משטרע - הסיפור המלא.

יישר כוח על הכנות.

אני שמח שעולה 'אחד מבפנים' שמצדיק אותי ומייחס למערכת את דבריי כאמת. יישר כוח על הכנות ומקווה שמצב זה ישתנה ועבודתם תעשה כהלכה, לפי צדק, חוק והיגיון כאחד.

אבירן171

New member
אל תפחד מבריונים - עומד איתן מולם

זה אמר ג'וליאני. אתה בקושי מגלה מנהיגות למה שאתה אומר. וגם אם אתה אומר, תעמוד מאחורי זה. ג'וליאני הוא אדם שהמנהיגות שלו היא אחת שנראת בפעם במאה שנה. אם אתה רוצה להיות כמוהו, ולפי הכתיבה שלך רואים שכן, תגלה מנהיגות. תגלה שכל ובינה, ותראה שאם תהיה מנהיג טוב, תזכה לתמיכת העם. כך דוגמה את מה שג'וליאני עשה בניו יורק ותנסה ליזום את זה במדינה הזו. אגב, אם תפגוש שוטר בניו יורק, אתה תראה שחוץ מגובה (האמריקאים הם הגבוהים בעולם.. ממוצע גובה למבוגר זה 1.85 מטר), הוא לא גדול (למרות שחלק עם מימדי גוף מפחידים), והוא גם לא צריך להיות. הם לומדים קרב מגע, פריקות סכין, שימוש באקדח, וזה כל מה שצריך. הקרב מגע הזה מספיק קטלני כדי לפרוק אותך ולהביא אותך למצב שלא תרגיש את היד כדי לעצור אותך. מספיק שהם מרגישים ממך איום עם בקבוק\סכין\אקדח, אתה לא בין החיים. הם יראו כמה קליעים שצריך כדי שתמות מצדם. יש להם את הזכות להרוג אותך על כל איום מצדך. כמה שזה נשמע מפחיד, זאת משטרת ניו יורק. ואם אתה רוצה אותה בישראל, קח בחשבון שהרבה "יהודים" שאתה כל כך אוהב יקפחו את החיים עד שיתרגלו אליה.. בכל מקרה, גלה מנהיגות, תוכיח שאתה ראוי, ומי יודע, אולי בעתיד אתה תזכה להיות הג'וליאני הבא. אגב, רק בישראל צריך אישור בית דין בשביל להפגין... בכל העולם אפשר להפגין מתי שרוצים... זאת דמוקרטיה אמיתית. בברכה, אבירן..

מסכים לכמה דברים.

אם המשטרה שלנו הייתה מתנהגת בכוחנויות ואוכפת צדק וסדר כמו משטרת ניו יורק אז אולי הייתי רוצה לעמוד בראשה או בראש העיר. ג'וליאני אדם מדהים ודגול וכל הכבוד לו. גמאני חושב שכדי להפגין לא צריך אישורים שטותיים והבירוקרטיה גדולה על התושבים.. הבירוקרטיה נודעה להשתיק את קול האזרח בעיקר בכל תחום. אבל מה שקרה עם ערביי אוקטובר זאת לא הפגנה, זה היה הצטרפות לאינתיפאדה, זה היה מרד חד וחלק במדינת ישראל וביהודים, ועל כן היה צריך לירות בנשק חם ובכדורים חיים בראשם של המורדים. היה צריך לחסלם ולמגר את התופעה ולהשתיק אותה לעוד 50 שנה.

vladik56

New member
זה יהיה תהליך ארוך עד שהמצב יהיה כמו בחו"ל

למשל מצאתי תמונה באינטרנט שבו רואים היס"מ הרוסי עוצר "חשוד" אפשר לומר שזו דרך מעניינת ^__^

SHARON 103

New member
ואז יבואו תנועות השמאל ויפי הנפש

ויגידו שזו פגיעה בחירותו של האדם...... מה זה השטויות האלה? אם שוטר דורש ממך להרים ידיים ולעשות עליך חיפוש אז תציית לו. אסור לך להביע התנגדות. חרא של מדינה...

עוד פעם המושג תנועות השמאל ויפי הנפש ..

זרע עמלק. תנועות השמאל שייכות לדור שהולך להגלות אותו, גלות ערב רב. נשמתם איננה יהודית במקור ולכן השנאה התהומית לחוק לסדר לצדק וליהודים.

רוסיה שווה ערך לארה"ב.

שתי מדינות גדולות שקשה לדעת מה הולך בשטחן. רק שרוסיה מדינה יותר אפלה, שייכת לציר הרשע, לא דמוק', בעלת משטר חזק ואכזרי, עם מדוכא. ולמרות כל זאת, אני בטוח שאם היס"מ הרוסי הגיע למקום ועצר חשוד בצורה כזאת עם שאט גאן לגרון אז בטח זה חשוד רציני, לא שאני מצדיק עצירת חשוד בצורה כזאת. זה מזכיר מראות מימי הביניים שהיו מצמידים חרב לגרונו של מישהו ולפעמים בטעות פוגעים בו ושופכים דם.

