.. יהיה לו 7 שנים טובות לחשוב איך לחזור להיות בנאדם טוב יותר ומועיל לעצמו ולחברה...

Just Tal

New member
דביל...

ליהודים לא היית נותן עונש מוות על רצח אבל ל"ערבים בדואים דרוזים" כן? אני לא ערבי לא בדואי ולא דרוזי אבל מה ההבדל אם יהודי רוצח בן אדם או דרוזי?... רוצח זה רוצח וצריך אם לא עונש מוות אז 40 שנה בכלא. לכולם עונשים שווים לא משנה מה.

לא הייתי מהסס לחסל דמוגרפית אוכלוסיה

לא יהודית פושעת במדינה יהודית. כמו שהייתי מהסס לחסל דמוגרפית פושעים יהודים למשל רוצחים במדינה יהודית שגם לאסיריה יש זכות בחירה. מבין? זה השיקול היחיד. לכן להכניס ל40-50 שנה רוצחים לכלא ...אבל ליהודים לא לתת גזר דין מוות. ללא יהודים, למה לא.. אותו דבר לנאצים, אותו כנ"ל כמו ללא יהודים. הצעת חוק הוגנת לגבי המדינה היהודית.

Eran De Niro

New member
אני יענה לך מכמה צדדים

דבר ראשון אני יענה לך בתור( ק.מתנדב במדים ביחידת התנועה ) בדימוס ואחר כך אני יענה לך בתור אזרח תראה , יש איזה אבסורד עם העשיה של המשטרה , בוא תלבש רגע את המדים האלה ותבין כמה לחץ יש על השוטר הקטן הזה שעושה מלא טעיות , ואין מה לעשות השוטר הוא נעץ קטנטן במערכת החוק החלודה שלנו .. השוטר מפחד ממח"ש ומפחד להגיע למצבים לא נעימים כמו מעצר עם שיכור (אני עברתי את זה וזה לא היה לי הכי נעים) יש פחד מאוד גדול להתעסק עם זה גם מצד מד"א וגם מצד המשטרה , אין גם למשטרה את היכולת להסתכן ואין את הכלי ההגנה כמו לשוטרים בארצות הברית כמו אקדח שוקר , שאתה יכול להרתיע אזרח מתפרע , וזה שימוש בכח שגם פה בארץ לא משתמשים בצורה נכונה (ואל תעלו את האלימות של השוטרים במגרשים כי אני מגנה את זה ,כל אלימות שלא מוצדקת) אבל אם יעשו את זה יקומו כל מיני עבריינים לשעבר או כל מיני כאלה שמרחמים על העבריינים ולא חושבים על הקורבנות לי באופן אישי היה איזה שישייה שהיה נשכב על הכביש ולא זז עד שמתאספים סביבו ואז הוא היה קם ורוקד היינו מכירים את האירוע הזה בעל פה , היינו באים רואים אותו וזהו , אולי אתה ראית אותו לראשונה ואני בטוח שאם הוא לא היה מוכר הוא היה מטופל בצורה טובה , ואני מתפלא , בראשון לציון יש משטרה טובה מאוד ובכלל מערכת בטחון מאוד טובה , ועכשיו אני יענה לך בתור אזרח . אני גם הייתי נלחץ מהמראה הזה ויש לפעמים שאתה רואה יחס של שוטרים שהאף שלהם באוויר ואני באופן אישי נתקל בזה יום יום על הכביש , אני מבין אותך מאוד לי היה משהו לא נעים לפני כמה שנים שבאתי לבקר את סבתא שלי בפרדס כץ והיתה שם מהומה עם עובדים זרים הפרחחים שם זרקו אבנים והסינים לא אהבו את הרעיון ויצאו באבנים ובמחולות ואני קיבלתי אבן בראש ואבן על הרכב לא ידעתי איך להגיב ורציתי לאפסן את כולם , והשוטר אמר לי חביבי אל תתערב אבל הראתי לו את האבן שקיבלתי ואת הדם שירד לי ואת הכל והשוטר הדימיקולו ההוא פשוט זרק ז' עלי , (הזכרתי לו את זה אחרי שנתיים בערך , ) אז יש פה בעתיות עם זה ועוד משהו , השוטרים יודעים שלא יעשו צדק אז הם לא מתאמצים

Eran De Niro

New member
נ.ב בהמשך ל...

