משיכה לחיילת שלי- בעיה

o d e a d

New member
משיכה לחיילת שלי- בעיה

הנני קצין בצה"לינו ויש לי בעיה עם חיילת שהגיע לשרת במשרד שלי. אני מרגיש שיש מתח מיני/רגשי בינינו, חושב שזה הדדי אך שנינו יודעים שאסור לנו לחצות את הגבול... מה עושים?? למישהו היתה בעיה דומה? שתפו בבקשה- נואש.

גונדרי

New member
לא נשמע לי כזאת בעיה....

א. המקרה שלך קורה המוווון, ולא רק בצבא... בדרך כלל במשרדים\מקומות עבודה נרקמים קשרים זוגיים. הרי אין דרך יותר הגיונית להכיר מישהי מאשר להיות במחיצתה כל היום. גם יחסי בוס\פקודה תורמים הרבה מאוד למתח המיני. אני לא רואה בזה משהו רע. אסור לכם לממש את הקשר? סבבה! תהנו בינתיים מהגיצים, הפיצפוצים והחשמל המיני שבאוויר. גם אם לא תממשו, זה הרי כל כך כיף שיש פתאום סיבה לקום בבוקר, יש סיבה להשקיע בחזות החיצונית, יש מישהי שאתה חולם עליה כל היום ויש איזשהו משהו אמורפי שנרקם ביניכם. ב. הצבא שלנו, עם כל הכבוד אליו... זה לא בדיוק הצבא הצפון קוריאני... אף אחד לא ילקה אותך ב 50 מכות שוט במרכז המחנה בגלל שהתאהבת בפקודה שלך . במקרה הטוב, תבנו קשר בסתר (יש בזה משהו מאוד כייפי) ותממשו אותו פומבית רק כשאחד מכם ישתחרר או יעבור גף. במקרה הרע, "השלטונות" "יעלו עליכם" והמקסימום שיקרה זה שתתבקשו להצניע את הקשר. אני לא זוכר שהצבא העניש מישהו על התאהבות.

moi24

New member
כיף!

למה נואש? קרה לי לפני כמה שנים, כשיצאתי עם ה"מיני-בוס". איכשהו היה ברור לכולם שיהיה משהו בינינו, כי היתה כימיה מעולה. הבעיה היא הרכבת הרים המשוגעת שבאה אחר כך... פעם אתה למעלה, בהיי מטורף, ופעם אתה צונח........ לא כיף... ככה זה יחסים בעבודה.

o d e a d

New member
נואש כי... יש לה חבר

היא במערכת יחסים כבר הרבה זמן- ובאופן כללי המערכת שלה מאוד טובה. אני מפחד לסחוף אותה למשהו שהיא תאהב באותו הרגע או עד לרגע שאחריו אך לא יותר מזה.. בסך הכל אנחנו לא מכירים וחוץ מהמתח הלא מוסבר הזה- לא מדובר בהתאהבות. אם נהיה רציונאליים לרגע- נבין, אני מניח, שזה לא יהיה שווה את זה. המלצות??

אני אכבה את השריפה שהציתו לפני...

א. הצבא לא תבע אף אחד על התאהבות, זה נכון, אבל בתור קצין ומפקד מי כמוך אמור לדעת מהו חוק הטרדה מינית. אתה מפקד שלה, גם אם לא ישיר, אין לקשר בינכם שום אפשרות להתממש. נקודה, סימן קריאה. אל, אפילו בטעות, תפיל את עצמך לבור הזה. ב. יש לה חבר. זהו. יש לה חבר. זה לא עניינך אם היחסים שם טובים, רעים, פושרים וכן, אני מתכוון גם אם היא משתפת אותך בההההההכככככלללל. חבר זה כן(!) קיר. אם לא יהיה לה טוב איתו היא תלך ואז, אם תפסיקו להיות ביחסי מפקד-פקודה, יש על מה לדבר. כמו שאני רואה את זה יש לך פה שני, לא בורות, שני מכתשים, שבהם אתה יכול ליפול (ועוד לא אמרתי מילה על זה שאתה בעצמך מודה שזה לא התאהבות ואפילו לא איזה "קראש" קטן). המלצה? מקלחת קרה כל בוקר ועשר פעמים לשנן לעצמך: "יש לה חבר! זה לא אמיתי ביננו!" (אני אולי לא הכי נחמד בתגובה שלי, אני יודע, אבל כמו שאני רואה את זה, אני הכי הגיוני. רק בהוליווד מצבים בלתי-אפשריים נפתרים על הצד הטוב ביותר עבור כל המשתתפים, והכל תוך שעה וחצי. אתה, למיטב ידיעתי, חי בעולם האמיתי).

