תגיד לי, התחלקת על השכל ?!
להפגין ?! הם קיבלו אישור מהמשטרה להתארגנות המונית כזאת? קיבלו אישור להפגנה? אתה נמצא במדינת חוק, ואפילו כדי לארגן שביתה במקום עבודה על משהו צודק לוקח זמן לקבל אישור מבית דין לעבודה וכו'. לכן כל דבר במדינת חוק צריך לבוא על כפו בזמן ובסדר שנקבע. הם יצאו לרחובות בהפגנה אלימה, זרקו בקת"בים, הציתו פחי זבל, חסמו צירים, זרקו אבנים, שוטרים נפצעו והייתה סכנה חיים מהבלוקים שנזרקו עליהם. ואם אני הייתי מפקד השיטור שם אז חבל על כל הערבים כי הייתי מוציא רימון ושם מחסנית אוטו' ומרסס את האמאמא שלהם. ומזל שלא הייתי שם כי במדינה המטומטמת הזאת הייתי יושב בכלא הרבה זמן. תראה את הסרט 'פקודה לא חוקית' ותראה מזה סרט חזק. אפשר לומר שפחות או יותר אותו אירוע .. אני לא מתוסכל, אני פשוט מקווה שכל הערבים ימותו ואז הכל יפתר. אז בוא אני אחדש לך משהו, אני לא אכנס למערכת המשטרתית בחיים כי זה חרא מערכת, לא משלמים לשוטרים כמו שצריך, לא נותנים כוח לשוטרים ואין סמכות לשוטרים, אין כבוד לשוטרים, והמשטרה זה חרא של ארגון מושחת. ובוא אני אגיד לך עוד משהו, המשטרה לא מתקרבת להרבה ערבים כי היא מפחדת מהם, כי הערבים אין להם אלוהים, הם יגשו לבית של קצין משטרה ויחסלו אותו ואת המשפחה שלו, כנקמת דם, כי הם לא רואים בעיניים. רוצה לשמוע מה היה לא מזמן בב"ש ? הבדואים, הבעיה הכי פלילית של דרום הארץ. הגיעו 2 בדואים גדולי מימדים למועצת ב"ש.. נכנסו לבניין, הפקידה דרשה מהם לא להכנס לישיבה שנערכה באותה עת. הם אמרו לה שזה יקח רק שניה... הם נכנסו והוציאו פתק ארוך שהשתלשל עד לרצפה. והתחילו להקריא.. הם הקריאו את שמות יעקב טרנר אשתו וילדיו, וכך רוב חברי מועצת העיר, הקריאו מתי אישתו של כל אחד מסיימת לעבוד מתי הם מגיעים הביתה מתי יש לכל אחד חוג וביצפר וכו' וכו' ... וככה אחרי המודיעין שהם אספו והכוח שיש לבדואים בב"ש ובאזור הדרום בכלל .. הם יצאו מהמועצה, כמובן זה לא היה איום, הם פשוט באו להקריא מידע חיוני נקרא לזה.. אני בטוח שהם קיבלו את כל האישורים שהם רוצים, אף אחד לא מתקרב אליהם.. מבין .. רק מראה לך את האבסורד של איזה מדינת פחדנית אנחנו חיים ...............איזה קטע, אה? !?!?! שלא נדבר על משפחות הפשע הערביות אבו סף ביפו.. וג'ארושי ברמלה ..... אז חלאס לזיין לי בשכל. הרי אם תיכנס לשכונות האלה במדים יחסלו אותך באמ-16 או רובה צלפים מאחד הבתים, יש להם נשק שלא היה מבייש את גדוד 51 של גולני במלחמת לבנון השניה..