הכלי הזה יפתור המון בעיות שוקר שפועל מרחוק הוא יורה זוג אלקתרודות

או קיי.. כמה תשובות..

שונא את מח"ש, צריך את מח"ש אבל בהרבה מקרים לא צריך את מח"ש. אירועי אוקטובר נחקרו בועדת חקירה ממלכתית..או ועדת בדיקה, אני לא זוכר כבר.. נחקרו על ידי מח"ש.. על מה.. על מוות של כמה ערבים מטופשים שעשו מהומות אדירות, עירערו את בטחון מדינת ישראל, חסמו צירי תנועה מרכזיים בצפון הארץ.. בואדי ערה ועוד מקומות.. עירערו את הדמוקרטיה העדינה והארורה של המדינה. לכן מח"ש גרוע, מח"ש גרוע כשהוא חוקר שלא לצורך ולא להיגיון הרחוב את השוטרים. אקדח שוקר לא היה עוזר במקרה הזה.. הבנאדם השיכור היה גמור. לא ביקשתי שירו בו, לא ביקשתי שיעצרו אותו, הבנאדם הזה לא היה יכול להתנגד אפילו, אני מסביר לך שהרגל כנראה הייתה שבורה, הוא חטף מכות מ5-6 אנשים שפיצצו לו את הגוף, בעטו לו בראש לפי עדויות ובצלעות ברגליים ובידיים .. רק להכניס אותו לניידת ולהיות שמרטף ולהביא אותו הביתה..או לשים אותו במקום מבודד לשוחח איתו שירגע לנסות לאתר חברים שלו משפחה משו .. אבל הם הקטינו ראש וזה לא מעשה שיאה לשוטרים. במיוחד לא לשוטרי סיור ליליים. הוא לא היה אזרח מסוכן, הוא פשוט היה מסטול מאוד והיה צריך להרחיק אותו מהאזור שלא יעשה בלאגן, זה הכל. בדיוק, אין צדק, אין מערכת משפט חזקה שמגנה על שוטריה, יש שוטרים אפסים שאף אחד לא זורק עליהם זין. ובגלל זה נהיה פה גם צבא חלש. פעם הדמוקרטיה ומערכת המשפט הייתה לטובת היהודים ולטובת הצדק. עם השנים מערכת המשפט נעשתה מושחתת ושמאלנית, המשטרה עקב כך נעשתה חלשה ובדיחה ולעג לציבור. הממשלה נהייתה מושחתת ודואגת אך ורק לבכירה וחבריה ועושה לביתה ולא דואגת לעם. הצבא מושפע מזה ולכן הרבה בלאגן נעשה שם במקום סדר, הכאוס שולט במדינה.

Eran De Niro

New member
סימבה !!!

אף אדם לא מטופש , ויודע גם לא עברים למרות שאני לא מחבב ערבים אבל עדיין מדובר בבני אדם שבאו להפגין ! וכן אם אלה היו מפגינים בת"א זה לא היה נגמר ככה אפילו אם היו זורקים בקתבים על השוטרים תראה חביבי תתבגר והכל יהיה בסדר אני מבין את התסכול שלך אז בוא אני אמליץ לך על משהו , לך תתנדב תכיר את המערכת מבפנים אני הייתי שמח לפרק כמה אזרחים חראות אבל זה עדיין בעייתי מאוד אז לבנתיים רק שתדע שיש יותר חראות יהודים מערבים , איזה קטע אה?!?

תגיד לי, התחלקת על השכל ?!