sagi26

New member
תגובה

בדרך כלל מכירים בני זוג לסקס או לקשר רציני בסביבה שבא נמצאים בגי הרבה זמן: עבודה לימודים צבא וכו אז אתה בצבא הרבה שעות אז ברור שתבוא במגע עם הרבה בחורות, עכשיו זה שאתה קצין לא אומר שאתה לא בן אדם איך אתה בטוח שגם היא נמשכת אלייך ורוצה אותך???? יש לכם דיבור על עודג נושאים חוץ מעל עבודה בצבא?? אני מאמן חדרי כושר ויוצא לי להכיר בחורות ולפעמים אני גם רוצה להכיר מעבר לעבודה אז מה אני עושה: 1- אם יש מלא שיחות מעבר לנושאי אימון אז לאט לאט מגשש עם יש לבחורה בת זוג וכו וכו ויכול להיות שבסוף אני יזמין אותה לכוס קפה, אבל שוב אחרי הרבה שיחות שיהייה בסיס ידידותי חזק שהיא תקח את ההצעה שלי בפרופורציות. 2- אני מאמן הרבה סטודנטיות צעירות ככה שלרוב יוצא לי לראות מתאמנות שלי בפאב או מועדון ואז זה כבר לא שעות העבודה וסביבה פחות מרתיע לי 2 הצדדים. אם יש לכם דיבור חזק לאורך הרבה זמן על הרבה נושאים שלא קשורים לעבודה בצבא והגעתם לידידות אז תציא לה לשתות איתך כוס קפה, מקסימום היא תסרב בנימוס עם יש לכם קשר ידידותי, אבל שוב תשאל רק אם יש לכם קשר ידידותי חזק, אם אתם רק מדברים בנושאי עבודה ופתאום משום מקום תציע לה לצאת היא יכולה להיבהל מהצצעה שלך. אני מכיר מלא גברים שלא דופקים חשבון למקום העבודה שלהם ומתחילים חופשי ואומרים מקסימום הם ימצאו עבודה אחרת זה גם דאך להסתכל על החיים, אני בגישה שרק אם יש קשר ידידותי חזק ומדברים לא רק על עבודה אז להצייע בנימוס . אם יש לכם תקשורת על נושאים שלא קשורים לעבודה אז אולי תשאל אותי לאיפה היא יוצאת לבלות וכו ופשוט תצא לאותם מקומות אם תרא אותה שמה אז זה כבר לא מקום העבודה

o d e a d

New member
אתם מפשטים את המורכב

יש לנו לפחות עוד כמה חודשים להיות יחד.התקשורת שלנו מצויינת ומעניינת ומדי פעם מכילה דיבורים על מה היה אם לא היה לה חבר. אני יודע שאנחנו משחקים באש- וצר לי אבל אני נהנה מזה וזה לא הוגן כלפי הרציונאל וכלפיו. אתם צריכים להיות בסיטואציה דומה כדי להבין...

o d e a d

New member
ufffnick רומן?

רומן בינינו הוא אפילו לא רעיון..או פנטזיה..איני הולך רחוק מדי ...אבל עצם המחשבה על המגע שלי בה ו/או להיפך הוא זה שעלול לגרום לי לשגות. אני מבין שאתה גם איש מילואים ואני מניח שתחתיך יש פקודים ופקודות ולפעמים נוצר משהו שאולי הוא חזק ממך... הלא כך?

ufffnick

New member
תראה.

אם אתה חושב שזה חזק ממך, שקשה לך לעמוד בפיתוי, שזה מוציא ותך משיווי משקל, שמגביל לך את היכולת להתעסק במה שצריך מכורח תפקידך, לך לקב"ן (כמו שהציע "יופי של גבר"), ישחרר אותך מהצבא ומהמלחמה הפנימית שלך. אתה קצין, מפקד שיש לו את הכוח והסמכות, כל גיץ קטן בינכם, יכול להוביל להטרדה מינית בסופו של דבר. זה כתם לכל החיים, לשם שלך, גם אם תצא זכאי. הרבה אנשים מתלוננים על החוק והענישה, שזה באמת החלק המינורי במה שמצפה לך מהתגובה מהסביבה על כך שדבר בך אישום כזה. אל תסתובב בתחושה שהיא "לעולם לא תעשה לך את זה", כי אתה לא יודע מי מהן עם קלה על הדק הגשת התלונה. אל תשכח שחיילות וחיילים הם בסך הכל ילדים עם מדים, אין להם עדיין את התפיסה היחסית לתגובה (reaction) סבירה, וכמו שתואר למטה, היא יכולה לנקום על שטות ולהדביק לך תדמית להמון זמן. לא חבל? גם לי היה מגע ארוך טווח עם פקודות, וככל שמבלים יותר זמן בשטח קטן ומצומצם היחסים הופכים למעט יותר אישיים. צריך לדעת איפה שמים את הגבול, והוא נמצא בדיוק בשיחות האלה. אין מקום לשיתוף אישי מידי, אין מקום לפתיחות גדולה מידי. עם זאת כולנו בני אדם, והפוזה של מפקד לא יכולה להחזיק חודש וחצי ברציפות אינטנסיבית במגע רצוף. מה עושים? שמים גבולות. באמירות פשוטות וישירות כדי להבהיר "יופי, אנחנו מדברים פתוח מידי פעם, וזהו. אין יותר מזה." תבין ש 90% מכל הסיפור הוא בראש לך. כל ציפייה לקירבה, כל חצי נגיעה שאתה שם לב אליה כל נשימה שנשמעת דומה לשלה, זה בראש שלך, אלה דברים שאם הייתה שולט בתחושות שלך ויודע להפריד, הם לא היו קיימים. רד מהעניין ומהר.