אבירן171

New member
גם מה שאמרת לא קיים באמריקה

לא היו יורים בראש המורד אלא מעמידים אותו למשפט. כל עוד הוא לא איים על חיים של מישהו חף מפשע, הוא לא מהווה סיכון, ולכן צריך לעצור אותו. יש לך שנאה גדולה כלפי הערבים ואולי זאת הסיבה שאתה אומר את זה. תזכור ששנאת חינם נובעת מפחד. ואתה אולי מכיר את השרשרת, פחד מוביל לכעס, כעס מוביל לשנאה, שנאה מובילה לסבל. רק שתדע את זה. אתה יודע מה אומר האמריקאי על הישראלי.. "עם בירוקרטיה כזו, אני מודה למדינה שלי כל יום"... אגב, ממליץ לך לקרוא את הספר "מנהיגות" (Leadership) של ג'וליאני.. אפשר ללמוד מזה המון. בברכה, אבירן..

על אהבת הערבים שלך לא ניתן להתגבר במילים...

הערבים איימו על תקומת מדינת העם היהודי, איימו על חיי שוטרים ממשטרת ישראל, איימו על אזרחי צפון המדינה. היה צריך לחסלם באותו הרגע. כל מורד דינו מוות. כך היה בעבר וכנראה טוב שהיה כך והיה צריך להיות בהווה. אין לי שנאה כלפי הערבים, יש לי פחד גדול מהם ויש לי סלידה עמוקה מהם, זה נכון. ברור שאני כועס, כשעם אחד שונא וטובח בי אני כועס. ואמרת ששנאה מובילה לסבל, אם התכוונת לסבל העם האויב אז אני אשמח לשנוא בכל רגע ורגע.... ואצלי בראש מעגל הקסמים עובד אחרת. פחד- כעס- שנאה- פתרון- שלווה. זאת הדרך אצלי, שונה קצת מאצלך, לא ככה? למה אתה חושב שאכפת לי מהאמריקאים ומדבריהם המטופשים ?! הם חיים בפלנטה אחרת, שימשיכו להביא כלי נשק וטכנולוגיה, שימשיכו להביא כסף, ולהיות טיפשים, ושימשיכו עם הדמוקרטיה שלהם שאיכשהו מחזיקה את ההצדקה לתקומת העם היהודי בארץ ישראל, כי באמת בלעדיהם לא הייתה לנו פה איכשהו מדינה קיימת היום. וג'וליאני.. אני ממליץ לו לקרוא את הספר שלי כשאני אכתוב אחד כזה. לילה טוב אבירן, תאהב יהודים. תאהב את העם שממנו אתה בא.

spidergirl

New member
היית בניו יורק לאחרונה?

יש נוכחות של המשטרה בכל מקום, ברכבת התחתית, בשווקים ובכל מקום ציבורי. א-ב-ל, השוטרים הללו לא מטרידים את העוברים והשבים, פשוט מפקחים על הנעשה (בניגוד לארץ). הסדר מופתי, ניו יורק בטוחה הרבה יותר מת"א. זו משטרת ניו יורק, לא חבורה של שולפים מהמערב הפרוע.

misssi

New member
עוד סיפור כזה

בקניון הזהב התאגדו חבורה גדולה של בנים ובנות צעירים באיזור היו שוטרים וגם השומר של הקניון היה לידם. 2 בנות התחילו ללכת מכות ודברים כאלה.. השוטר והשוטרת עמדו בצד וצפו, וכששאלו את השומר למה הוא לא עושה כלום הוא ענה שזה מחוץ לתחום של הקניון אז זה לא העניין שלו. ככה נהג המונית סיפר לי.

SivanILoveU

New member
הוא צודק לגמרי

הבנאדם קיבל תפקיד לשמור על הקניון ותו לא. אין לו שום סמכות להתערב בקטטה בין 2 הבנות.

בושה וחרפה למשטרת ישראל מס' 2.

המאבטח באמת לא צריך לעזוב את העמדה שלו ולהקלע לעימות בתור מאבטח קניון הזהב מחוץ לתחום שיפוטו. הוא יכול לעשות זאת כאזרח ולעזור ולהפריד, אבל לא כאדם אשר מקצועו מאבטח כי אין זה נעשה בתחום עבודתו. לעומת זאת, ציינת ששוטר ושוטרת שנכחו במקום ראו את הנעשה ולא החליטו לעשות שום וכלום. ביזיון מס' 2. עד מתי שוטרים יעלוזו ויאכלו רוגעלך וישתו נביעות+ אפרסק להנאתם בעוד אזרחי העיר סובלים תחת עיניהם הצוהלות של הכחולים?

spidergirl

New member
כל הכבוד לך על התושיה

יכול להיות שהצלת את החיים של השיכור הזה עם ההתערבות שלך.

למעלה