להפגין ?! הם קיבלו אישור מהמשטרה להתארגנות המונית כזאת? קיבלו אישור להפגנה? אתה נמצא במדינת חוק, ואפילו כדי לארגן שביתה במקום עבודה על משהו צודק לוקח זמן לקבל אישור מבית דין לעבודה וכו'. לכן כל דבר במדינת חוק צריך לבוא על כפו בזמן ובסדר שנקבע. הם יצאו לרחובות בהפגנה אלימה, זרקו בקת"בים, הציתו פחי זבל, חסמו צירים, זרקו אבנים, שוטרים נפצעו והייתה סכנה חיים מהבלוקים שנזרקו עליהם. ואם אני הייתי מפקד השיטור שם אז חבל על כל הערבים כי הייתי מוציא רימון ושם מחסנית אוטו' ומרסס את האמאמא שלהם. ומזל שלא הייתי שם כי במדינה המטומטמת הזאת הייתי יושב בכלא הרבה זמן. תראה את הסרט 'פקודה לא חוקית' ותראה מזה סרט חזק. אפשר לומר שפחות או יותר אותו אירוע .. אני לא מתוסכל, אני פשוט מקווה שכל הערבים ימותו ואז הכל יפתר. אז בוא אני אחדש לך משהו, אני לא אכנס למערכת המשטרתית בחיים כי זה חרא מערכת, לא משלמים לשוטרים כמו שצריך, לא נותנים כוח לשוטרים ואין סמכות לשוטרים, אין כבוד לשוטרים, והמשטרה זה חרא של ארגון מושחת. ובוא אני אגיד לך עוד משהו, המשטרה לא מתקרבת להרבה ערבים כי היא מפחדת מהם, כי הערבים אין להם אלוהים, הם יגשו לבית של קצין משטרה ויחסלו אותו ואת המשפחה שלו, כנקמת דם, כי הם לא רואים בעיניים. רוצה לשמוע מה היה לא מזמן בב"ש ? הבדואים, הבעיה הכי פלילית של דרום הארץ. הגיעו 2 בדואים גדולי מימדים למועצת ב"ש.. נכנסו לבניין, הפקידה דרשה מהם לא להכנס לישיבה שנערכה באותה עת. הם אמרו לה שזה יקח רק שניה... הם נכנסו והוציאו פתק ארוך שהשתלשל עד לרצפה. והתחילו להקריא.. הם הקריאו את שמות יעקב טרנר אשתו וילדיו, וכך רוב חברי מועצת העיר, הקריאו מתי אישתו של כל אחד מסיימת לעבוד מתי הם מגיעים הביתה מתי יש לכל אחד חוג וביצפר וכו' וכו' ... וככה אחרי המודיעין שהם אספו והכוח שיש לבדואים בב"ש ובאזור הדרום בכלל .. הם יצאו מהמועצה, כמובן זה לא היה איום, הם פשוט באו להקריא מידע חיוני נקרא לזה.. אני בטוח שהם קיבלו את כל האישורים שהם רוצים, אף אחד לא מתקרב אליהם.. מבין .. רק מראה לך את האבסורד של איזה מדינת פחדנית אנחנו חיים ...............איזה קטע, אה? !?!?! שלא נדבר על משפחות הפשע הערביות אבו סף ביפו.. וג'ארושי ברמלה ..... אז חלאס לזיין לי בשכל. הרי אם תיכנס לשכונות האלה במדים יחסלו אותך באמ-16 או רובה צלפים מאחד הבתים, יש להם נשק שלא היה מבייש את גדוד 51 של גולני במלחמת לבנון השניה..

חןשסק

New member
אני באמת לא יודעת

למה המשטרה לא עשתה כלום, אבל מצד שני, קראתי תגובות של אנשים פה ואני גם יכולה להסכים איתם שהמשטרה לא ממש חזרה כאן, אז, לצערנו, יוצא שהם מחפפים.... מצד אחד הם אמורים לשמור על הסדר הציבורי, מצד שני אין להם את הכלים להתמודד עם שיכור שבטח לא זורק ז' לכיוון שלהם ויכול אפילו לפגוע בהם.. אני לא מצדיקה את העובדה שהמשטרה לא הגיבה.. אבל אין לי מושג, אני לא יודעת מה הכלים שלהם וכמה הם מוכנים להסתכן ולרוץ אחרי שיכור לתוך הכביש...