BABELICIOUS

New member
אתה יודע מה גורלו של מי שמשחק באש

נכון? וכמו שאמר גונדרי: יש לה חבר, הלוווו. כך שהבעיה היא לא רק שיש חיילת תחת פיקודך שיש כימיה הדדית ביניכם אלאר גם שיש לה חבר - זו מספיק סיבה להתרחק. גם אם היא תיפרד ממנו זו עלולה להיות בעיה. נניח ואתם ממשים את המשיכה ומזדיינים, נניח ומשהו משתבש אתם עדיין צריכים לראות זה את זו יום-יום ועוד אתה הבוס שלה. טוב לא ייצא מזה.

sagi26

New member
תגובה

זה שיש לך חבר זה אמור לשבת לה על המצפון לא עליו, אם הבחורה מכבדת את החבר שלה ואוהבת אותה אז מהתחלה היא לא הייתה מפלרטטת עם הקצין, מפלירטוטים זה גם יכול להיגמר בסטוץ או ברומן . אולי היא סתם נהנית מההתשומת לב של הקצין,, והיא סתם טיזרית שבאה לראות שהיא עדיין נחשקת ומושכת ומסקנת למרות שיש לה חבר. יש לי חבר נשוי מתחיל עם בחורות כדי לראות עם עדיין יש לו את הטאץ עם נשים, אבל בתכלס הוא לא בגד אפילו פעם אחת ניראה לי ב10 שנים שהם ביחד, יכול להיות שהיא פשוט נהנית שגבר איכותי נותן לה תשומת לב מעבר ליחסי עבודה.

גם אתה!

למה אתה חושב שאתה היחיד שעומד במצב שבו אתה עומד? למה אתה חושב שאנחנו שהגבנו לך, לא יודעים בדיוק, אבל של GPS, מה עובר עלייך? אתה רוצה שנגיד לך: "לך על זה אח שלו, קרע לה את הצורה, על הזין שלך זה שיש לה חבר ושאתה עלול להכנס לצרות בגלל יחסי מפקד-פקודה"? בבקשה: " לך על זה אח שלו, קרע לה את הצורה, על הזין שלך זה שיש לה חבר ושאתה עלול להכנס לצרות בגלל יחסי מפקד-פקודה"! אתה רוצה עצה רציונלית (מילה שלך, לא שלי), כזו שאולי לא תמצא חן בעיניך אבל סביר להניח שתשמור עלייך מצרות? קיבלת. אבל בסופו של דבר, אח שלו גבר-גבר, אנחנו רק מייעצים. אתה זה שתחליט מה אתה עושה. החיים שלך.

sagi26

New member
תגובה

יש לך חבר יפה יפה והיא מפלרטטת איתך פשש אחלה ש ל אופי יש לבחורה:) אתה רוצה כזאת בחורה לקשר רציני??????? בוא נגיד שאתם תהיו ביחד והיא תעיף את החבר תראה מאיפה הקשר הזה התחיל ותבין שהיא באותה מידה בעתיד תפלרטטת עם עוד גברים כשהיא איתך. אם אתה רוצה איתה סקס נטטו והיא מפלרטטת איתך אז בזסמנכם הפנוי תתן לה בראש ובכייף ושים פה על החבר ,החבר זה בעייה מצפונית שלה לא שלך. ובקשר לזה שאתה הבוס שלה, אז תהייה גם הבוס שלך במיטה אולי היא אוהבת להיות עם אנשים עם סמכות, כל אחת והסטיות שלה:) לסיכום יש לכם דיבורים מעבר לעבודה ויש לה חבר: אז הצעתי תתן לה רק בקטע של סקס, זאת לא בחורה לקשר רציני. ועוד משהו הרבה בחורות נמשכות לקצינים בצבא תנצל את זה חופשי, כמובן לא להטריד כמו איציק מורדכיי אבל תחגוג מהסטיות של הבחורות בצבא:)

ד נ י ת3

New member
ואולי....

כל הפלירטוטים האלה הם בראש שלך? אולי בגלל שהיא מוצאת חן בעינך כל מילה שהיא אומרת מתפרשת הרבה מעבר? אולי אתה מחפש רמזים? אולי היא בכלל לא מעוניינת? אם היא היתה מעוניינת - והרמיזות שלך היו רציניות - סביר להניח שהיא היתה נפרדת מהחבר שלה.

smartblonda

New member
אולי היא כן רומזת ומחפשת

סטוץ',משהו מהצד שיעביר את השרות בסבבה,עם קצת ריגושים.

למעלה