ככה, כמה תשובות יש לי ואני בשוק ממך..

"ויכול אפילו לפגוע בהם......." שוטר זה לא פקיד שמכין קפה במשרד ושולח מיילים, עבודתו היא לאכוף את החוק, בין אם בכוח בין אם בניירת.. ואם הוא ברחוב ונתקל בשיכור שמפר את החוק, עליו לאכוף את החוק בכוח ובאמצעים שנתונים בידיו, בין אם זה נשק, אלה, אזיקים, וידיים. שוטר אמור להגן על המשטר.. מדברייך יוצא שהשוטרים פשוט פחדנים וזה יוצר משטרה חלשה וכאוס ותחושה שאין חוק אין דין ואין דיין וניתן לעשות מה שרוצים במדינה, ניקח את זה יותר רחוק, מחר את תראי מתארגנים לך מלא אנשים ופורצים לסופרמרקטים וחנויות תכשיטים ובנקים והמשטרה לא תעשה כלום כי היא מפחדת ... לא נראה לי היגיוני. להתמודד עם שיכור מסכן ..... זה יותר קל מאשר להתמודד עם בני 14 שפורצים לבתים ומכוניות, יותר קל מללכת ולהגיד לילדים לעוף מגן ציבורי בלילה בידיעה שהם יחזרו לשם כעבור זמן מה.. פשוט להרחיק את השיכור מהמקום, זה מה שהיא הייתה צריכה לעשות. הם היו בתוך הכביש, לא היו צריכים לרוץ, השיכור בקושי זז, הוא קיבל מכות רצח, כאב לו כל הגוף, הוא זז באיטיות ובתנועה של שיכור, הכלים שלהם דבר ראשון צריכים להיות הכוח הפיסי שלהם, הידיים הרגליים והגוף, השכל בראש, והאימונים שהם עברו כמו קרב מגע וכו' והם חייבים להסתכן, לפי חוק הם חייבים להסתכן כדי להגן על החוקים. אם הם רואים חתולה מייללת על עץ באמצע הלילה ומעירה את כל השכונה הם גם צריכים לטפס להוריד אותה ואם הם רואים מקרה שוד אלים ומזוין הם צריכים להשתמש בכוח שהותר להם ע"פ חוק כדי לעצור את השודד בין אם הם יפגעו או לא.. זאת העבודה שלהם, על זה הם מקבלים הטבות ומשכורת. לרוץ אחרי שיכור בכביש ולפנות אותו זה המינ' שבמינ'. .

חןשסק

New member
מה אני אגיד לך-

לא הצדקתי אותם.. בסופו של דבר ככה המדינה שלנו נראית, ראשון היא לא העיר היחידה שיש בה פשע..

הבאתי את ראשון כדוג' לעיר שאנחנו חיים בה

יחסית העיר הזאת היא עיר טובה ובטוחה, איכות החיים בה מצוינת. המשטרה יחסית בסדר ויחסית מנסים לעשות, אבל שוב פעם, המשטרה חלשה כמו בכל המדינה. מה שבאתי להראות בדוגמא שנקלעתי אליה בלילה שלשום, זה את חולשת וה'ראש קטן' של משטרת ישראל.

cobainos

New member
צודק../images/Emo45.gif

חן! מה יש לדעת או לא לדעת כאן? מדוברים בשוטרים! באלו שאמורים לשמור עלינו פה בפנים (כי הצבא שומר עלינו מבחוץ ובאופן שוטף עושה זאת די טוב) אז כן, הם אמורים גם "לסכן" את עצמם במקרה הצורך (למרות שאין פה יותר מידי סיכון במקרה הזה) ויש להם כח מינימאלי לעשות את זה. יש כ"כ הרבה ביקורת על המשטרה, כזה חוסר אמון מובהק מצד הציבור ועדיין הם ממשיכים ולא מתקנים את הרושם שהם הותירו בשנים האחרונות שזה פשוט מרתיח.

זה באמת ביזיון למישטרה הסיפור שסיפרת. אולי אם

היית אומר לשוטרים שתכתוב על זה בתפוז הם היו עושים משהו ולוקחים את השיכור למקום מבודד כדי שירגע. אבל אתה בעצמך אמרת שהשוטרים נראו לך חלשלושים והשיכור נראה לך בעל כוחות פיזיים. אז מה בעצם יכלו השוטרים לעשות אם אין להם את הכח הפיזי להישתלט עליו. בתכל'ס היה צריך לעצור את השיכור ולתת לו להיתפקח באותו לילה במעצר. אבל עם מישטרה כמו שיש לנו שכל גדולתה לתת דוחות לנהגים ולהציק לחולים שמעשנים מריחואנה עם אישור רפואי. אז למה כבר אפשר לצפות מכזאת משטרה ?

מסכים ולא מסכים.

2 שוטרים נראו יחסית חלשלושים.. אבל לא חלשלושים לגמרי. ואחד נראה די חזק.. שלושתם ביחד יכלו בקלות בלי אזיקים ובלי אלה להתמודד עם השיכור שבקושי עמד על הרגליים ובקושי הזיז את הידיים. היה להם נוח לא להתמודד ולעוף משם .. הם התנהגו בשיא הביזיון. לא הייתי מסכים לעצור אותו או לעכב אותו כי הוא לא עבר עבירה רצינית והצעקות או הבלאגן שהוא עשה או שהוא שכב על הכביש, ניתן להפעיל שיקול דעת ו'לסלוח' לו על זה במקום לייצר רישום פלילי לבנאדם ש'אכל' מכות רצח מאנשים רעים. הייתי מצפה מהמשטרה שתפעיל את יכולת ההרחקה שלה ותרחיק אותו מהמקום למקום מבודד או לביתו... כן, שמעתי את הסיפור ששוטרים בצפון(שזה עיקר יכולתם) לפשוט על גדות הבניאס ולעצור חולה בתסמונת טורט, להחרים לו את המריחואנה (ובטח לעשן את זה בעצמם..) ולפתוח לו תיק.. למרות שיש לו אישור רפואי. אין צדק. לתת דו"חות תנועה שרק מכניסים כסף ולא לעצור עברייני תנועה אמיתיים, כמו אנשים שנוהגים שיכור ברמה פי 3 מהמותר או נהגים עייפים ולא עירניים, או נהגים שלא יודעים לנהוג פשוט ולא מסתכלים במראות כשהם עוברים נתיב או נהגים שנוסעים 90-100 בכביש מהיר בנתיב השמאלי ואז רואים טור של 10 מכוניות עוקף אותם מימין לאחר שהלה לא נענים לקריאות הנהגים בצורת איתות אורות גבוהים או צפירה קטנה...

mr lavi

New member
אני מכיר את המשטרה מבפנים, באופן

אישי, ואני תומך בדבריך, וחייב לציין שהמשטרה בארץ זו ל משטרה. זה קרקס אחד גדול. קייטנה. השוטרים בארץ לא ממלאים את תפקידם בהתאם, מה שמעניין אותם זה התג על החולצה וזהו. אני יודע כי אני מכיר את פנים במשטרה באופן אישי כמו שאמרתי קודם, והמצב חמור שם.

../images/Emo9.gif סתם סקרנות ?

ממה בדיוק אתם נהנים ? לתקוף, לקטר או סתם בגלל החמסין אתם כאלה עוינים?

כמו שקצין צעיר בצבא נהנה לשפוט או להשאיר

חיילים עד מאוחר או לטחון אותם.. זה סוג ה'רעל' של התפקיד. כמו שרה"מ נהנה לדפוק את המדינה והחלשים.. זה סוג 'הרעל' ....!! :)

למעלה